• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet anlıyorum seni haklısın,ben ameliyat günü gelene kadar hiç düşünmemeye çalışmıştım hatta bunda o kadar başarılı olmuşum ki ameliyattan bir önceki gece ciddi ciddi ameliyat mı olcam yarın gibi şeyler söylemiştim o kadar unutmuşum yani ameliyatı ve sana tavsiyem kötü ihtimalleri çıkar aklından,düşünme böyle şeyler,çekme o kötü düşünceleri yani,İnşallah herşey yolunda gitcek merak etme;))

a.s elimden geleni yaparımm :)

cnm cok tsk ederim valla cok yardımcı oluyorsun, yani resimlerini cekti ameliyattan bir gün önce ve konustunuz napacagınızı, peki tasarım fln gibi bisi yaptı mı?

evet canım resimlerimi çekti ama ameliyattan bi gün öncemiydi yoksa ilk muayenedi mi onu hatırlamıyorum ama resimlerim çekildi.tasarımı benim yanımda yapmadı.ama sonradan kendisi üzerinde çalışıyomu bilmiyorum.ameliyata gireken yanında laptopu vardı belki ordan filan bakıyodur.ben bu tasarım konusu üzerindede hiç durmadım.sormadımda doktora. çünkü ben doktora o kadar güvendimki yani içimde hiç kötü bir fikir yoktu ameliyata ve sonucuna karsı.tasarım belki bi fikir verebilir olsa bi avantaj olabilir belki ama bana göre illede gerekli bir şey degıl.ben istanbulda bir doktora daha gittim reha beyden önce.muayene oldum.bu doktor tasarımda yaptı bana.ama reha beyin yaptıgı burun o tasarımdan dahada güzel oldu.yani istediğin kadar güzel tasarım yapılsın önemli olan burda doktor ve doktoruna güvenmek.istanbulda gittiğim doktorda gercekten işlerinde çok basarılı ama benim içime daha çok sinen reha bey oldu ve onu tercih ettim

evet canım resimlerimi çekti ama ameliyattan bi gün öncemiydi yoksa ilk muayenedi mi onu hatırlamıyorum ama resimlerim çekildi.tasarımı benim yanımda yapmadı.ama sonradan kendisi üzerinde çalışıyomu bilmiyorum.ameliyata gireken yanında laptopu vardı belki ordan filan bakıyodur.ben bu tasarım konusu üzerindede hiç durmadım.sormadımda doktora. çünkü ben doktora o kadar güvendimki yani içimde hiç kötü bir fikir yoktu ameliyata ve sonucuna karsı.tasarım belki bi fikir verebilir olsa bi avantaj olabilir belki ama bana göre illede gerekli bir şey degıl.ben istanbulda bir doktora daha gittim reha beyden önce.muayene oldum.bu doktor tasarımda yaptı bana.ama reha beyin yaptıgı burun o tasarımdan dahada güzel oldu.yani istediğin kadar güzel tasarım yapılsın önemli olan burda doktor ve doktoruna güvenmek.istanbulda gittiğim doktorda gercekten işlerinde çok basarılı ama benim içime daha çok sinen reha bey oldu ve onu tercih ettim

a.s. cnm cok tesekkur ederim, insallah benm burnum da cok güzel ve saglıklı olurr..

Reha bey benim resmimi ameliyata girmeden 10-15 dk önce çekti ameliyat kapısı önünde,ondan sonra hemen tasarım yaptığınıda sanmıyorum sanırım elinde kaynak olsun diye çekiyor ve bencede tasarımın hiçbir faydası yok sadece hastanın içini rahatlatmak için yapılıyor bence...

Reha bey benim resmimi ameliyata girmeden 10-15 dk önce çekti ameliyat kapısı önünde,ondan sonra hemen tasarım yaptığınıda sanmıyorum sanırım elinde kaynak olsun diye çekiyor ve bencede tasarımın hiçbir faydası yok sadece hastanın içini rahatlatmak için yapılıyor bence...

cnm peki ameliyat sonrası fotonu cekti mi, yani eski hal yeni hal hesabııı

hayır çekmedi,sanırım henüz tam şeklini almadığı için burnum,yaklaşık bir ay sonra kontrolüm var belki o zaman çeker...

meraba arkadaşlar .uzun süredır burayı takıp edıyorum.daha dogrusu amelıyat dusunupte arastırma yapmaya basladgımdan ıtıbaren kadınlar kulübü bana cok yardımcı oldu.benım nısanda reha beye amelıyatım var.bır aksılık olmazsa ınsallah.ben bu sayfa aracılıgı ıle ıkı ısım uzerınde duruyordum.bunlardan bırı reha beydı.bır akrabam ablam dedıgım kısı cok amelıyat gecırmıstı.ve ondan fıkır almak ıcın sordugumdan bana reha beyı dıyınce kı cok ısrar ettı baskasına gıtmememı ıstedı reha beye gıttım.ablam kaza sonucu cok amelıyat oldu ve suankı halı gecırmıs oldugu amelıyatları dusunursem gayet ıyı.yazılarınızı okudugum kadarıyla herkezle aynı fıkırdeyım.reha beyle ben ılk gorustugumde hatta annem yanımdaydı tamam amelıyat yapalım dedık=)ama reha bey hemn randevu vermedı gıt dusun sonra benı eger emınsen ara dedı.yanı para ıcın bazı seylerın yaplmadıgını gosterdı bana.cok sorunlu bır burnum olmadıgını kemıgın alıp hafıf kaldırma ve ucu toparlama yeterlı dedı.ama hanı kafama takılan seyler var tabı bunlar konusulacak.lakın amelıyat olan arkadaslara sormak ıstedgım soru kac gun ıcınde toparlanıyorsun.benım bır ay sonrasına sınavım var en azından bır hafta sonra ders calısabılırmıyım.etrafta sevgılısı ıle dolasan burnu alcıda arkadaslar goruyorumdelikafadulden ama ınsan bılemıyor.sımdıden tesekkurler

ya arkadaşlar reha beyden randevu alamıyorum eylülden önce randevu vermiyorlar napcam şaşırdım bu yazda ameliyat olmalıyım :((( karar vermeden önce reha beyle görüşmek istiyorum yoksa aklımda kalıcak.......

Selam arkadaslar.Ben de ayni durumdan muzdaripim. daha dune kadar hifzi bey mi yoksa murat emiroglumu diye dusunurken forum sayesinde reha yavuzeri ogrendim. kendisiyle hemen gorusmek istiyorum ancak randevu eylul ayina veriyorlar. baska yolu yokmu onunla gorusmenin acaba ozel muaynane gibi

ameliyat icin 6000 lirayi gozden cikarmistim. gazi de olunca bayada bi uygun oluyo fiyat sanirim.

Sonucta bu doktora ulasabilmemizin baska bi yolu arkadaslar:uhm:

zaten özel muayne olucaz ama doluymuş randevuya gelemeyen faln olmuyomu diye sordum buğün herkes geliyo dediler... bi internet sitesinde hocanın cep telefonu vardı utanmasam ordna arıycam ama çokkk ters geliyo.. napcma bilmiyorummm reha beyle görüşmeden ameliyat olmak istemiyorum ben :(((

cnm peki ameliyat sonrası fotonu cekti mi, yani eski hal yeni hal hesabııı

canım ,benim ameliyattan sonraki ilk gittiğim 1. ay kontrolunde cekti .3. ay kontrolunde cekmedi.ama eski hali yeni hali bu diye göstermedi.önümüzdeki ay yine kontrolum var bakalım cekecekmiCADIARZU

meraba arkadaşlar .uzun süredır burayı takıp edıyorum.daha dogrusu amelıyat dusunupte arastırma yapmaya basladgımdan ıtıbaren kadınlar kulübü bana cok yardımcı oldu.benım nısanda reha beye amelıyatım var.bır aksılık olmazsa ınsallah.ben bu sayfa aracılıgı ıle ıkı ısım uzerınde duruyordum.bunlardan bırı reha beydı.bır akrabam ablam dedıgım kısı cok amelıyat gecırmıstı.ve ondan fıkır almak ıcın sordugumdan bana reha beyı dıyınce kı cok ısrar ettı baskasına gıtmememı ıstedı reha beye gıttım.ablam kaza sonucu cok amelıyat oldu ve suankı halı gecırmıs oldugu amelıyatları dusunursem gayet ıyı.yazılarınızı okudugum kadarıyla herkezle aynı fıkırdeyım.reha beyle ben ılk gorustugumde hatta annem yanımdaydı tamam amelıyat yapalım dedık=)ama reha bey hemn randevu vermedı gıt dusun sonra benı eger emınsen ara dedı.yanı para ıcın bazı seylerın yaplmadıgını gosterdı bana.cok sorunlu bır burnum olmadıgını kemıgın alıp hafıf kaldırma ve ucu toparlama yeterlı dedı.ama hanı kafama takılan seyler var tabı bunlar konusulacak.lakın amelıyat olan arkadaslara sormak ıstedgım soru kac gun ıcınde toparlanıyorsun.benım bır ay sonrasına sınavım var en azından bır hafta sonra ders calısabılırmıyım.etrafta sevgılısı ıle dolasan burnu alcıda arkadaslar goruyorumdelikafadulden ama ınsan bılemıyor.sımdıden tesekkurler

selam,ben ameliyat oldugumda 10. gün otobüse binip ankaradan kocaeline döndüm.öyle aman aman agrın ve sızın olmadığı için ilk 1 haftadan sonra daha rahat oluyosun.ancak ders calışıcam demişşin biraz bu konuda dikkatli olman lazım .mesala ben ders calışınca bin bir türlü şekle girerdim yan yatardım yüzüstü yatardım.bunları yapmaman lazım.ilk zamanlarda basın çok asagıda öne dogru egılmemen lazım bence.zaten dktorda çok fazla egilip kalkma hareketlerini ilk bir ay yasaklıyo.ondan sonra rahatsın.bu şekilde dikkat edersen bir sorun olmaz.sanada bol saglıklı ameliyatlar

selam,ben ameliyat oldugumda 10. gün otobüse binip ankaradan kocaeline döndüm.öyle aman aman agrın ve sızın olmadığı için ilk 1 haftadan sonra daha rahat oluyosun.ancak ders calışıcam demişşin biraz bu konuda dikkatli olman lazım .mesala ben ders calışınca bin bir türlü şekle girerdim yan yatardım yüzüstü yatardım.bunları yapmaman lazım.ilk zamanlarda basın çok asagıda öne dogru egılmemen lazım bence.zaten dktorda çok fazla egilip kalkma hareketlerini ilk bir ay yasaklıyo.ondan sonra rahatsın.bu şekilde dikkat edersen bir sorun olmaz.sanada bol saglıklı ameliyatlar

cok saol.bende aslında bu egılme konusunu düşündüm normal masada olmasada hani yarı yatar yarı uzanmıs bır sekılde en azından yabancı dıl oldugu ıcın sınavım kelıme ezberı yapmama kı bas agrısı gıbı sorunlar cekmedıgım surece sıkıntılı olmayacagını dusundum ama yasamıs bırınden bunu duymak rahatlattı.tesekkurler.hihoyyyt

ebru-ebru,hemen düzeltiyorum 1. ay kontrolunde degıl ama 3. ay kontrolunde cekildi resimlerim ameliyat sonrası.kusura bakmayın kızlar .tarihlerle aram pek iyiy degıl pek önemsemediğim için unutuyorum ama bir yanlışlık olmasın diye annemede sordum annem 3.ayda cekildi dedi.kontrolde yanımda annem vardıda.ilk ameliyat öncesi resimlere gelirsek onuda tahliller öncesi gittiğim gün çekilmişim bunuda teyzeme sorup teyit ettim o zamanda o vardı yanımda kafamçokkarıştı

ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum,ameliyattan bir hafta sonra çok rahat ders çalışabilirsiniz tabi ki bazı şeylere dikkat etmeniz gerekiyor başı öne eğmeme gibi,vs. Ayrıca Reha hocadan randevu alamayan arkadaşlar için söylüyorum bende ilk aradığımda sekreter çok yoğun dedi vermedi bende bi şans diye Reha hocaya mail attım ertesi günü cevap attı gel yarın bir bakalım diye,isterseniz sizde bu şekilde bir deneyin bakalım,hadi kolay gelsin herkese:)

mrhba arkadaşlar ben de reha hocaya burun estetiği olmaya karar verdim..yanlız hocayla nasıl irtibata geçebilirim muayene için ne kadar önceden ve nasıl randevü alabilirim bilgilendiriseniz çok memnun olurum..teşeşkkr edrm...

reha hocaya ulasmak bence cok kolay maıl atarsanız cevap verıyor yada gazı unıv.den telefonunu bulabılırsınız.maıl adresınıde.bence cep telefonunuda arayabılırsınız ulasamasanız bıle o sıze kesın gerı doner.cekınmeyede bence gerek yok.googleden bıle daıre numarası maıl adresı hatta cep numarası bulunabılır.ucrete gelınce 150 olması gerek ılk muayene

Son düzenleme:
ayrıca soruma cevap veren arkadaslara tekrardan cok tesekkurler.ıcım rahatladı

kızlar bilgilendiren herkese tsk ederm, bu arada arkadaslar reha bey cok yogun oldugu zaman oda numarasından fln bile cvp vermiyor, ben ameliyat günü alabilmek icin bir hafta aradım en son baktım olmuo hastaneye gittim mecburen ve ordan aldımm...
bu ders calısma isi benm de sıkıntılı konum cünkü ameliyattan 15 gün sonra benm de finallerim var, hadi dersi dik konumda calısırım da, sınav sırasında mecburen bas egik duracak, ben doktor beye sormustum aslında bisi olmaz dedi ama simdi aklıma takıldı yine ...

Back