canım ben doktoruma gerçekten çok güveniyorum,naci beye gögüs ameliyatı oldum,5 sene araştırmanın sonucunda naci beyde karar ....
Arkadasim, sana da yanitin icin cok tesekkür ederim! Bana bu kadar seyler yazmissin, kusura bakma biraz gec cevap yaziyorum yanitini.. Inanki mesajin beni baya rahatlatdi..Dr. Naci beyi tercih etmem, tecrübesi-sitesine girdim ve biyografisini okudum..ne bileyin icimden ona gitmek geliyor aslinda benim sorunum amaliyat ettigi kimsenin bi fotorafini bile görmemem.. Bide iki amaliyat icin gidecegim ona, belirtdigim gibi hem gögüs, hemde burun.. Burda arkadaslarin varmis resimleri, fakat nedense resimleri bulamiyorum burda.. Ayrica adina cok sevindim amaliyatindan memnun oldugun icin! Sana tekrardan cok cok tesekkür ederim canim benim bu kadar yazmissin bana alkisalkisalkisa.s.a.s.
Ya burda nasil özel mesaj ata bilirim? Yani tam olarak 50 mesajmi atmam gerekiyor?
Ayrica randevumu marta aldim, kuzenim istanbul üsküdarda kaliyor onun yaninda kalmayi düsünüyorum yanliz zor olacaktir tahminim..acaba yakinmi erenköye?