Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
simdi seyi düsünüyorum, acaba doktor beye öncesi sonrası fotoları sorsam gösterir mi ki??? ameliyattan bir gün önce görüsecegiz cünkü, sizlere hic göstermis miydi

kızlar çok saolun içim rahatladı ya düşünüp duruyodum ne yapıcam diye tekara teşşekkürler

ebru ameliyattan 15 gün sonra o kadar sorun olmaz sınavda bence,için rahat olsun yani..

ebru ameliyattan 15 gün sonra o kadar sorun olmaz sınavda bence,için rahat olsun yani..

insallah cnm, gerci reha beye söyledim finallerim var die, o da iyilesirsin dedii... ay rüya gibi ameliyat filan düsünemiyorumm

Reha beye burun ameliyat olan arkadaslardan boyle guzel yorumlar cok guzel cunku bende kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum ancak Hifzi beyle reha bey arasinda kaldim. Fikirlerinizi alirsam cok memnun olurum.

Bazen dusunuyorum acaba reha beyin bu kadar tercih ediliyor olmasi diger ozeldekilere gore fiyatinin daha uygun olmasi mi
yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar...

o da var tabi fiyatta etkiliyor insanı ama sadece ona bağlamamak lazım yaptığı ameliyatlarda ortada sonuçta,onun dışında Reha beyde değişik bi elektrik var yani insan bikere gittiğinde gözü kapalı güvenebiliyor ona öle değişik bişey bu yani..

fıyat elbette bıraz etkılıyordur ama benım reha beyı secme nedenım benım bır arkadasım cok unlu bır doktora baya yuksek bır fıyata amelıat oldu.ve okadar unlu olan bır doktora olmasına ragmen bazı aksılıkler yasadı.bu ıste bıraz sansta var yanı dunya kadar para bıle yatırsanız bu ıs pekte cok para yatırma ıle olmuyor.onceden dedıgım gıbı ablamın cok sayıda gecırdıgı amelıyatların sonucu en son reha beye gıttı ve sonuctan memnun.en son olarakta daha ben bu sayfada reha beyı gormedıgım halde cok sayıda doktor arastırdım ve benım artı bır rahatsızlıgım vardı cogu doktora maıl attım ve kendısı bana hemen gerı donmesı benı mumnun ettı.tabı ılk randevuda bıle ıyıce dusun emın ol o zaman benı ara deyıp gun vermemesıde onu secmemde en buyuk etkenler.ınsallah sonuda boyle memnun eder ve şunuda dusunuyorum yakında reha bey bukadar uygun olmayacaktırda.

ben de reha beyi secerken maddi boyutunu hic düsünmedim, hatta ben fiyat sormayı bile unutmusum en son kendisi hatırlattı su kadara mal olur diye, unuttugumuzu anladı :) ben reha beye fiyat hic düsünmeden karar verdim, insallah sonucu da güzel olur... reha beyde cok farklı bir sey var, insan ona acayip güveniyor ama beni ayrıca etkileyen bir nokta da devlet hastanesi olması. cünkü klinikler nedense bana cok soguk ve itici geliyor. bir sorun olsa müdahale edilemeyecekmis gibi bir his. o nedenle de kendisinden baska hic bir doktorla görüsmedim...insallah allah pisman ettirtmez :)

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar biraz daha icim rahatladi. bu hafta kendisiyle gorusmem var. Sanirim kesin karari gorusmeden sonra verecegim. bu ay icinde de ameliyat olmak istiyorum. Insallah hepimizin gonlune gore olur.

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar biraz daha icim rahatladi. bu hafta kendisiyle gorusmem var. Sanirim kesin karari gorusmeden sonra verecegim. bu ay icinde de ameliyat olmak istiyorum. Insallah hepimizin gonlune gore olur.

hadi canım hayırlısı, kararını bizimle de paylasırsan, görüsmeden sonraki izlenimlerini de tabii, seviniriz... bu arada sana tavsiyem sormak istediklerini bir yere yaz ve öyle git, aksi takdirde unutuyorsun :)

Evet dogru genelde yaziyorum bende :) Gorusmeden sonraki izlenimlerimi aktaricam insallah.

arkadaslar haftaya amelıyat oncesı gorusmem var ama ben genede dayanamadım merak edıyorum sızın gozlemlerınızı ogrenmek ıstedım.burun yamuklugu duzeltılırken burun delıklerındekı orantısızlıkta oncekıne gore bıraz duzelıyormu yoksa aynımı kalıyor benım burnumda yamukluk var ve bana gore burun delıklerımde aynı hızada degıl gıbı gelıyor.ufak bır kaldırmada bu orantısızlık daha barız olacak hıssım var.sızın cevrenızde gordugunuz burunlarda bu dıkkatınızı hıc cektımı.nasıl olmus.ya bu ara ayna karsındayımda:1rolleyes:sanırım bu saatten sonra ınsan çok ıncelıyor =S =)

ebrucum merhaba,
ben de reha hocayı cok arastrdım ve ona ameliyat olmyı düşünüyorum. sen ne zaman olucaksın... olmuş insanlarla görüşmek insanı rahatlatıyor.. eger yakın zamanda olucaksan amelıyatından sonra mutlaka görüşmek isterim.. senin içinde sakıncası olmazsa..

canım sen merak etme bunları Reha hoca burundaki yamukluğu düzeltirken burun ucunda veya deliklerinde oluşabilecek orantısızlıklarıda dikkate alıyor yani sadece yamukluğu düzeltmekle kalmıyor diğer yerleride kontrol ediyor ve düzeltilmesi gereken bişey varsa düzeltiyor,sen içini rahat tut yani burnun gayet simetrik oluyor,ha sana bi tavsiyem bu simetrik görüntüyü ancak ameliyattan bir ya da iki ay sonra görebilirsin,bu süreç içerisinde aynaya çok sık bakmamanı ve burnundaki asimetrik görüntüyü kafana takmamanı tavsiye ederim,tecrübeyle sabittirkaydirigubbakcemile3

canım cok saol ya.offff zaman kısaldıkca olmadık seylerı kafaya ınsan takmaya baslıyor.ıncelemeye baslıyor.bu ayna konusundada haklısın.3 aya kadar burun seklı tam kesınlesmıyor.bunu bılıyorum ama aynayı ıyı hatırlattın:1rolleyes:

merhaba canım,
ben reha beye 13 mayısta ameliyat olacagım insallah, benim tarihim biraz ileri cünkü bana ancak bu tarih uygundu ve ben yaklasık bir ay önce aldım bu tarihi :) eger sana bir faydam olacaksa, elimden geleni yapmak isterim, ama tarihim biraz gec oldugu icin bilmem sana faydası olur mu?

cnm benim ameliyatıma daha bir bucuk ay var ama her gecen gün kafamda kurdugum teoriler ilginclesiyor mesela bu gece rüyamda burnum ameliyat olmus ama burnumu carpmısım, reha bey de burun deliklerimi kücültmemis kocaman kocaman kalmıs flndı daha önce de burnumun üstünde kıllar cıkıyordu yani insan bekledikce ve zaman yaklastıkca kafasında kurmaya baslıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…