• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa ben klinikten korkuyorum ve devlet hastanesinde de bu konuda en iyi doktor reha bey sanırım ankarada, bir de benm lokal ya da genel anestezi gibi bir tercihim yok acıkcası, doktor ne derse uyarım eger lokalde hatırlamayacaksam olanları tabii:D yaa benm en büyük korkum ameliyat sonucunun kötü olması, tabii herkesin korkusudur bu yanii de ne bileyim her ne kadar reha beyden ameliyat günü almıs olsam da hala tam kararlı degilim, sanırım karar verince hemen olmak lazım, benmkine daha 2 ay varr ve uzun zaman olunca insan iyicee geriliyorr, son gün caymaktan korkuyorummm :(( uff ne zor iss bu yaa

Arkadaşlar, Roselie nickli arkadasa gecenlerde burada memnun degilim diye yazıp bir daha baska bir sey yazmaması üzerine özelden msj yazdım ve neden memnun olmadığını ve kendimin de ameliyat olacagını bana ne oldugunu anlatıp anlatamayacagını sordum, ancak arkadasımız gecen gün gönderdigim msjı okumasına ragmen cvp vermedi, o nedenle arkadasın samimiyetine inanmıyorum artık, forumu takip edenler icin belirtmek istedim...

saol ebrucum daha öncede söylemiştim benim reha beyin çok iyi bir doktor olduğundan kuşkum yok elbeteki memnun olmayan hastası olabilir sonuçta..reha bey anladığım kadarıyla çok yoğun ibr doktor ve günde en az bir ameliyat yapıyor olmalı.. randevu almak bile çok zor sizde biliyorsunuz yıllardır ameliyat yaprığını düşünürsek kaç kişinin burnunu yapmış olmalı tahmin bile edmiyorum bunlardan bir iki kişi memnun olmamsı reha beyi başarısız yapmaz... ben sadece benim beklentilerim ile onun burnumda yapmak istediği değişiklikler birbirne uygun olacakmı onun kararını verme çabasındayım

surpasscım tabii ki haklısın, önemli olan doktorun kafasıyla senin kafanın uyusması...yoksa reha bey dedigine göre son on yıldır cok yogun bir sekilde ameliyat yapıyormus ve ben ona ameliyat günü almak icin telden ulasmaya calıstıgımda sürekli ameliyattaydı ve ulasamadıgım icin hastaneye gitmek zorunda kalmıstım, bu kadar hastanın arasında mutlaka memnun olmayanı cıkar ve zaten kendisi de dedi ki yani kisinin kemik yapısı, deri yapısı fln gibi seyler de etkiler dedi, yani cok iyi bir doktorun da hata yapma ihtimali var, ama benm kızdıgım sey burada sadece memnun degilim deyip sonra baska bir sey yazmamak ve ben özel olarak sormama ragmen cvp vermemek, o halde ben bu tip insanların samimiyetinden süphe ederim, sadece ortalıgı karıstırmak gibi geliyor bana, ortaya bombayı bırak ve kac yani yazık insanlara. biz burada kıvranıyoruz, hayati bir karar vermeye calısıyoruz, insanlar dalga geciyor, ha gercekten memnun olmayan yazsın neden oldugunu ki biz de bilelim ama provakasyon amaclı yapılmamalı bu, günah yanii...düsünsene o arkadasın yazısından sonraki gün ameliyat olacak birini, ne kadar moral mozucu yanii, o nedenle yalan yanlıs degil gercekleri yazalım, memnun olmayan nedenini acıklayarak yazsın eger yardımcı olmak istiyorsaa...

bu arada reha beyin tarzının dogal oldugunu düsündügüm icin ona karar verdim ben, konusması da o yöndeydi, birine bakarsın aa estetik dersin baskasına da bakarsın aa ne güzel kız dersin, ben ikincisinden yanayım dedi, benm de tabii bu tarzı hosuma gitti, ben estetigim diye bagıran bir burun istemem acıkcası, ha dogal olsun diye cirkin bir burun da istemem yanii :D ortasını bulmak önemlii amann yaa kafam karısıyor vallaaa öff cok zor bir karar, insallah sen benm ameliyatımdan önce görüsürsün reha beyle de benmle izlenimini paylasırsın ama bence simdiden ara randevu icin belki tarih bile alamayabilirsin, gününü al bence...

reha beye ameliyat olan arkadaslarr son durumunuz ne alemdee?

melikee06'cım sen nasıl oldun? bir taraf daha sis diyordun düzeldi mi?

evet ebrucum o orantısızlık yavaş yavaş geçiyor hissedebiliyorum yine var ama hiç belli olmuyor kemik bu sonuçta çok geç iyileşiyor ikinci ayım ama hala arada bi sızlıyor burnum kemikler ağrıyor,tek şikayetim var şuanda oda burnumun ucu biraz büyük yani şiş geliyor ve hissiz o geçsin biran önce yaa ama sanırım daha en az bikaç ay beklemem gerekecek..

melike'cim insallah her sey zamanla daha iyi olacak, bu tür seylerin de olması normal sanırım, kolay bir ameliyat degil sonucta, insanın düsüp dizi kanayınca bile haftalarca izi kalıyor, önemli olan her anlamda memnun olman bu tip seylere de bir süre katlanacaksın artık yapacak bir sey yok :)

aynen öle ebrucum,alıştım artık eskisi kadar bakmıyorum aynada kendime uzun zaman aralıklarında bakıyorum ki gelişmeleri görebileyim:)

reha beye ameliyat olan arkadaslarr son durumunuz ne alemdee?

melikee06'cım sen nasıl oldun? bir taraf daha sis diyordun düzeldi mi?

selam ebrucum,valla her sey yolunda hiç bir agrım sızım yok benim 6 ay oldu tabi ben yine burnuma kibar davranmaya calısıyorum gercektende şişliklerin inmesi 6 ayı buluyor şu an ellerimle burnumu yokladıgımda o yandaki kemiklerin şişlerinin indiğini farkediyorum biliyosunuz benim yandan biraz kemikliydi ve onlarda hafif alınmıştı onlar alınınca gözlerim bile daha büyük gözüküyor beni ilk ay ziyarete gelenler şimdi gördülermi şaşırıyolar degişime. melike 06 kemiklerimde agrı benimde oluyodu özellikle soguk havada ama şimdi rahatım gercekten doktora güvenip beklemeye kalıyo her sey.yandaki çıkıntılardan bahsetmişsin ilk zamanlarda bendede vardı yani gözle görülmüyodu ama elime geliyodu.doktora sordugumda onlar kırılan kemiklerin uçları hepsi gecicek dedi.zannedersem kırılan yerler daha çok şişiyo ve geç iniyo ama hepsi geçti benim. sende rahat ol 2 ay daha ameliyat için çok erken eminim seninkilerde geçicektir.hepinize bol bol saglıklı günler.

melike 06 ,pardon canım yanlış okumuşum sen orantısızlıktan bahsetmişsin hemen düzeltiyorum ama onunla ilgilide hiç endişelenme ameliyat olan herkesde vardır bence bu. çünkü bendede vardı bunlar olagan seyler .bir burun deliğim digerine göre daha geniş duruyodu bir tarafım digerine göre daha çok şişmişti çünkü benim o taraf daha sorunluydu daha çok ugrasılmıştı.burun kemiği en zor iyilesen kemikmiş o yüzden oturması da zaman alıyo.sabır allahım sabır bu işin sonu hayır.

selam ebrucum,valla her sey yolunda hiç bir agrım sızım yok benim 6 ay oldu tabi ben yine burnuma kibar davranmaya calısıyorum gercektende şişliklerin inmesi 6 ayı buluyor şu an ellerimle burnumu yokladıgımda o yandaki kemiklerin şişlerinin indiğini farkediyorum biliyosunuz benim yandan biraz kemikliydi ve onlarda hafif alınmıştı onlar alınınca gözlerim bile daha büyük gözüküyor beni ilk ay ziyarete gelenler şimdi gördülermi şaşırıyolar degişime. melike 06 kemiklerimde agrı benimde oluyodu özellikle soguk havada ama şimdi rahatım gercekten doktora güvenip beklemeye kalıyo her sey.yandaki çıkıntılardan bahsetmişsin ilk zamanlarda bendede vardı yani gözle görülmüyodu ama elime geliyodu.doktora sordugumda onlar kırılan kemiklerin uçları hepsi gecicek dedi.zannedersem kırılan yerler daha çok şişiyo ve geç iniyo ama hepsi geçti benim. sende rahat ol 2 ay daha ameliyat için çok erken eminim seninkilerde geçicektir.hepinize bol bol saglıklı günler.

cnmm cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin, bu arada benm korkum su aralar burun deliklerim, ya onları reha bey kücültmez de burnum kalkık olur ve önden bakınca burun deliklerim cok gözükürse fln diye :D cok mu korkuyorum acabaa ya, senin burun deliklerine müdahale oldu mu acaba?

cnmm cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin, bu arada benm korkum su aralar burun deliklerim, ya onları reha bey kücültmez de burnum kalkık olur ve önden bakınca burun deliklerim cok gözükürse fln diye :D cok mu korkuyorum acabaa ya, senin burun deliklerine müdahale oldu mu acaba?

hayır canım burun deliklerime müdahale olmadı yani eski halindede oranları iyiydi.ama burun ucum cok az kısaltıldı ve hafif kaldırıldı.ameliyattan ilk çıktığımda burnum çok kalkık duruyodu alttan bakınca sanki testereyle düzeltilmiş gibiydi.ilk gördüğümde aman allahım bu hep böylemi kalıcak diye aklımdan gecirmedim degıl.ama çok fazlada panik yapmadım çünkü bunun gecıcı oldugunu biliyodum.şimdi biraz kalkık hoş bi burnum var diye düşünüyorum.çevredekilerden de hiç öyle bi tepki almadım herkes çok begeniyo.bence korkun olmasın reha bey dogal burunlar yapıyo hiç zannetmiyorumki öle karsıdan bakılınca direk deliklerinin görünücegi bir burun yapsın.doktorumuz gercekten iyi emin ol bunların bütün oranlamasını o en iyi sekilde hesaplıcaktır

hayır canım burun deliklerime müdahale olmadı yani eski halindede oranları iyiydi.ama burun ucum cok az kısaltıldı ve hafif kaldırıldı.ameliyattan ilk çıktığımda burnum çok kalkık duruyodu alttan bakınca sanki testereyle düzeltilmiş gibiydi.ilk gördüğümde aman allahım bu hep böylemi kalıcak diye aklımdan gecirmedim degıl.ama çok fazlada panik yapmadım çünkü bunun gecıcı oldugunu biliyodum.şimdi biraz kalkık hoş bi burnum var diye düşünüyorum.çevredekilerden de hiç öyle bi tepki almadım herkes çok begeniyo.bence korkun olmasın reha bey dogal burunlar yapıyo hiç zannetmiyorumki öle karsıdan bakılınca direk deliklerinin görünücegi bir burun yapsın.doktorumuz gercekten iyi emin ol bunların bütün oranlamasını o en iyi sekilde hesaplıcaktır

cnm peki bi soru daha :D cok oldum biliyorum kusura bakma amaa , burnunun sekline ne zmn karar verdiniz ve nasıl karar verdiniz, ameliyattan önce reha bey yanına fln mı geldi yoksa bir gün önce tahlil icin geldiginde mi konustunuz?

ladyanna,teşekkür ederim bu rahatlatıcı açıklamaların için evet 2 ay henüz bişey söylemek için çok erken bir süre ama bu kısa sürede bile bayağı gelişme oldu herhalde 6 ay geçince neler olucak kimbilir ama yinede çok saol içimi rahatlattın:) ebrucum sende hiç korkma bence burun deliklerim görüncek diye gerçi Reha beyi sana anlatmama gerek yok ama Reha bey gerçekten her zaman doğal burundan yana yani sen yapay bir burun istesende o izin vermiyor buna bakıyor sana nasıl yakışcak karar veriyor ona göre yapıyor ameliyatı,bende ameliyata girmeden 5 dk önce bile tekrar ettik beraber neler yapacaklarımızı ki bi yanlışlık olmasın:1closedeyes:

melikecim bilsede insan iste kafası rahat olmuo sürekli üretip duruo :D sonra da ameliyat olanlardan duyup rahatlamak istio :)

cnm peki bi soru daha :D cok oldum biliyorum kusura bakma amaa , burnunun sekline ne zmn karar verdiniz ve nasıl karar verdiniz, ameliyattan önce reha bey yanına fln mı geldi yoksa bir gün önce tahlil icin geldiginde mi konustunuz?

rica ederim,istediğin kadar soru sorabilirsin bende elimden geldiğince cevaplarım bazen yazdıklarım anlaşılabilir olmayabilir yani biraz karışık anlatabilirim sonuçta doktorlar gibi teknik konuşamayız bu işin uzmanı onlar kusura bakmazsınız artık.soruna gelince ben ilk muayeneye gittiğimde bütün bu şekille ilgili şeyleri detaylıca konuştuk.sanslıydımki muayeneden 2 hafta sonrası için sıra alabildim.yalnız bak şimdi şunu hatırlıyamıyorum ya muayeneye gittiğimde yada ameliyattan bir gün önce tahililer için gittiğimde doktor resimlerimi çekti her açıdan.ama tahliller için gittiğim gün burnumun şekliyle ilgili yine konuştuk.ve en sonda ameliyattan bi 5 dakika önce ameliyathanenin boşalmasını beklerken tekrar nasıl olucak doktor nasıl yapıcak bir daha konuştuk.hiç bir kuşkun olmasın. sonuçta doktor bey haydi ameliyathaneye gidiyoruz yapalım da bitsin diye girişmiyo işe.hastanın fikirlerine çok önem veriyo.bana bırak ben yaparım mantığını ben görmedim yani reha beyde.ben çekinmeden aklıma takılan bütün soruları sordum sizde sorun rahat edin sacma sorular bile sormuşumdur kesin ama olsun dedimya uzman onlar biz değil doktor beyde gercekten bütün güler yüzlülüğüyle cevapladı soruları

rica ederim,istediğin kadar soru sorabilirsin bende elimden geldiğince cevaplarım bazen yazdıklarım anlaşılabilir olmayabilir yani biraz karışık anlatabilirim sonuçta doktorlar gibi teknik konuşamayız bu işin uzmanı onlar kusura bakmazsınız artık.soruna gelince ben ilk muayeneye gittiğimde bütün bu şekille ilgili şeyleri detaylıca konuştuk.sanslıydımki muayeneden 2 hafta sonrası için sıra alabildim.yalnız bak şimdi şunu hatırlıyamıyorum ya muayeneye gittiğimde yada ameliyattan bir gün önce tahililer için gittiğimde doktor resimlerimi çekti her açıdan.ama tahliller için gittiğim gün burnumun şekliyle ilgili yine konuştuk.ve en sonda ameliyattan bi 5 dakika önce ameliyathanenin boşalmasını beklerken tekrar nasıl olucak doktor nasıl yapıcak bir daha konuştuk.hiç bir kuşkun olmasın. sonuçta doktor bey haydi ameliyathaneye gidiyoruz yapalım da bitsin diye girişmiyo işe.hastanın fikirlerine çok önem veriyo.bana bırak ben yaparım mantığını ben görmedim yani reha beyde.ben çekinmeden aklıma takılan bütün soruları sordum sizde sorun rahat edin sacma sorular bile sormuşumdur kesin ama olsun dedimya uzman onlar biz değil doktor beyde gercekten bütün güler yüzlülüğüyle cevapladı soruları

cnm cok tsk ederim valla cok yardımcı oluyorsun, yani resimlerini cekti ameliyattan bir gün önce ve konustunuz napacagınızı, peki tasarım fln gibi bisi yaptı mı?

ladyanna,teşekkür ederim bu rahatlatıcı açıklamaların için evet 2 ay henüz bişey söylemek için çok erken bir süre ama bu kısa sürede bile bayağı gelişme oldu herhalde 6 ay geçince neler olucak kimbilir ama yinede çok saol içimi rahatlattın:) ebrucum sende hiç korkma bence burun deliklerim görüncek diye gerçi Reha beyi sana anlatmama gerek yok ama Reha bey gerçekten her zaman doğal burundan yana yani sen yapay bir burun istesende o izin vermiyor buna bakıyor sana nasıl yakışcak karar veriyor ona göre yapıyor ameliyatı,bende ameliyata girmeden 5 dk önce bile tekrar ettik beraber neler yapacaklarımızı ki bi yanlışlık olmasın:1closedeyes:

rice ederim melikecim.bu yazdıkalrım gercek ve benim ameliyat sürecim ve sonrası.eger olumsuz bir seyler yasasaydım emin olun onlarıda yazardım.allaha sükürler olsunki hiç bir olumsuzluk yasamadım.seninde hep böyle sorunsuz devam eder inşallah.darısı olacak arkadaslara......

melikecim bilsede insan iste kafası rahat olmuo sürekli üretip duruo :D sonra da ameliyat olanlardan duyup rahatlamak istio :)

evet anlıyorum seni haklısın,ben ameliyat günü gelene kadar hiç düşünmemeye çalışmıştım hatta bunda o kadar başarılı olmuşum ki ameliyattan bir önceki gece ciddi ciddi ameliyat mı olcam yarın gibi şeyler söylemiştim o kadar unutmuşum yani ameliyatı ve sana tavsiyem kötü ihtimalleri çıkar aklından,düşünme böyle şeyler,çekme o kötü düşünceleri yani,İnşallah herşey yolunda gitcek merak etme;))

rice ederim melikecim.bu yazdıkalrım gercek ve benim ameliyat sürecim ve sonrası.eger olumsuz bir seyler yasasaydım emin olun onlarıda yazardım.allaha sükürler olsunki hiç bir olumsuzluk yasamadım.seninde hep böyle sorunsuz devam eder inşallah.darısı olacak arkadaslara......

dilerim ladyannacım,
dediğin gibi darısı olacak arkadaşlarımızın başınakaydirigubbakcemile5

Back