Ben 3 sene önce ameliyat oldum Reha Bey'e maalesef memnun değilim, 2. bir ameliyatı düşünüyorum hatta..
Nooldu biraz açabilir misin konuyu yani nasıldın nası oldun ve ne olmayı bekliodun mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3 sene önce ameliyat oldum Reha Bey'e maalesef memnun değilim, 2. bir ameliyatı düşünüyorum hatta..
ya reha bey bana son on yıldır cok yogun bir sekilde ameliyat yaptıgını söylemisti, on yıldır binlerce insanın burnunu yapmıstır, hepsinin mükemmel olması düsünülemez, özellikle de burun, kemik, deri, cilt yapısı gibi seylerin de ameliyatı son derece etkiledigini düsünürsek, herkesin sonucunun aynı olmasını beklemek pek akıl isi olmaz. ama bir de genel bir kanı vardır doktorla ilgili, yani tüm ameliyatları kötüyse bir sorun vardır, ama olan cogu insan memnunsa demek ki bu doktorun iyi olduguna bir karine olusturur. en ünlü, en iyi dedigimiz doktorların bile basarısız ameliyatları ya da memnun olmayan hastaları olabilir. hem bir de eger bir doktordan hastalar memnunsa, bu doktorun hastaların istekleri dogrultusunda ameliyat gerceklestirdigini, sırf kendi begenisi dogrultusunda is yapmadıgını da gösterir, diye düsünüyorum nacizane...
ebru sen reha beye ameliyat oldunmu.olmadısan görğüşüp tarih aldınmı merak ettim.ilk ameliyatın olucak galiba
cnm ben reha beye ameliyat olmadım, 13 mayısa gün aldım, insallah olacagız bakalım hayırlısıyla...evet bu benim ilk ameliyatım olacak ve insallah da son olur, yani kötü bir sonucla karsılasmak istemiorum, tabii kimse istemez ve kimse o niyetle ameliyat olmaz, ama korkuyorum iste :)
bir yada bir kaç hastanın ameliyat sonucunun başarısız olması doktoru başarısız yapmaz bu kadar yoğun ameliyat yaptığına ve ankarada en çok tavsiye edilen doktor olduğuna göre başarılı bir doktor . ben doktordan beklediğim alabilecekmiyim benim beklentilerim ve onun tarzı uyuşuyormu buna önem veriyorum bunada daha önce yaptığı ameliyatların resimlerine bakarak karar verilir... burda bi çok kişi ameliyat sonrası fotoğraflarını koyuyo ve herkes oo süper harika olmuş diyo ben bakıyorum bence ii değil sonuç, yani beni tatmin etmez... bu kişiden kişiye değişebilecek bişey
Hepimizin Mevlid kandili ve Dünya kadınlar günü kutlu olsun kızlar...Bu güzel günde bütün dualarımızın,isteklerimizin kabul olması dileğiyle...a.s.
hayır ebrucum kesinlikle öyle bişey söylemiyorum sadece sonucun beni tatmin edip etmeyeceğine ameliyat sonrası birden fazla sonucu görerek karar verebilirim diyorum kendisiyle görüştüğümde daha önce ameliyat ettiği hastaların resimlerine bakmak istiycem o şekilde fikir oluşturmaya çalışıcam... melikenin burnu çok hoş ama onu kıstas alamıyorum çünkü zaten burnunda çok fazla bi sorun yokmuş şekilde aşırı bi değişiklik olmamış....oyüzden reha bey beni tatmin edermi etmezmi bilemiyorum ama kesinlikle görüşceğim doktorlardan biri... kimisi küçücük hokka gibi sever estetik olduğu belli olsun önemli değil der.. kimisi doğal dursun yeter bana der... burnu çok küçültmemek çok kaldırmamak doğallığı sağlamaya yetmiyo burun ucunda kıkırdakların duruşundan burun deliklerinden vs... estetik olduğu anlaşılabiliyo.. ben ameliyat sonucu en doğal görünen ve estetik açıdan abartı değil ama hoş duran bir burun istiyorum gerçi kim istemiyoki:) lafı uzatmadan bned ekandilinizi ve kadınlar gününüzü kutlayım arkadaşlar ...dogru söylüyorsun da simdi sen reha bey beni tatmin etmeyecek isler yapıyor mu diyorsun yani sonuc olarak tam o kısmı cözemedim :)
hayır ebrucum kesinlikle öyle bişey söylemiyorum sadece sonucun beni tatmin edip etmeyeceğine ameliyat sonrası birden fazla sonucu görerek karar verebilirim diyorum kendisiyle görüştüğümde daha önce ameliyat ettiği hastaların resimlerine bakmak istiycem o şekilde fikir oluşturmaya çalışıcam... melikenin burnu çok hoş ama onu kıstas alamıyorum çünkü zaten burnunda çok fazla bi sorun yokmuş şekilde aşırı bi değişiklik olmamış....oyüzden reha bey beni tatmin edermi etmezmi bilemiyorum ama kesinlikle görüşceğim doktorlardan biri... kimisi küçücük hokka gibi sever estetik olduğu belli olsun önemli değil der.. kimisi doğal dursun yeter bana der... burnu çok küçültmemek çok kaldırmamak doğallığı sağlamaya yetmiyo burun ucunda kıkırdakların duruşundan burun deliklerinden vs... estetik olduğu anlaşılabiliyo.. ben ameliyat sonucu en doğal görünen ve estetik açıdan abartı değil ama hoş duran bir burun istiyorum gerçi kim istemiyoki:) lafı uzatmadan bned ekandilinizi ve kadınlar gününüzü kutlayım arkadaşlar ...
melikecim çok saol inşallah hayırlısyla hepimiz istediğimiz buruna kavuşuruz..... ben aslında ameliyat tarihi konusunda sıkıntı yaşıyorum daha önce bahsetmiştim izin problemim var oyüzden bu görüşmeleri hemen yapmak istemiyordum burda öncelikle fikir edinip sonra kafamdaki doktorlarla görüşmeyi planlıyordum... görüşmeyle ameliyat tarihi arasında zaman farkı çok olursa doktor beni ve beklentilerimi sanki unutcak gibi geliyodu:) tabi bunlar psikolojik ..... ankarada 2 doktor belirledim ameliyatı ankarada olup olmayacağıma karar vermek için ikisiylede en kısa zamanda görüşcem biri reha bey diğeri tunç şafak...yaklaşık bi 10 gün içinde bi iş değişikliği yapıcam oyüzden biraz diken üstündeyim o olayı haleder haletmez randevu alıcam ebrucum sen ameliyat olmadan önce görüşmüş olurum diye tahmin ediyorum ve nacizane fikrimi paylaşırım tabiki:)
Başta Roselie ye seslenmek üzere herkese buraya girip yorum yapma zahmetine katlanacak insanlardan şunu rica ediorum beğendim die tek bi msj ya da beğenmedim die tek bi msj tabiki hiç bi şekilde açıklayıcı olmayacağı gibi peşinde doğal olarak birdizi soru getiriyor onun yerine hazır bu zahmete girişmişken ki bu 3-4 cümleyi geçmez ben şunu istemiştim o şunu yaparım demişti sonuçta şöle yaptı memnunum ya da diilim dense gerçekten bu bölümün amacına hizmet eder aksi halde kafa karışıklığından başka bi işe yaramaz ve o doktora yaptırmayı düşünenleri ürkütür.