Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

ada09 senden alıntı yaptım ama tam çıkmamış kusura bakma.umarım senınde istedıgın gıbı olur herşey

her doktorun çok mutlu ve çok mutsuz hastalarının olması normal bir durum.estetik operasyonlar,kendimizi daha mutlu etmek adına yapılan operasyonlar,bence memnun olabilmek için doktorun estetik algısı ile hastanın estetik algısının örtüşmesi çok önemli.umarım herkes istediği görüntüye en kolay ve sıkıntısız şekilde sahip olur.

Iyi aksamlar arkadaslar,

bu platformu buldugum icin cok mutluyum!
Ben en gec mart ayinda burun ve gögüs büyültme amaliyati yaptirmak istiyorum. Doktor tercihlerimde ilk sirada yer alan Dr. Naci Celik, fakat yurtdisinda kaldigim icin onun hakkinda hic bi referans alamiyorum tabii sizden haric :-) Anliyacaginiz onun amaliyat ettigi burunlari veya gögüs hic görmedim henüz.
Sizden bilgi edinmek istiyorum yardimci olmak isterseniz cok sevinirim!
Kendisi hakkinda internetden bilgiler edindim fakat dedigim gibi amaliyat olanlardan hic bi sekilde bi referans alamadim.. tekrar tesekkür ederim yardimci olmak isteyenlere..

Merhaba Kalem1981

senin naci beyden amaliyat oldugunu okudum, sanirim da ona cok güveniyorsun?
Benim de niyetim ona gitmek mart ayinda ama az önceki attigim masajda belirtigim gibi, onun hakkinda hicbi referans alamiyorum tabii sizden haric :-) bana yardimci olurmusun?

Merhaba Kalem1981

Benim de niyetim ona gitmek mart ayinda ama az önceki attigim masajda belirtigim gibi, onun hakkinda hicbi referans alamiyorum tabii sizden haric :-) bana yardimci olurmusun?

burda ameliyat olmuş arkadaşların resimleri var hannatos,bahar87,chocolate...geçmişe bakarsan görrsün.....bende bir naci beyin hastası olarak kesinlikle tavsiye ederim.....:hooray:

Merhaba Kalem1981

canım ben doktoruma gerçekten çok güveniyorum,naci beye gögüs ameliyatı oldum,5 sene araştırmanın sonucunda naci beyde karar kıldım ve ameliyat olduğum andan itibaren neden ben bu ameliyatı oldum demedim asla.ne konuda yardım istiyorsan seve seve yardımcı olurum canım.gerçekten naci beyden ve sonuçlardan son derece memnunum

Son düzenleme:
kızlar dün banyodan sonra bandajları çıkardm hemen resim çekildm albüme koydum ama burnum aşırı şiş çok tuhaf geldi bana yüzüm.. sizce bu şişler ne zamana iner?? bide yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş sizce??

kızlar dün banyodan sonra bandajları çıkardm hemen resim çekildm albüme koydum ama burnum aşırı şiş çok tuhaf geldi bana yüzüm.. sizce bu şişler ne zamana iner?? bide yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş sizce??

çoook güzel olmuş eski halini bilmiyorum seni ilk kez görüyorum ve çok muntazam duruyor diyorum:) benim 23.günüm hala şiş bende bekliyorum insin diye :)

Iyi aksamlar arkadaslar,

bu platformu buldugum icin cok mutluyum!
Ben en gec mart ayinda burun ve gögüs büyültme amaliyati yaptirmak istiyorum. Doktor tercihlerimde ilk sirada yer alan Dr. Naci Celik, fakat yurtdisinda kaldigim icin onun hakkinda hic bi referans alamiyorum tabii sizden haric :-) Anliyacaginiz onun amaliyat ettigi burunlari veya gögüs hic görmedim henüz.
Sizden bilgi edinmek istiyorum yardimci olmak isterseniz cok sevinirim!
Kendisi hakkinda internetden bilgiler edindim fakat dedigim gibi amaliyat olanlardan hic bi sekilde bi referans alamadim.. tekrar tesekkür ederim yardimci olmak isteyenlere..

Blackhoney bende naci beyin hastası olarak çok mutluyum 23. günüm ve ilk günden beri çok mutluyum sizlere yardımcı olması için foto ekliyorum arada. a.s.

peline bende görmek istiyorum resmi nasıl bakıcam? arkadaşlık teklif ettim.

Blackhoney bende naci beyin hastası olarak çok mutluyum 23. günüm ve ilk günden beri çok mutluyum sizlere yardımcı olması için foto ekliyorum arada. a.s.

bahar_87 ben de görmek istiyorum resmini. Perşembe günü bende amaliyatımı oluyorum Naci beye .

peline bende burnunu görebilirmiyim bende burnumu yaptirmak istiyorum arastirmadayim.

bahar_87 ben de görmek istiyorum resmini. Perşembe günü bende amaliyatımı oluyorum Naci beye .

hadi inşallah hayırlı olur :) ekip çok sağlam rahat ol opuyorumnanaktan hemen olup bitiyor iyi düşün iyi şeyleri çeksengözlerimebaksanab ben albümü yenilicem en kısa zamanda onar eskidi sayılır :roflol: melekler yanında olsun:kedi:

baharcım çok teşekkür ederim seninkide çok hoş görünüyor ada ve niraycım teklifinizi kabul ettim şimdi görebilirsiniz..

pelincim şiş tabii.ama düzgün ve yüzüne uygun...geçmiş olsun..ve iyi iyileşmeler:1hug:

yaa benn fikir istiioorummmmmm :KK43: burun ucu mu yoksa kemikdemi işin içine girsin :? fotolr albümde.. hörmetlerrr :)

yaa benn fikir istiioorummmmmm :KK43: burun ucu mu yoksa kemikdemi işin içine girsin :? fotolr albümde.. hörmetlerrr :)

cnm bence burun ucu degil komple ol.. belki daha kisa ve oyuk olmasi gerekir mükemmel durmasi için ama sen boyundan memnunsan burun ucu da yeterli olabilir sanki.. Naci bey en iyisini bilir heralde o burun ucunun yeterli olacagi kanaatindemi?

peline cnm gayet hos olmus burnun.. evet evet resimleri gördükçe Naci bey ile estetik algimizin uyustugu daha da çok belli oluyor kendi adima.. zaman çabuk geçsede bende olsam :) tabi ikinci ameliyat olacak olmasi umarim sorun teskil etmez, coook korkuyorum

X