reha beye ameliyat olan arkadaslarr son durumunuz ne alemdee?
melikee06'cım sen nasıl oldun? bir taraf daha sis diyordun düzeldi mi?
selam ebrucum,valla her sey yolunda hiç bir agrım sızım yok benim 6 ay oldu tabi ben yine burnuma kibar davranmaya calısıyorum gercektende şişliklerin inmesi 6 ayı buluyor şu an ellerimle burnumu yokladıgımda o yandaki kemiklerin şişlerinin indiğini farkediyorum biliyosunuz benim yandan biraz kemikliydi ve onlarda hafif alınmıştı onlar alınınca gözlerim bile daha büyük gözüküyor beni ilk ay ziyarete gelenler şimdi gördülermi şaşırıyolar degişime. melike 06 kemiklerimde agrı benimde oluyodu özellikle soguk havada ama şimdi rahatım gercekten doktora güvenip beklemeye kalıyo her sey.yandaki çıkıntılardan bahsetmişsin ilk zamanlarda bendede vardı yani gözle görülmüyodu ama elime geliyodu.doktora sordugumda onlar kırılan kemiklerin uçları hepsi gecicek dedi.zannedersem kırılan yerler daha çok şişiyo ve geç iniyo ama hepsi geçti benim. sende rahat ol 2 ay daha ameliyat için çok erken eminim seninkilerde geçicektir.hepinize bol bol saglıklı günler.
cnmm cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin, bu arada benm korkum su aralar burun deliklerim, ya onları reha bey kücültmez de burnum kalkık olur ve önden bakınca burun deliklerim cok gözükürse fln diyecok mu korkuyorum acabaa ya, senin burun deliklerine müdahale oldu mu acaba?
hayır canım burun deliklerime müdahale olmadı yani eski halindede oranları iyiydi.ama burun ucum cok az kısaltıldı ve hafif kaldırıldı.ameliyattan ilk çıktığımda burnum çok kalkık duruyodu alttan bakınca sanki testereyle düzeltilmiş gibiydi.ilk gördüğümde aman allahım bu hep böylemi kalıcak diye aklımdan gecirmedim degıl.ama çok fazlada panik yapmadım çünkü bunun gecıcı oldugunu biliyodum.şimdi biraz kalkık hoş bi burnum var diye düşünüyorum.çevredekilerden de hiç öyle bi tepki almadım herkes çok begeniyo.bence korkun olmasın reha bey dogal burunlar yapıyo hiç zannetmiyorumki öle karsıdan bakılınca direk deliklerinin görünücegi bir burun yapsın.doktorumuz gercekten iyi emin ol bunların bütün oranlamasını o en iyi sekilde hesaplıcaktır
cnm peki bi soru dahacok oldum biliyorum kusura bakma amaa , burnunun sekline ne zmn karar verdiniz ve nasıl karar verdiniz, ameliyattan önce reha bey yanına fln mı geldi yoksa bir gün önce tahlil icin geldiginde mi konustunuz?
rica ederim,istediğin kadar soru sorabilirsin bende elimden geldiğince cevaplarım bazen yazdıklarım anlaşılabilir olmayabilir yani biraz karışık anlatabilirim sonuçta doktorlar gibi teknik konuşamayız bu işin uzmanı onlar kusura bakmazsınız artık.soruna gelince ben ilk muayeneye gittiğimde bütün bu şekille ilgili şeyleri detaylıca konuştuk.sanslıydımki muayeneden 2 hafta sonrası için sıra alabildim.yalnız bak şimdi şunu hatırlıyamıyorum ya muayeneye gittiğimde yada ameliyattan bir gün önce tahililer için gittiğimde doktor resimlerimi çekti her açıdan.ama tahliller için gittiğim gün burnumun şekliyle ilgili yine konuştuk.ve en sonda ameliyattan bi 5 dakika önce ameliyathanenin boşalmasını beklerken tekrar nasıl olucak doktor nasıl yapıcak bir daha konuştuk.hiç bir kuşkun olmasın. sonuçta doktor bey haydi ameliyathaneye gidiyoruz yapalım da bitsin diye girişmiyo işe.hastanın fikirlerine çok önem veriyo.bana bırak ben yaparım mantığını ben görmedim yani reha beyde.ben çekinmeden aklıma takılan bütün soruları sordum sizde sorun rahat edin sacma sorular bile sormuşumdur kesin ama olsun dedimya uzman onlar biz değil doktor beyde gercekten bütün güler yüzlülüğüyle cevapladı soruları
ladyanna,teşekkür ederim bu rahatlatıcı açıklamaların için evet 2 ay henüz bişey söylemek için çok erken bir süre ama bu kısa sürede bile bayağı gelişme oldu herhalde 6 ay geçince neler olucak kimbilir ama yinede çok saol içimi rahatlattın:) ebrucum sende hiç korkma bence burun deliklerim görüncek diye gerçi Reha beyi sana anlatmama gerek yok ama Reha bey gerçekten her zaman doğal burundan yana yani sen yapay bir burun istesende o izin vermiyor buna bakıyor sana nasıl yakışcak karar veriyor ona göre yapıyor ameliyatı,bende ameliyata girmeden 5 dk önce bile tekrar ettik beraber neler yapacaklarımızı ki bi yanlışlık olmasın:1closedeyes:
melikecim bilsede insan iste kafası rahat olmuo sürekli üretip duruosonra da ameliyat olanlardan duyup rahatlamak istio :)
rice ederim melikecim.bu yazdıkalrım gercek ve benim ameliyat sürecim ve sonrası.eger olumsuz bir seyler yasasaydım emin olun onlarıda yazardım.allaha sükürler olsunki hiç bir olumsuzluk yasamadım.seninde hep böyle sorunsuz devam eder inşallah.darısı olacak arkadaslara......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?