surpasscım tabii ki haklısın, önemli olan doktorun kafasıyla senin kafanın uyusması...yoksa reha bey dedigine göre son on yıldır cok yogun bir sekilde ameliyat yapıyormus ve ben ona ameliyat günü almak icin telden ulasmaya calıstıgımda sürekli ameliyattaydı ve ulasamadıgım icin hastaneye gitmek zorunda kalmıstım, bu kadar hastanın arasında mutlaka memnun olmayanı cıkar ve zaten kendisi de dedi ki yani kisinin kemik yapısı, deri yapısı fln gibi seyler de etkiler dedi, yani cok iyi bir doktorun da hata yapma ihtimali var, ama benm kızdıgım sey burada sadece memnun degilim deyip sonra baska bir sey yazmamak ve ben özel olarak sormama ragmen cvp vermemek, o halde ben bu tip insanların samimiyetinden süphe ederim, sadece ortalıgı karıstırmak gibi geliyor bana, ortaya bombayı bırak ve kac yani yazık insanlara. biz burada kıvranıyoruz, hayati bir karar vermeye calısıyoruz, insanlar dalga geciyor, ha gercekten memnun olmayan yazsın neden oldugunu ki biz de bilelim ama provakasyon amaclı yapılmamalı bu, günah yanii...düsünsene o arkadasın yazısından sonraki gün ameliyat olacak birini, ne kadar moral mozucu yanii, o nedenle yalan yanlıs degil gercekleri yazalım, memnun olmayan nedenini acıklayarak yazsın eger yardımcı olmak istiyorsaa...
bu arada reha beyin tarzının dogal oldugunu düsündügüm icin ona karar verdim ben, konusması da o yöndeydi, birine bakarsın aa
estetik dersin baskasına da bakarsın aa ne güzel kız dersin, ben ikincisinden yanayım dedi, benm de tabii bu tarzı hosuma gitti, ben estetigim diye bagıran bir burun istemem acıkcası, ha dogal olsun diye cirkin bir burun da istemem yanii
ortasını bulmak önemlii amann yaa kafam karısıyor vallaaa öff cok zor bir karar, insallah sen benm ameliyatımdan önce görüsürsün reha beyle de benmle izlenimini paylasırsın ama bence simdiden ara randevu icin belki tarih bile alamayabilirsin, gününü al bence...