Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

canım sıkıntı yok.ilk günler oluyor o.geniz eti filan çok hassas yalancı nezle durumu diyebiliriz.kanla karışık akıntı ilk 1 hafta hatta duruma göre azalarak 2 haft sürebilir.şişlik de bünyeye bağlı en geç 3-4 hafta da büyük oranda iner.ilk günler buz koymak çok önemli.ihmal etme geçmiş olsun.sonuç seni mutlu eder umarım.......:lepi:

herkese iyi günler. bu siteye daha bugün bir saat önce üye oldum ama şimdi iyiki olmuşum diyorum bende ocak sonu gibi olmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse cünkü finallerim o zaman bitiyor ve baska öyle büyük bir aram yok =( gercekten choco'nun burnuna hayran oldum ayrıca derinuyku'da sanırım beyenmemiş ama bence cok güzel olmuş, zaten bebek gibi bir yüzün var sonucuda çok iyi olmuş.naci celik mi emin ilhan mı yoksa barış çakır mı karar veremedim ama choco gibi olucaksa naci celik diyorum cunku ameliyattan önceki halide benim burnuma cok benziyor. umarım bana da ona yakın bir seyler cıkarır. benim sorumda tabii herkesinki gibi ameliyattan cıkıp ayıldıktan sonra cok ağrı sızı oluyor mu , o ilk gece filan nasıl oluyor daha önce yazılmış mı bilmiyorum ama biri benle paylaşırsa tecrübelerini çoook mutlu olurum..hani ben daha ilk defa ameliyat olucam gercekten cok heyecanlıyım daha şimdiden muayeneye bile gitmeden =)) gerci ameliyattan sonraki görüntüme odaklanıp heyecanımı yenmeye calışıyorum ama insanoğlu işte kendini paralamaktan, düşünmekten geri alamıyor.. naci celik'in sanırım muayene parasıda çok ben öğrenciyim ve babam izin vermediği için kendi paramı kendim biriktiriyorum umarım ocağa kadarda biriktirebilirim ama muayeneyede o kadar para vermek istemiyorum.neyse herkesin kafasını şişirmiyim, umarım olanlar ve olucak olanlar cok mutlu olurlar =) iyi günler

çok sağol siss geçekten ameliyat olmak çok farklı bi durummuş kendimi ne kadar hazırlasamda bu çok farklı bi durummuş şu an nefes alıp veremiorm doğrudüzgün burnuma akıyo süekli ve yüzüm inanılmaz şiş moralim çok bozuk o yüzden inşallah biran önce iileşirim.. gerçekten psikolojisi sağlam olmayan biri bunlara çok zor dayanır..

cochococho ve kalem81 tavsiyeleriniz için sağolun. ameliyatta ablam olucak. ame evde ne yaparım bilmiyorum. diğer ablamıda mı alsam acaba giderken. ama annemi almak istemiyorum çünkü çok karşı ve meme olucağımı kimsse bilmiyor. annem moralimi bozabilir. Oğlumu ancak anneme bırakabilşrim eşim calışıyor. herhalde bir hafat sürer diğmi dikişler ve alçı? sonra eve dönüp konturole gidep dönerim diye dönüşüyorum.

Kızlar burnumun ÜsttÜ neden sıvılcelendı?hıÇ olmazdı.....
2 gÜn Öncede saĞlam bı darbe yedım oĞlumdan Şeklı kaymaz dımı ????

cochococho ve kalem81 tavsiyeleriniz için sağolun. ameliyatta ablam olucak. ame evde ne yaparım bilmiyorum. diğer ablamıda mı alsam acaba giderken. ama annemi almak istemiyorum çünkü çok karşı ve meme olucağımı kimsse bilmiyor. annem moralimi bozabilir. Oğlumu ancak anneme bırakabilşrim eşim calışıyor. herhalde bir hafat sürer diğmi dikişler ve alçı? sonra eve dönüp konturole gidep dönerim diye dönüşüyorum.
canım,ameliyat öncesi ve sonrasında seni bu ameliyatı olduğun için sorgulamayacak birilerinin olması iyi olur.ameliyat sonrasında,ameliyat öncesi stresin verdiği boşluk sonucunda birazcık sinirlerin bozuk olabilir,o yüzden ya sana destek olacak birileri olsun ya da kimse olmasın,çünkü ameliyat sonrasındaki günde, " niye sızlanıyorsun ki,keyfinden bu ameliyatı oldun " cümlesini duymak gerçekten o an insanın sinirlerini yeterince bozabiliyor,seni anlayacak birileri olsun yanında bence canım.

Kızlar burnumun ÜsttÜ neden sİvİlcelendİ?hİÇ olmazdı.....
2 gÜn Öncede saĞlam bİ darbe yedİm oĞlumdan Şeklİ kaymaz dİmİ ????

dikkat et burnuna,benim favori burunlarımdan birisi senin burnun..nazar değmesin,maaşallah:nazar:sen en iyisi oğlundan koru kendini,kontrole gitmedin mi daha...

4 gün sonra hiçbirşeyin kalmaz......göğüsünü hiç kafana takma cok problemsiz bir ameliyat ama burun tabii kanaması falan olucak......abartılacak bişey yok.....cocyğuna kendin bile bakarsın çünkü ben de öyle olmuştu....

dikkat et burnuna,benim favori burunlarımdan birisi senin burnun..nazar değmesin,maaşallah:nazar:sen en iyisi oğlundan koru kendini,kontrole gitmedin mi daha...

kontrole gidemedim konyada olduğumdan dolayı ancak 14 aralık tekrar istanbuldayım ozamana inşallah.....valla nazar oluyo yaaa.....:KK43:

hemen üstümdeki güzelllik bende 3 yeni foto yüklediiiimmmm :))
kzllarrr baknda yorum yapn yaa gidişat nasıll.plss ::)
hem bnm krdeeşe hemde mmblackrose gzelliğine :))

valla tek kelimeyleeeee çoooooook yakışmış......dijek söz bile bulamıyorum....hayır kardeşinde çok gzel zaten ......çok da süper iyileşmiş şişlik baya inmiş görünüyo.......valla nazarım deicek....maaşallah tü tü tü........:teytey:
kendi resminide erkle hannatos senide merak edioooom =D

Son düzenleme:

hannatos. ablanın burnu harika olmuş. Okadar gençleştirmiştki. maşalllaah! darısı başıma 17 aralık da ameliyat oluyorum burun , meme beraber. Benim de oğlum var. onu bırakıp istanbula gidicem. ameliyat sonuçlarından etkilenir diyekorkuyorum. herhalde bir hafata sonra eve dönerim sonra kontrole giderim diye düşünüyorum.

hannatos. ablanın burnu harika olmuş. Okadar gençleştirmiştki. maşalllaah! darısı başıma 17 aralık da ameliyat oluyorum burun , meme beraber. Benim de oğlum var. onu bırakıp istanbula gidicem. ameliyat sonuçlarından etkilenir diyekorkuyorum. herhalde bir hafata sonra eve dönerim sonra kontrole giderim diye düşünüyorum.
hadi bakalım canım,şimdiden geçmiş olsun,heyecan durumu ne alemde,kim bakacak sana karar verdiniz mi? az kalmış... ben son 19 günde gün saymaya başlamıştım.

hadi bakalım canım,şimdiden geçmiş olsun,heyecan durumu ne alemde,kim bakacak sana karar verdiniz mi? az kalmış... ben son 19 günde gün saymaya başlamıştım.

heyacan pek yok. ama burun için korkuyorum. burnum ğüzel olsun. göğ üs kolay zaten. ben iizmirden gidicem. annemi ve oğlumu almiycam. iki ablam var biri calışıyor istanbulda ameliyatta yanımda olucak. acaba diğer ablamı da alsammı yanıma giderken ameliyattan sonra evde bakıma ihtiyacım olabilir diye. eve 10 gün kaldı.sanırım bir hafta da dönerim eve. sonra kontrole giderim diye düşünüyorum.

heyacan pek yok. ama burun için korkuyorum. burnum ğüzel olsun. göğ üs kolay zaten. ben iizmirden gidicem. annemi ve oğlumu almiycam. iki ablam var biri calışıyor istanbulda ameliyatta yanımda olucak. acaba diğer ablamı da alsammı yanıma giderken ameliyattan sonra evde bakıma ihtiyacım olabilir diye. eve 10 gün kaldı.sanırım bir hafta da dönerim eve. sonra kontrole giderim diye düşünüyorum.

canım en azından 2-3 gün birisi senin yanında olsa iyi olur diye düşünüyorum ben,ama yine de sen bilirsin,göztepede mi oluyosun ameliyatı

çok hoşş kavisli ve tam dozunda bir burun olmuş.ilk zamankine göre şişlikleri de baya inmiş ve şekil olarak baya değişmiş,zarifleşmiş.benmki ameliyat snrası fazla şişmediği için zaman içinde çok fazla değişmemişti..daha da zarifleşir ve oturdukça güzelleşir.yeni burnuyla hep mutlu olur inşallah ablanız hannatoscum...

canım en azından 2-3 gün birisi senin yanında olsa iyi olur diye düşünüyorum ben,ama yine de sen bilirsin,göztepede mi oluyosun ameliyatı

evet göztepe de olucam. sendemi aynı yerde olmuştun? hastaneyi hiç görmedim daha. nasıl bilmiyorum.küçük ablamı da alıp öyle gidicem. şanslıyım bakıcak olan var. hersey yolunda gider insallah. burda iki ameliyat olmuş kişiler baya var bu bana cesaret verdi.

evet göztepe de olucam. sendemi aynı yerde olmuştun? hastaneyi hiç görmedim daha. nasıl bilmiyorum.küçük ablamı da alıp öyle gidicem. şanslıyım bakıcak olan var. hersey yolunda gider insallah. burda iki ameliyat olmuş kişiler baya var bu bana cesaret verdi.

canım ben ataşehir şifada oldum,göztepeyi ben de bilmiyorum,ama bir sürü ameliyat olan insan var.iyi olmuş sana bakacak birilerini ayarlaman.2-3 gün yeterli olur zaten,önden fermaurlı,biraz bol kıyafet almayı unutma yanına.hem yüzüne hem de gögse hiloterm uygulanacak sanırım,acıyı,ağrıyı hissetmeni engeller o makine. vallahi ben hiç çıkartmalrını istememiştim.herşey yolunda gidecek merak etme,naci beye güven. zaten ilk gün sürekli uyursun,ağrı ya da acı çekeceğini sanmıyorum,bol şans

X