• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

Dr. Nazim Cerkes´e revizyon ameliyati olanlar varmi aranizda?
Lütfen beni eklermisiniz. Ben bu doktora ameliyat olmak istiyorum ama hic bir bilgim yok. Ilk konusmada bilgisayar tasarimi falan yapiyormu? Hastaya yaklasimi nasil?

Dr. Nazim Cerkes´e revizyon ameliyati olanlar varmi aranizda?
Lütfen beni eklermisiniz. Ben bu doktora ameliyat olmak istiyorum ama hic bir bilgim yok. Ilk konusmada bilgisayar tasarimi falan yapiyormu? Hastaya yaklasimi nasil?

arkadaşlar bende burun amel olmak istiyorum lütfen benide yönlendirirmisiniz.Dr.Nazım bey nasıldır

arkadaşlar bende burun amel olmak istiyorum lütfen benide yönlendirirmisiniz.Dr.Nazım bey nasıldır

Ben internetten arastirdigim kadariyla burun üzerine cok deneyimli olan bir doktormus. Asistanlarindan bilgi alabilirsiniz. Revizyon ameliyatlarindan resimler gördüm ve internetten videolarina baktim ayrica ünlülerinde doktoru kendisi.

Aranizda Dr. Nazim Cerkes´e revizyon ameliyati olan yokmuuuuuuuuuuuuu? Lütfen resim görmek istiyorum. Bana bilgi veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bende nazım çerkeşe revizyon düşünüyorum.nazım beye amelıyat olan arkadaslar lüüüüüüütfen memnun kaldıysanız bılgı verırmısınız.

merhaba arkadaşlar bende revizyon amaliyatı olucam naci celik sizce revizyonda başarılı bir doktormu acaba ..

Back