Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

evet göztepe de olucam. sendemi aynı yerde olmuştun? hastaneyi hiç görmedim daha. nasıl bilmiyorum.küçük ablamı da alıp öyle gidicem. şanslıyım bakıcak olan var. hersey yolunda gider insallah. burda iki ameliyat olmuş kişiler baya var bu bana cesaret verdi.

adacığım ben göztepede ameliyat oldum gayet temiz ve ilgili bi hastane....özellikle ben ameliyata girmeden önce gördüğüm ilgi daha da mükemmeleştirdi hastaneyi....asansörde ağlıordum korkudan ve hepsi gözyaşımı silip beni teselli ediorlardı.....anestezi uzmanı dünyalar tatlısı biri....=)ben ameliyat sedyeme yatmıştım kollarımı falan bağlıorlardı...tabii buarada soru yağmuruna tutulmuştum....bende bu arada uyanırım diilmi falan diye sorarken gülle gülle diye ellerini saladılar birden boğazımın feci yandığını hissetim ama ben son kez uyumadım daha derken başım sağa kaydı sonra 7 saat sonra uyandım....ağrı mağrı yoktu valla.....kaleminde deiği gibi BUZ MASKELERİNE bağlı oluyorsun....onlar çok rahatlatıo ve morlukların oluşumunu engelio....sen sen ol sakın cıkartma ben biraz dinlenim derken 30 dklığına cıkartmıştım ve sağ gözümün altı o ara morardı yoksa hiç yoktu.....seni anlıyabiliom çok pis bir heyecan ama herşey cok cabuk olup bitio.....

yaa kalemciğim ben artık sporcu sütyeni kullanmıyorum sen nekadar kullanmıştın acaba?
canım ben sadece 10 gün kullandım,sporcu sütyenini.acısına dayanamadım.naci bey de ameliyat sonrası marks and spenser'ın sütyenlerini kullanabilirsin dedi,ben de o günden beri sporcu sütyeni kullanmıyorum canım

KIzlar çok sağolun tavsiyeleriniz için. bir hafta kaldı. Şansa gerçekten ihtyacım var. Oğlumu bırakıp gitmek zor geliyor sadece. çok heyacan yok daha. 12 yıldır olmak istediğim ameliyattı. Sonuç nasıl olur bilmiyorum. tek endişem burun, göğsü hiç dert etmiyorum. Siz vitamin kullandınızmı? acaba ameliiyattan sonra vitamin kullansam iyleşme sürecini hızlandırırmı?

giz-m cim ben henüz 6. ay kontrolüme gitmedim fakat son halinde izlerin olması gerektiğinden kötü durumda olduğunu bunun da muhtemelen tenimin rengiyle alakalı olduğunu söylemişti naci bey.ilk zamanlar 4. ay izlerin iyice silikleşeceğini ve ondan sonra da zaten izlerin iyice belirsizleşmesi için solaryuma kendisi git diyceğini söylemişti.ama naci bey onay verene kadar ve hala ben hiç direk güneş ışığına ya da solaryuma sokmadım izlerim açıta olacak şekilde.belirli bir süre sonra üstünü kapatarak ta girebiliyorsun ille de solaryuma gircem diyosan.yine senin izlerinin ilerleme durumuna göre bu süreci naci bey söylicektir en doğru şekilde..

bunun dışında ben kesinlikle ve kesinlikle tek başına ameliyata girip çıkıp bir de ilk günler tek başına kalmanı tavsiye etmiyorum!!! ben de tek başıma girip çıkmıştım ameliyatıma ama psikolojik olarak çok sağlıklı olmuyor daha sonraki günlerde de aynı şekilde psikolojik desteğe çok ihtiyacın olcak.ben kendimi düşündüğüm zaman yanımda kimse olmasaydı ilk 3-4 gün yine başarabilirdim evet ama çok ağlardım,.çok zor olurdu sanırım ki ilk günler yanımda arkadaşım olmasına rağmen ailemden gizli olması yeterince zor ve moral bozucuydu.ameliyata girerken ve çıkarkense tamamen yalnızdım...panikledim,boyumdan büyük işlere kalkıştım dedim ve çok ağladım :)) şimdi dönüp bakınca çok ağrı-acı çekmediğimi görüyorum ama yardımsız kalkışılmamalı diyorum.
bir de psikolojik boyutunun dışında gerçekten tek başına çok zor olur.en basitinden hastaneden tek başına çıkıp gitmen anesteziden sonra zor olabilir.koluna girecek birisi olmalı yanında düşüp bayılabilirsin bile.daha sonrasında da kollarını kullanamıcaksın,kendi kendine yatıp kalkamıcaksın,oturamıcaksın.çok ağrın olmasa da bunları yapamıcaksın.
benim hastane odasında kahvaltım gelmişti mesela bırakıp gitmişlerdi yanımda kimse olmadığını bilmeyerek.ben tepsiye bakıyorum tepsi bana bakıyor :))) sonra karşı odamda ameliyat olan arkadaşın ablası gelip yardım ediyim mi demişti..ancak o şekilde yapmıştım kahvaltımı bile.bunlar ayrıntı gibi görünse de insan zavallı duruma düşüyo.tavsiye etmem...

çok içten söylüyorum kimsenin aynı duyguları yaşamasını istemem ve herkim ameliyat olursa yardıma gelmeye hazırım...

cvbin icin tskler tavsiyelerin icin de saol cnm ama benim yanimda gelipte moralimi bozmicak kimse yok gerçekten çünkü cümle alemin karsi çikacagini biliyorum.. kalemcimin de dedigi gibi bence buda çok onemli yani yaninda birileri olucaksa bunlarin seni anlayan kisiler olmasi cok daha faydali olur.. ilkine zor ikna olmuslardi annemler fln bi ikincisine hayatta izin vermezler.. ki yanimda gelipte sürekli azar isitecegim birininde yanimda olup olmamasinin ne kdr faydasi olur bilmem.. artik zorda kalinca millet forumdan chocoyu cagirir bu laflarindan sonra kaydirigubbakcemile3

ya hastanede kalma olanagi yok mudur ki ilk bi kaç gün.. söylediklerinden sonra tirstim simdi.. gerçi ilk ameliyatimda narkozun bana bi etkisi olmadi ilk günü hastanede gecirmistim zaten sonraki günler pek sorun olmadi her ne kadar babamla gelmis olsamda istanbula..

adacim simdiden geçmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz.. benimde 17 aralikta önemli bi sinavim var onu verebilirsem direk o gün naci beyi aramayi düsünüyorum, acaba muayene + ameliyat için direk iki gün ard arda zaman ayirabiliyormu kendisi.. baris beyde öyle ayarlamistik çünkü..

birde yurtdisindan gelenler icin konaklama ayarliyor denilmisti.. ilk gittigimizdede boyle bi olanak vardi fakat 1 günlügü resmen istanbulda baska bi otelde 1 hafta kalabilecek kadar bi para tutuyordu.. bunu da ögrenmek lazim o kdr pahali degilse böyle bi yerde tek basina gidince kalmak daha mantikli sanki..

birde kizlar artik profosyonel olanlara bisey sormak istiyorum.. cunku ben ameliyat oldum ettim ama ayni mmblackrose gibi hiç bir fikrim yok teknikler yada nebiliyim ne yapildigi hakkidna.. benim icin ameliyat olmak en önemlisiydi, ah keske daha fazla arastirmis olsaydim simdi belki ikinci ameliyata gerek kalmicakti :)... benim su anda o sonradan beliren kemikle de alakali burnun çok ince gözüküyor önden bakinca.. ve öne dogru çikik gibi yani ben bu tür burunlari begenmiyorum.. daha çok yüzle bütün olan bir burun daha gzl kanimca.. bu da heralde burnun kisaligiyla oynayarak elde ediliyor? ama benim asil sormak istedigim burun ucuyla ilgili.. artik ne deniyor ona burun kanatlari mi diyoruz ucundaki yan kisimlara? orasi göcmüs gibi sanki böyle dar bir görüntü var ve ben bunun düzeltilmesini istiyorum.. acaba o burun sirti düzeltilince bu cirkin görüntü de kaybolur mu? yada kikirdak eklemesi yapilabiliyor mu burun ucuna, düzeltmek adina? çünkü malzemesi çok olan yerden cikartilmasi kolaydir ama sonradan ek biseyler yapilabiliyor mu? burun ucum gerçekten çok kötü olmus ya harbi moralimi bozuyor artik.. umarim bir ay sonra bende sizler gibi mutlu olabilicem :)

mmblackrose çok hos olmussun! yüzün genel olarakta güzelmis zaten cnm,, çikik elmacik kemikleri fln.. güle güle kullan burnunu..

ada'cmm tşkkr ederiimm öncelkle.ve amleytn içinde inşlalah çarçabk atlaatırsın noldu ne bitti anlamadan.Allah yardmcn olsun herrşey gönlcne ollur inşallah.iyi dileklerm dualarm sennle.

choco'cmm tşkkrler cnm.snn gibi gzl burunlulr da beğeniosa burnu sanırım tmmdır :)

kızlar bir hafta kaldı. dudağımda uçuk çıktı, dünde çorba yaparken çorba suyu sıçradı göbeğim az yandı. bir parmak boğumu kadar. Biliyormusunuz ameliyatım adet tarihine denk geliyor ne yazıkki. ayrıca Naci bey yanaklarıma yağ enjeksiyonuda yapıcak. Ne diyorsunuz . burun , meme, yağ enjeksiyonu ve adet kanaması? ben nasıl toparlanıcam?

kızlar bir hafta kaldı. dudağımda uçuk çıktı, dünde çorba yaparken çorba suyu sıçradı göbeğim az yandı. bir parmak boğumu kadar. Biliyormusunuz ameliyatım adet tarihine denk geliyor ne yazıkki. ayrıca Naci bey yanaklarıma yağ enjeksiyonuda yapıcak. Ne diyorsunuz . burun , meme, yağ enjeksiyonu ve adet kanaması? ben nasıl toparlanıcam?

bu yag enjeksiyonu ne icin cnm? elmacik kemiklerini belirgenlistirmek icin fln mi olacaksin? hepsi birlikte bütçeyi sarsmicak mi yahu... birde Baris beye ne dedin? sanirim onunla anlasip tarih bile almistin dimi..

canım ben sadece 10 gün kullandım,sporcu sütyenini.acısına dayanamadım.naci bey de ameliyat sonrası marks and spenser'ın sütyenlerini kullanabilirsin dedi,ben de o günden beri sporcu sütyeni kullanmıyorum canım

ozaman bi sorun olmaz.....bıktımıştım bende......zaten silikonlarda artık tam oturdu denilebilir......ben üzerinde falan yatiom yinede komik olio biraz bazen patlicakmış gibi hissediom.......ama yinede en güzel günlerimi yaşıom burnu bi kenara at silikonda insana özellikle giyim konusunda güven verio =)

cvbin icin tskler tavsiyelerin icin de saol cnm ama benim yanimda gelipte moralimi bozmicak kimse yok gerçekten çünkü cümle alemin karsi çikacagini biliyorum.. kalemcimin de dedigi gibi bence buda çok onemli yani yaninda birileri olucaksa bunlarin seni anlayan kisiler olmasi cok daha faydali olur.. ilkine zor ikna olmuslardi annemler fln bi ikincisine hayatta izin vermezler.. ki yanimda gelipte sürekli azar isitecegim birininde yanimda olup olmamasinin ne kdr faydasi olur bilmem.. artik zorda kalinca millet forumdan chocoyu cagirir bu laflarindan sonra kaydirigubbakcemile3

ya hastanede kalma olanagi yok mudur ki ilk bi kaç gün.. söylediklerinden sonra tirstim simdi.. gerçi ilk ameliyatimda narkozun bana bi etkisi olmadi ilk günü hastanede gecirmistim zaten sonraki günler pek sorun olmadi her ne kadar babamla gelmis olsamda istanbula..

adacim simdiden geçmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz.. benimde 17 aralikta önemli bi sinavim var onu verebilirsem direk o gün naci beyi aramayi düsünüyorum, acaba muayene + ameliyat için direk iki gün ard arda zaman ayirabiliyormu kendisi.. baris beyde öyle ayarlamistik çünkü..

birde yurtdisindan gelenler icin konaklama ayarliyor denilmisti.. ilk gittigimizdede boyle bi olanak vardi fakat 1 günlügü resmen istanbulda baska bi otelde 1 hafta kalabilecek kadar bi para tutuyordu.. bunu da ögrenmek lazim o kdr pahali degilse böyle bi yerde tek basina gidince kalmak daha mantikli sanki..

birde kizlar artik profosyonel olanlara bisey sormak istiyorum.. cunku ben ameliyat oldum ettim ama ayni mmblackrose gibi hiç bir fikrim yok teknikler yada nebiliyim ne yapildigi hakkidna.. benim icin ameliyat olmak en önemlisiydi, ah keske daha fazla arastirmis olsaydim simdi belki ikinci ameliyata gerek kalmicakti :)... benim su anda o sonradan beliren kemikle de alakali burnun çok ince gözüküyor önden bakinca.. ve öne dogru çikik gibi yani ben bu tür burunlari begenmiyorum.. daha çok yüzle bütün olan bir burun daha gzl kanimca.. bu da heralde burnun kisaligiyla oynayarak elde ediliyor? ama benim asil sormak istedigim burun ucuyla ilgili.. artik ne deniyor ona burun kanatlari mi diyoruz ucundaki yan kisimlara? orasi göcmüs gibi sanki böyle dar bir görüntü var ve ben bunun düzeltilmesini istiyorum.. acaba o burun sirti düzeltilince bu cirkin görüntü de kaybolur mu? yada kikirdak eklemesi yapilabiliyor mu burun ucuna, düzeltmek adina? çünkü malzemesi çok olan yerden cikartilmasi kolaydir ama sonradan ek biseyler yapilabiliyor mu? burun ucum gerçekten çok kötü olmus ya harbi moralimi bozuyor artik.. umarim bir ay sonra bende sizler gibi mutlu olabilicem :)

mmblackrose çok hos olmussun! yüzün genel olarakta güzelmis zaten cnm,, çikik elmacik kemikleri fln.. güle güle kullan burnunu..

gizemciğim cok teşekkür ederim beğendiğin için...daha güzelleri senin olsun ...
sana sorunda yardımcı olim dijem ama seinde belirtiğin gibi ben böle şeyleri ince dokuyup hiç araştırmadım herşeyi naci beye bıraktım =D
inşallaaaah çok güzel ve dilediğin gibi olur ....
buarada muayne + ameliyat demişssin....evet olio ben ameliyatdan birgün önce muayne oldum ertesi gün sabahda ameliyat....ancak ben ameliyat tarihimi telefondan 2 ay önce almıştım ki ben randevuyu alırken daha naci beyin yüzünü görmüşlüğüm bile yoktu....
benim tek şansım istanbulda teyzemin olması o nedenle çok rahattım...sen büyük ihtimalle otelde kalıcaksın herhalde.....naci beyin anlaşmalı olduğu yerler var ve seni büyük ihtimalle havalanından aliorlar diye biliyorum....ama yanlışımda olabilir ...hastanede kalma olasılığınada otelden daha pahalıya gelir gibime gelio.....yada sen artık kendin araştıracaksın daha uygun fiyatlı otelleri...yaa seni okadar ii anliorum ki ameliyat bi yana konaklama yolculuk hepsi bi sorun valla!allah kolaylık versin
buarada yurtdışı demişssin sorması ayıptır hangi ülke?bende yıllarca almanyada yaşadım türkiyeye gelin geldim =)

atlatırsın zor gibi görünüyo ama gercekten kolay tabii yağ enjeksiyonuna bişey diyemiyeceğim nası bişey bilmiorum =D
benimde ameliyat tarihime denk geliodu adet ama olmamıştım 2 hafta gecikmişti stressden ama ben yinede temkinli girmiiştim ameliyata nolur nolmaz diye ......

mrb kızlar a.s. yardımınıza ihtiyacım var..
burun estetiği yaptırmak istiyorum ve bunun için tavsiyelerinizden yola çıkarak kafama kazıdığım isim naci çelikti taa ki doktorun yaptığı burunların bazılarını görene kadar.. :çok üzgünüm:
burnumuzun yandan görünüşü tabiiki önemli ama benm için dahada önemlisi önden görünüşü...profilden çok beğendiğim burunların çoğu önden içime sinmiyor.naci çelik'e yaptıran arkadaşlar burunlarının önden görünüşlerinden memnunlar mı acaba??ona göre bende naci çelik'e gitmekten vazgeçebilirim.. inanın sürekli sayfaları karıştırmaktan,yorum okumaktan yorgun düştüm ...nolur yardım edin,karar verebilsem hemen yaptırıcam .. :uhm:

kayra yazdığın için teşekkürler...inan çok üzüldüm memnun olmamana..
diğer arkadaşlarda düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim..

arkadaslar bende naci beye ameliyat olucam ama cokkk korkuyorum cokkk. benim sorunum sadece burun ucumun uzun olması hafif kısalacak ama bunun sonucunda dogal olmayan bir goruntu cıkar diye cok korkuyorum ozelliklede onden. barıs cakır var birde aklımd emre illhanı hic dusunmuyorum. ama suda bir gercekki burunla oynanınca mutlaka biraz dogal olmayan bir gorunutu cıkıyor ozellikle de onden. ama naci beyin yaptıgı burunlarda bu minimal ama barsı cakırınkıler sanki daha bir toparlak dolayısıyl dogal gibi? karar vermek cokk zor:KK43:

canım naci bey burunun boyu ile oynayabiliyor,çünkü benim burnumun yüzüme göre kısa olduğunu ve kıkırdak ekleyerek uzatacağını söylemişti,ben gögüste herşeyi naci beye bıraktım,burunda da öyle olacak,tasarımda sadece ucu kalkık olsa mı diye sordum, oda burnumun yeterince kalkık olduğunu,kaldırısa güzel olmayacağını söylemişti. vallai ben de burun konusunda sıfır bilgiye sahibi,ama gögüs için baya bir araştırma yapmıştım,insan istiyorsa ve gerçekten çok istiyorsa bu ameliyatı olmalı,ama sonuçlarına ve sürecine psikolojik açıdan hazırlıklı olmak gerekiyo,ben gögüs ameliyatından gözümü açtığım anda benimsemiştim,bazı insanalar 6 ayda alışabiliyorlarmış,tabi burn daha farklı. gizemcim,resimlerine baksak belki ona göre sana da fikir verebiliriz.

derinuyku burnun nasıl oldu asimetri azaldı mı? naci beye iki kez gittim muayene ikisindede senin resmini gösterdi. burunlarımızın benzediğini söyledi özellikle burun ucu. ben senin burnunu beğeniyorum doğal ve güzel olmuş.

kızlar unutmamamız gereken tek şey ne dr naci bey ne barış bey herkimse işte......haşa allah değilki bizi baştan yaratsın.....her doktorun ufakta olsa kusuru olacaktır.....mükemmeli beklemek yanlış olur.....

X