cvbin icin tskler tavsiyelerin icin de saol cnm ama benim yanimda gelipte moralimi bozmicak kimse yok gerçekten çünkü cümle alemin karsi çikacagini biliyorum.. kalemcimin de dedigi gibi bence buda çok onemli yani yaninda birileri olucaksa bunlarin seni anlayan kisiler olmasi cok daha faydali olur.. ilkine zor ikna olmuslardi annemler fln bi ikincisine hayatta izin vermezler.. ki yanimda gelipte sürekli azar isitecegim birininde yanimda olup olmamasinin ne kdr faydasi olur bilmem.. artik zorda kalinca millet forumdan chocoyu cagirir bu laflarindan sonra kaydirigubbakcemile3
ya hastanede kalma olanagi yok mudur ki ilk bi kaç gün.. söylediklerinden sonra tirstim simdi.. gerçi ilk ameliyatimda narkozun bana bi etkisi olmadi ilk günü hastanede gecirmistim zaten sonraki günler pek sorun olmadi her ne kadar babamla gelmis olsamda istanbula..
adacim simdiden geçmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz.. benimde 17 aralikta önemli bi sinavim var onu verebilirsem direk o gün naci beyi aramayi düsünüyorum, acaba muayene + ameliyat için direk iki gün ard arda zaman ayirabiliyormu kendisi.. baris beyde öyle ayarlamistik çünkü..
birde yurtdisindan gelenler icin konaklama ayarliyor denilmisti.. ilk gittigimizdede boyle bi olanak vardi fakat 1 günlügü resmen istanbulda baska bi otelde 1 hafta kalabilecek kadar bi para tutuyordu.. bunu da ögrenmek lazim o kdr pahali degilse böyle bi yerde tek basina gidince kalmak daha mantikli sanki..
birde kizlar artik profosyonel olanlara bisey sormak istiyorum.. cunku ben ameliyat oldum ettim ama ayni mmblackrose gibi hiç bir fikrim yok teknikler yada nebiliyim ne yapildigi hakkidna.. benim icin ameliyat olmak en önemlisiydi, ah keske daha fazla arastirmis olsaydim simdi belki ikinci ameliyata gerek kalmicakti :)... benim su anda o sonradan beliren kemikle de alakali burnun çok ince gözüküyor önden bakinca.. ve öne dogru çikik gibi yani ben bu tür burunlari begenmiyorum.. daha çok yüzle bütün olan bir burun daha gzl kanimca.. bu da heralde burnun kisaligiyla oynayarak elde ediliyor? ama benim asil sormak istedigim burun ucuyla ilgili.. artik ne deniyor ona burun kanatlari mi diyoruz ucundaki yan kisimlara? orasi göcmüs gibi sanki böyle dar bir görüntü var ve ben bunun düzeltilmesini istiyorum.. acaba o burun sirti düzeltilince bu cirkin görüntü de kaybolur mu? yada kikirdak eklemesi yapilabiliyor mu burun ucuna, düzeltmek adina? çünkü malzemesi çok olan yerden cikartilmasi kolaydir ama sonradan ek biseyler yapilabiliyor mu? burun ucum gerçekten çok kötü olmus ya harbi moralimi bozuyor artik.. umarim bir ay sonra bende sizler gibi mutlu olabilicem :)
mmblackrose çok hos olmussun! yüzün genel olarakta güzelmis zaten cnm,, çikik elmacik kemikleri fln.. güle güle kullan burnunu..