- 5 Eylül 2009
- 226
- 1
- 39
önden foto neden koymuyorsunuz acaba ?
koyarız canım =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önden foto neden koymuyorsunuz acaba ?
gizemciğim cok teşekkür ederim beğendiğin için...daha güzelleri senin olsun ...
sana sorunda yardımcı olim dijem ama seinde belirtiğin gibi ben böle şeyleri ince dokuyup hiç araştırmadım herşeyi naci beye bıraktım =D
inşallaaaah çok güzel ve dilediğin gibi olur ....
buarada muayne + ameliyat demişssin....evet olio ben ameliyatdan birgün önce muayne oldum ertesi gün sabahda ameliyat....ancak ben ameliyat tarihimi telefondan 2 ay önce almıştım ki ben randevuyu alırken daha naci beyin yüzünü görmüşlüğüm bile yoktu....
benim tek şansım istanbulda teyzemin olması o nedenle çok rahattım...sen büyük ihtimalle otelde kalıcaksın herhalde.....naci beyin anlaşmalı olduğu yerler var ve seni büyük ihtimalle havalanından aliorlar diye biliyorum....ama yanlışımda olabilir ...hastanede kalma olasılığınada otelden daha pahalıya gelir gibime gelio.....yada sen artık kendin araştıracaksın daha uygun fiyatlı otelleri...yaa seni okadar ii anliorum ki ameliyat bi yana konaklama yolculuk hepsi bi sorun valla!allah kolaylık versin
buarada yurtdışı demişssin sorması ayıptır hangi ülke?bende yıllarca almanyada yaşadım türkiyeye gelin geldim =)
Hannatos bana kalirsa ameliyata ihtiyacin bile yok.. masallah güzel kizsin özellikle gözlere bayildim. Ama tabi insanoglu herzaman daha güzelini istiyor iste iyi bi ameliyatla daha da güzel olacagina eminim
bu yag enjeksiyonu ne icin cnm? elmacik kemiklerini belirgenlistirmek icin fln mi olacaksin? hepsi birlikte bütçeyi sarsmicak mi yahu... birde Baris beye ne dedin? sanirim onunla anlasip tarih bile almistin dimi..
ufak kusur olsa tamam dicem ama hice öyle ufak bi kusurlar degil bunlar canim bende ve eminimki baska arkadaslarda mükemmeligi beklemiyordur...
fotolarımı albüme koydum arkdaşlar.sizde yorum yaaprsanız sevinirim.sizce hangisi :? bilginize :)
canım maşallah,gözlerin çok güzelmiş... burun ucun sadece toparlanırsa bence güzelliğin daha da ortaya çıkar.
derinuyku burnun nasıl oldu asimetri azaldı mı? naci beye iki kez gittim muayene ikisindede senin resmini gösterdi. burunlarımızın benzediğini söyledi özellikle burun ucu. ben senin burnunu beğeniyorum doğal ve güzel olmuş.
baya düzeldi sanırım 1 sene sonra bişey kalmayacak. gayet mutluyum. sorun yok şu an.
teşekkür ederim canım saol. hakikaten doğal oldu. iyi ki olmuşum ameliyat diyorum
Burası tartışma mekanı değil o yüzden mesajlarınızı topluyorum ve dayanağı olmadan suçlamalarda bulunmayalım
ben hollandadayim cnm.. aa öylemi, peki zor olmadimi ya alistigin düzeni birakip TR ye gitmek?? aslinda bende temelli dönüs düsünüyorum.. biktim buradan, insanlari bi soguk, yasam biçimi ayri bi soguk.. ama iste garanti olmayinca insan tirsiyor