Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

cnm bence burun ucu degil komple ol.. belki daha kisa ve oyuk olmasi gerekir mükemmel durmasi için ama sen boyundan memnunsan burun ucu da yeterli olabilir sanki.. Naci bey en iyisini bilir heralde o burun ucunun yeterli olacagi kanaatindemi?

ecet cnnm naci bey burun ucu yeterli dedi.zaten burun ucu olsamda o tasarımdaki gibi istemiorum ucu braz daha kalkık olmalı bnce bu şekl olursa uzun olur gibi glio bana.

giz-mcim umarım herşey yolunda gider istediğin buruna kavuşursun naci bey çok ii bir doktor emin ol ben çok araştırdım ve en sonunda naci beyde karar verdim ve ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum... gerçekten ne istediğini bilmekte çok önemli ve bana tam istediğim gibi bir burun yaptı inan bana ben ona tarif etmeden kedi tasarladı ve tasarım tam benim istediğim gibi oldu.şu an burnumun ucu şiş ama bu hali bile eski burnumdan güzel o yüzden şükrediyorum bu halide geçer inşallah diyorum sabretmek çok önemli bundan sonra yapılacak tekşey sabretmek ve doktora güvenmek...

hadi inşallah hayırlı olur :) ekip çok sağlam rahat ol opuyorumnanaktan hemen olup bitiyor iyi düşün iyi şeyleri çeksengözlerimebaksanab ben albümü yenilicem en kısa zamanda onar eskidi sayılır :roflol: melekler yanında olsun:kedi:

bahar_87 burnun çok doğal güzel olmuş. İyi dileklerin için sağol. inşalllah ben de memnun olurum. korkmaya başladım. 4 gün kaldı.

bahar_87 burnun çok doğal güzel olmuş. İyi dileklerin için sağol. inşalllah ben de memnun olurum. korkmaya başladım. 4 gün kaldı.

adacım herşey çok güzel olacak,buna tüm kalbimle inanıyorum,şu 4 dört gün de su gibi akıp gidecek,bir bakacaksın ki sedye ile ameliyathaneye gidiyo olacaksın,ondan sonrası zaten uykuya dalar gibi uyuyacak ve uyanacaksın.şimdiden çok geçmiş olsun,dualarımız seninle

adacım herşey çok güzel olacak,buna tüm kalbimle inanıyorum,şu 4 dört gün de su gibi akıp gidecek,bir bakacaksın ki sedye ile ameliyathaneye gidiyo olacaksın,ondan sonrası zaten uykuya dalar gibi uyuyacak ve uyanacaksın.şimdiden çok geçmiş olsun,dualarımız seninle

Kalem1981 sağol canım benim iyi dileklerin için. Dualarınıza ihtiyacım var.insallah iyi olur. oğlumu burda bırakıp gitmek zor geliyor. Korkuyorum çirkinleşmeken. inşallah ben de mutlu olurum sonunda sizin gibi.

burda ameliyat olmuş arkadaşların resimleri var hannatos,bahar87,chocolate...geçmişe bakarsan görrsün.....bende bir naci beyin hastası olarak kesinlikle tavsiye ederim.....:hooray:

Arkadasim cok tessekkür ederim, bana tüyo verdigin icin! Kusura bakma biraz gec yaziyorum.. Ya ama ben niye bu resimleri bulamiyorum yaa?:sinifsinif:

canım ben doktoruma gerçekten çok güveniyorum,naci beye gögüs ameliyatı oldum,5 sene araştırmanın sonucunda naci beyde karar ....

Arkadasim, sana da yanitin icin cok tesekkür ederim! Bana bu kadar seyler yazmissin, kusura bakma biraz gec cevap yaziyorum yanitini.. Inanki mesajin beni baya rahatlatdi..Dr. Naci beyi tercih etmem, tecrübesi-sitesine girdim ve biyografisini okudum..ne bileyin icimden ona gitmek geliyor aslinda benim sorunum amaliyat ettigi kimsenin bi fotorafini bile görmemem.. Bide iki amaliyat icin gidecegim ona, belirtdigim gibi hem gögüs, hemde burun.. Burda arkadaslarin varmis resimleri, fakat nedense resimleri bulamiyorum burda.. Ayrica adina cok sevindim amaliyatindan memnun oldugun icin! Sana tekrardan cok cok tesekkür ederim canim benim bu kadar yazmissin bana alkisalkisalkisa.s.a.s.

Ya burda nasil özel mesaj ata bilirim? Yani tam olarak 50 mesajmi atmam gerekiyor?

Ayrica randevumu marta aldim, kuzenim istanbul üsküdarda kaliyor onun yaninda kalmayi düsünüyorum yanliz zor olacaktir tahminim..acaba yakinmi erenköye?

Blackhoney bende naci beyin hastası olarak çok mutluyum 23. günüm ve ilk günden beri çok mutluyum sizlere yardımcı olması için foto ekliyorum arada. a.s.

Canim, mutlu olmana sevindim adina! Insallah bende mutlu olurum yaaaa..
hmm, baktim ama resmini bulamadim? Digerlerini buldum ve hakikatden beceeriklimis müstakber doktorum :-)

kızlar dün banyodan sonra bandajları çıkardm hemen resim çekildm albüme koydum ama burnum aşırı şiş çok tuhaf geldi bana yüzüm.. sizce bu şişler ne zamana iner?? bide yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş sizce??

bende 22.12.2009 da ameliyat olucak naci beye, heycanliyim....eger fotolarinizi görebilirsem cok süper olur...

canım ben doktoruma gerçekten çok güveniyorum,naci beye gögüs ameliyatı oldum,5 sene araştırmanın sonucunda naci beyde karar ....

Arkadasim, sana da yanitin icin cok tesekkür ederim! Bana bu kadar seyler yazmissin, kusura bakma biraz gec cevap yaziyorum yanitini.. Inanki mesajin beni baya rahatlatdi..Dr. Naci beyi tercih etmem, tecrübesi-sitesine girdim ve biyografisini okudum..ne bileyin icimden ona gitmek geliyor aslinda benim sorunum amaliyat ettigi kimsenin bi fotorafini bile görmemem.. Bide iki amaliyat icin gidecegim ona, belirtdigim gibi hem gögüs, hemde burun.. Burda arkadaslarin varmis resimleri, fakat nedense resimleri bulamiyorum burda.. Ayrica adina cok sevindim amaliyatindan memnun oldugun icin! Sana tekrardan cok cok tesekkür ederim canim benim bu kadar yazmissin bana alkisalkisalkisa.s.a.s.

Ya burda nasil özel mesaj ata bilirim? Yani tam olarak 50 mesajmi atmam gerekiyor?

Ayrica randevumu marta aldim, kuzenim istanbul üsküdarda kaliyor onun yaninda kalmayi düsünüyorum yanliz zor olacaktir tahminim..acaba yakinmi erenköye?

canım ,arkadaşların resimlerini görebilmen için arkadaşlık teklifi göndermen gerekiyor,ama sanırım chocochocalette'nin resimleri herkese açık olması gerek. randevunu da almışsın şimdiden kolay gelsin diyelim..

Arkadaslar bende cok yakinda naci beye ameliyat olucam....sizin yorumlariniz bana cesaret verdi....bir kac aydan beri takip ediyorum...

Yurt disinda yasadigim icin naci beyle sadece mail ile iletisim kurtuk, bana olabilecek burun resmimi gönderdi, onu ekliyorum yorumlarinizada acigim.....(bence daha güzel olabilir??? siz ne dersiniz???)

Arkadaslar bende cok yakinda naci beye ameliyat olucam....sizin yorumlariniz bana cesaret verdi....bir kac aydan beri takip ediyorum...

Yurt disinda yasadigim icin naci beyle sadece mail ile iletisim kurtuk, bana olabilecek burun resmimi gönderdi, onu ekliyorum yorumlarinizada acigim.....(bence daha güzel olabilir??? siz ne dersiniz???)

ben resim göremiyorum filizcim ama

canım ,arkadaşların resimlerini görebilmen için arkadaşlık teklifi göndermen gerekiyor,ama sanırım chocochocalette'nin resimleri herkese açık olması gerek. randevunu da almışsın şimdiden kolay gelsin diyelim..

yaaa arkadaslar bu mesajdan cikarak bir kac arkadasa arkadaslik teklifi gönderdim...kabul ederseniz sevinirim....yaklasi 1 hafta ve 3 gün icinde bende naci beye ameliyat olucam...:1shok:

X