Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ada09 senden alıntı yaptım ama tam çıkmamış kusura bakma.umarım senınde istedıgın gıbı olur herşey
Merhaba Kalem1981
senin naci beyden amaliyat oldugunu okudum, sanirim da ona cok güveniyorsun?
Benim de niyetim ona gitmek mart ayinda ama az önceki attigim masajda belirtigim gibi, onun hakkinda hicbi referans alamiyorum tabii sizden haric bana yardimci olurmusun?
Merhaba Kalem1981
senin naci beyden amaliyat oldugunu okudum, sanirim da ona cok güveniyorsun?
Benim de niyetim ona gitmek mart ayinda ama az önceki attigim masajda belirtigim gibi, onun hakkinda hicbi referans alamiyorum tabii sizden haric bana yardimci olurmusun?
kızlar dün banyodan sonra bandajları çıkardm hemen resim çekildm albüme koydum ama burnum aşırı şiş çok tuhaf geldi bana yüzüm.. sizce bu şişler ne zamana iner?? bide yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş sizce??
Iyi aksamlar arkadaslar,
bu platformu buldugum icin cok mutluyum!
Ben en gec mart ayinda burun ve gögüs büyültme amaliyati yaptirmak istiyorum. Doktor tercihlerimde ilk sirada yer alan Dr. Naci Celik, fakat yurtdisinda kaldigim icin onun hakkinda hic bi referans alamiyorum tabii sizden haric Anliyacaginiz onun amaliyat ettigi burunlari veya gögüs hic görmedim henüz.
Sizden bilgi edinmek istiyorum yardimci olmak isterseniz cok sevinirim!
Kendisi hakkinda internetden bilgiler edindim fakat dedigim gibi amaliyat olanlardan hic bi sekilde bi referans alamadim.. tekrar tesekkür ederim yardimci olmak isteyenlere..
kızlar dün banyodan sonra bandajları çıkardm hemen resim çekildm albüme koydum ama burnum aşırı şiş çok tuhaf geldi bana yüzüm.. sizce bu şişler ne zamana iner?? bide yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş sizce??
Blackhoney bende naci beyin hastası olarak çok mutluyum 23. günüm ve ilk günden beri çok mutluyum sizlere yardımcı olması için foto ekliyorum arada. a.s.
bahar_87 ben de görmek istiyorum resmini. Perşembe günü bende amaliyatımı oluyorum Naci beye .
yaa benn fikir istiioorummmmmm burun ucu mu yoksa kemikdemi işin içine girsin :? fotolr albümde.. hörmetlerrr :)