• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

Merhaba,

Arkadaslık teklıfını kabul ettim. Fotorarı gorebilirsin.
Baska soruların olursa yardımcı olmaya calışırım.

Merhaba,

canım burnun gercekten ck güzel olmus ben 3. kez olacağım revizyon olacak benimkisi inş.senıbnkısı gıbı güzel olurrrr......

gulcek nazim bey dusundugum doktorlardan biri ama ona yaptiran fazla kimse yok
bildigim kadariyla bir sen varsin eger beni arkadas olarak eklersen resimlerini gormek isterim sakincasi yoksa

gulcek merhaba arklık teklifimi kabul ettigin için cok teşekkür ederim. bende nazım beye ameliyat olmayı dusunuyorum fiyat olarak seninki nekadar tuttu ögrenebilirmiyim

Merhaba,

6 ya da 7 bindi hatırladığım kadarıyla. Kusura bakma üstünden biraz zaman geçtiği için hatırlayamadım :)

Herkese Merhaba,

Yeni üyeyim, nazım suat çerkeş hakkında yazılanları görünce yakın bir zamanda yaşadığımız tecrübeyi paylaşayım istedim. Belki burun estetiği olmayı düşünenlere katkısı olur :)

Benim ablam daha önce 2 kere ameliyat olmuştu. İlk iki ameliyatı yapan doktor aynıydı ve tanıdığımızdı. Bu anlattıklarımdan sonra umarım bir doktora sırf tanıdık diye güvenmezsiniz :) Daha iyileri varsa, tanımayın önemli değil derim ben..

İlk ameliyatında (2002) sonra kemer kısmı oyulmuş ski jumping dnen spordaki atlama pistlerine benzemişti. Öne doğru uzun.. Burnun ucu küt kare gibi görünüyordu. Sola doğru yamuktu.Burun deliklerinin etrafındaki kıkırdaklar alındığı için nefes alamıyordu. Sonra düzeltme için tekrar yapıldı yine başarısızdı. (Bu ameliyatları yapan doktor ablamı doğru düzgün muayene bile etmemişti, ne istediğini bile dinlememişti, ama burnunu o kadar sorun ediyordu ki ablam, ne olursa olsun kurtulayım düşüncesiyle bunlar o kadar da önemli gelmedi ona)

2010 yazında suat beyden haberdar olduk. ablamın burnunun fotoğraflarını istedi, başka şehirdeydik. Eylül'e randevu aldık. Muayenehanesi Levent'te güzel bir yer, oraya gittik. Gittiğimizde bekleme salonunda form doldurduk. O sırada bulunan 4 kişi de muayene olmayı bekliyordu. Çoğu bir yakını ameliyat olmuş ve başarılı sonuçlar vermiş kişilerdi.. Sonra muayene etti, resimlerini çekti ve bilgisayara yükledi. Burnundaki kusurları anlattı, en iyi ihtimalle olabilecek sonucu bilgisayardaki programından gösterdi( profilden). Ablamın burnuna benzeyen (Örneğin kemiği çok törpülenmiş) insanların ameliyattan önce ve sonra fotoğraflarını gösterdi. söylediği gün tam vaktinde ameliyata aldı. (Jinemed diye bir hastanede yapıyor ameliyatı)

Ameliyatı 4 saat sürdü, doktorun söylediğine göre yapılabilecek en zor ameliyatlardan biriymiş 5-6 tane düzeltilecek kısım vardı. Burnun içinde kalan kıkırdağı çıkarıp vücudundan alınan kas zarı ile kaplamış, şekil vermiş ve törpülenen yere yerleştirmiş. Kırkırdağın bir kısmını burun deliklerini açmak için kullandı, geri kalanları nasıl düzeltti bilmiyorum :) Bu arada jinemed'e gelen 2 kişilik bir ekip vardı, yabancı doktorlar ( yanılmıyorsam bunlar Brezilyalı'ydı) ameliyatlarını izleyip öğrenmek için geliyorlarmış. Hasta odasındayken gelip yapacağı ameliyatı ingilizce anlattı ameliyata onları da soktu (gözlemci olarak).

Çıkınca ameliyat fotoğraflarını nasıl yaptığını anlattı bize. Gelip muayene etti tekrar.Tampon yoktu, yalnızca burnu üzerinde bant gibi bir alçı vardı. Kemik vs törpülemediği için morarma falan da olmadı. İlk gece rahat nefes aldı ama 2. günden itibaren 2-3 gece burnunda ödem oluştuğu için zor nefes aldı.İlk hafta kocaman görünüyordu , hatta ilk başta korktuk ilk ameliyatı olmadan önceki burun geri mi geldi diye :) ama sonradan ödemler indikçe güzelleşti, yerine oturdu. Masaj vs yaptırmadı bu arada... Uzuuuun bir süre de gözlük takamadı, dolayısıyla ekim-kasım gibi ameliyat olun derim ben, yoksa yazın zorlanabilirsiniz...

Ödemler indikten sonra bir gün 2 doktor arkadaşımızla buluştuk, normal insanları geçtim onlar bile anlamadı estetik olduğunu :)

Yanılmıyorsam 6000 TL civarında ücreti var. Ama çok emin değilim bu konuda, yanıltmayayım sizi..

Bunun dışında hoşumuza giden yanları şunlardı: Öncelikle biz ilk ameliyatları yapan doktoru şikayet eder gibi burnunu anlatırken meslektaşını kötüleyerek böbürlenmeye çalışmadı. Zaten sonucu buna ihtiyacı olmadığını gösteriyordu. Başkalarının hatalarıyla değil kendi başarısıyla yükseldi yani. İkincisi, palavra atmadı. ilk halinle gelsen ilk ameliyatı yapsam sana mükemmel burunu yapabilirim derdim ama burnunun şu şu şu zorlukları var ancak bu kadar olur dedi, çok netti.. Üçüncü olarak da , bizden sonra bir erkek hasta muayene edecekti, biz hatta baktık yüzüne nesi var da geldi diye keşfetmek için :) (Meğer burnu yamukmuş, değildi ama öyle olduğunu iddia ediyormuş). Burnunu yapan cerrahı şikayet etmiş, siz düzeltin falan demiş. Bir sonraki gün meraktan sorduğumuzda doktor bey anlattı. Çocuğun burnunu yapmayı reddetmiş. Bahsettiğiniz meslektaşım çok güzel bir burun yapmış ben bunda düzeltilecek bir şey görmüyorum deyip yollamış. Yani 6000 TL'yi bazı etik değerler için kenara itebiliyor. Bence bu da önemli, çünkü bazı doktorlar insanlara bir çok şeyi para için yapamayacakken yapabilirmiş gibi gösteriyorlar ve mutsuz sonuçlara sebep oluyorlar...

Ayrıca dünya estetik cerrahi derneği eğitim koordinatörüymüş kendisi, 5-6 yıl içinde başkan olması çok muhtemelmiş...(bunları kendisi değil, başkası anlattı) Erkek burnu yapabilen nadir doktorlardan biri (bkz: özcan deniz)

Yazım biraz uzun ve çok övgü dolu oldu, reklam gibi :) Ama ablamın çektiği zorlukları ben biliyorum, küçükken ananem "çomak burunlum" siye seviyordu. ameliyat oldu 2002'de 8 yıl nefes almadan o yamuk burunla yaşadı. Gelin resimleri dahi kötü o ameliyat yüzünden.. ama şimdi süper oldu..

ben de başka bir ameliyat olmayı düşünüyorum, foruma o nedenle girdim... ve ben kendim doktor arayışındayken merak ettiğim şeyleri düşünerek size yardımcı olmaya çalıştım :) umarım işinize yarar :) bu arada şunu belirtmekte fayda var doğal burunlar yapıyor, o nedenle minicik ucu kalkık yapma bebek burnu gibi bir şey beklemeyin bence :)

Merhaba Beyube,
Ark. teklifini kabul ettim, albümü görebiliyor olman gerek artık. Aslında o fotolar biraz eskidi, ameliyat olalı 3 ay olmak üzere çünkü. Bir ara yenilerini eklemeye çalışırım.
Sevgiler,

merhaba,bende burun ameliyatı için dr. arastırıyorum,siz,Nazım Çerkeş'e ameliyat olmuşsunuz sanırım.Öncelikle gecmiş olsun, burnunuzdan memnun musunuz? resimlerinizi görebilmeleyebilir misini ekm için beniz.Teşekkür ederim...

Annnemle naci çelik in yanına gittik beni rahatlattı ... içimi ferahlattı allah razı oolsun ondan ...benim su ana kadar gittiğim doktorlardan en içteni naci celik arkadaslar ... yaptıgı burunlarda gayet basarılıydı diğer doktorlar gibi ama hastaya yaklasım cok onemlı ... inş haftaya sorunsuz iyi bir amelıyatla hersey yoluna gırecek... hepinize onu tavsiye etmek bence bi hayır işi :) tabi bu iş birazda şans işi ...

canım resimlerini görebilirmiyim.

Merhaba,

Geçtiğimiz hafta itibari ile ameliyatımı olmuş bulunmaktayım. Burnum önden şiş görünmekle birlikte yandan iyi görünüyor.

Gerçi forumla çok fazla ilgilenen yok sanırım ama, eğer sorusu olan varsa yardımcı olabilirm.

Herkese geçmiş olsun :))

merhaba ben doktor araştırıyorum bilginize ihtiyacım var,

Merhaba,

Sevgili gulcek ve herkese merhaba,
Araniza yeni katildim ve benim de doktor ve operasyon sureci hakkinda bilgiye ihtiyacim var..
Birbirimize yardimci olabilirsek ne mutlu.
Album veya fotograf goremiyorum henuz, forum kurallarini da pek bilmiyorum acikcasi..

Daha fazla uzatmadan, sevgili gulcek arkadaslik istegimi kabul eder misin lutfen, seni gorebileyim.
Cok tesekkurler, herkese sevgiler.

bu siteyi uzun süredir takip ediyorum aslında ama üye değildim yeni üye oldum bende burun ameliyatı konusunda araştırma yapıyorum ya kötü olursa diye karar veremiyorum sonuçta kalıcı bir şey fotoğraflarıda göremiyorum yeni üye olduğum için bana yardımcı olurmusunuz fotoğrafları nasıl görebilirim

bu siteyi uzun süredir takip ediyorum aslında ama üye değildim yeni üye oldum bende burun ameliyatı konusunda araştırma yapıyorum ya kötü olursa diye karar veremiyorum sonuçta kalıcı bir şey fotoğraflarıda göremiyorum yeni üye olduğum için bana yardımcı olurmusunuz fotoğrafları nasıl görebilirim

Nazım Bey'e sadece burun ucunu yaptıran var mı acaba ?
gulcek 6000-7000 demişsin hangi yıl ameliyat oldun cnm ?

gülce merhaba,
bende burnunu görmek istiyorum, benide arkadas listene alabilirmisin? Dr. Nazim Cerkes´e ameliyat olmaya karar verdim

Back