Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

fotolarımı albüme koydum arkdaşlar.sizde yorum yaaprsanız sevinirim.sizce hangisi :? bilginize :)

ufak kusur olsa tamam dicem ama hice öyle ufak bi kusurlar degil bunlar canim bende ve eminimki baska arkadaslarda mükemmeligi beklemiyordur...

Hannatos bana kalirsa ameliyata ihtiyacin bile yok.. masallah güzel kizsin özellikle gözlere bayildim. Ama tabi insanoglu herzaman daha güzelini istiyor iste iyi bi ameliyatla daha da güzel olacagina eminim

gizemciğim cok teşekkür ederim beğendiğin için...daha güzelleri senin olsun ...
sana sorunda yardımcı olim dijem ama seinde belirtiğin gibi ben böle şeyleri ince dokuyup hiç araştırmadım herşeyi naci beye bıraktım =D
inşallaaaah çok güzel ve dilediğin gibi olur ....
buarada muayne + ameliyat demişssin....evet olio ben ameliyatdan birgün önce muayne oldum ertesi gün sabahda ameliyat....ancak ben ameliyat tarihimi telefondan 2 ay önce almıştım ki ben randevuyu alırken daha naci beyin yüzünü görmüşlüğüm bile yoktu....
benim tek şansım istanbulda teyzemin olması o nedenle çok rahattım...sen büyük ihtimalle otelde kalıcaksın herhalde.....naci beyin anlaşmalı olduğu yerler var ve seni büyük ihtimalle havalanından aliorlar diye biliyorum....ama yanlışımda olabilir ...hastanede kalma olasılığınada otelden daha pahalıya gelir gibime gelio.....yada sen artık kendin araştıracaksın daha uygun fiyatlı otelleri...yaa seni okadar ii anliorum ki ameliyat bi yana konaklama yolculuk hepsi bi sorun valla!allah kolaylık versin
buarada yurtdışı demişssin sorması ayıptır hangi ülke?bende yıllarca almanyada yaşadım türkiyeye gelin geldim =)

ben hollandadayim cnm.. aa öylemi, peki zor olmadimi ya alistigin düzeni birakip TR ye gitmek?? aslinda bende temelli dönüs düsünüyorum.. biktim buradan, insanlari bi soguk, yasam biçimi ayri bi soguk.. ama iste garanti olmayinca insan tirsiyor

ben de 6. aydan sonrasını ve 6. ayda nekadar farkettiğini görebilmeniz açısından 3 tane daha foto koydum ama yine sadece burun ve sadece aradaki farkı görmenizi istediğim için koydum.benim çok fazla foto koymamın pek bişe ifade ettiğini düşünmüyorum sadece burun olunca..:))
bana kalırsa hala biraz daha oturuyor burun daha zarifleşiyor sanki kavisi hafif meydana çıkıyor gibi.bir de siz bakın bakalım :KK66:

Hannatos bana kalirsa ameliyata ihtiyacin bile yok.. masallah güzel kizsin özellikle gözlere bayildim. Ama tabi insanoglu herzaman daha güzelini istiyor iste iyi bi ameliyatla daha da güzel olacagina eminim

aay çok tşkkür ederim iltiftlrnız için :) evet maalesef yaradılışımızda var bu hep daha iyisi olsun durumu. cnm sence burun ucunu yaptırmam yeterlimi bnm için?

bu yag enjeksiyonu ne icin cnm? elmacik kemiklerini belirgenlistirmek icin fln mi olacaksin? hepsi birlikte bütçeyi sarsmicak mi yahu... birde Baris beye ne dedin? sanirim onunla anlasip tarih bile almistin dimi..

evet giz-m yağ enjeksiyonu elmacık kemikleri için . doktor yapalım dedi . burunla göğsün yanın da yağ enjeksiyonu çok ucuz.çok az bir fark ödücem yağ enjeksiyonu için. Hiç düşünmedim doktor yapalım dedi çünkü benim elmacık kemiklerim hiç yok. daha iyi olur dedi bende tamam dedim. .ayrıca meme de yoktu aklımda bir anda karar verdim.Birkerede bitsin. Maliye ti evet zorlayıcı biraz.Barış Bey de çok iyi bir doktor. sadece kapalı teknik çalıştığı için vazgeçtim. Naci beyi duymasaydım ona olucaktım. Hatta naci bey bana olmazsan Barışa ol dedi ameliyatı. Barış bey çok iyi niyetli elinden geleni yapmaya çalışıyor. çok iyi insan. Hatta ona yaptırmadığım için suçluluk duydum. bütün maillerimi yanıtladı. Mutlu hastaların genelde ameliyatı unutup gittiklerini genelde mutsuz hastaların sesinin daha çok çıktığını söyledi. Çook da haklı. Her doktorun mutsuz hastası var. Önemli olan telafi edilebilmesidir. Barış bey bütün revizyonları da üstleniyor. Umarım Naci bey beni de mutlu eder. Biraz da şans. Sen neye karar verdin?
yağ enjeksiyonu yaptıran var mı aranızda?

baya düzeldi sanırım 1 sene sonra bişey kalmayacak. gayet mutluyum. sorun yok şu an.
teşekkür ederim canım saol. hakikaten doğal oldu. iyi ki olmuşum ameliyat diyorum

derinuyku burnun nasıl oldu asimetri azaldı mı? naci beye iki kez gittim muayene ikisindede senin resmini gösterdi. burunlarımızın benzediğini söyledi özellikle burun ucu. ben senin burnunu beğeniyorum doğal ve güzel olmuş.

baya düzeldi sanırım 1 sene sonra bişey kalmayacak. gayet mutluyum. sorun yok şu an.
teşekkür ederim canım saol. hakikaten doğal oldu. iyi ki olmuşum ameliyat diyorum

çooook sevindim canım böyle düşünmeye başlamana ve mutlu hissetmene.allah hiç pişmanlık duyurmasın inşallah.öpüyorum çok... a.s.

Burası tartışma mekanı değil o yüzden mesajlarınızı topluyorum ve dayanağı olmadan suçlamalarda bulunmayalım

Arkadaşım uyarmış,topiklerde memnuniyetlerinizi veya memnuniyetsizliklerinizi belirtebilirsiniz ama herhangi bir meslek grubuna mensup kişiler hakkında iddiada bulunduğunuz zaman bunu ispatlamanız gerekir,aksi iftiraya ve görevini icraya çalışan birini karalamaya girer ki,yasalara göre suçtur.

Her topikte doktorlar vs. hakkında olumlu olumsuz yorumlar vardır ama yorumlarda suçlama,karalama,sadece kişinin iddiasından öteye geçmemiş yorumlar olursa bu yorumlar yönetimce silinebilir,üyeye ikaz edilebilir.
Doktor,hemşire,hastane gibi sağlık kurumuyla ilgili konularda ihmal,görevi kötüye kullanma vs. gibi şikayetlerinizin mercii Savcılıklar ve Mahkemelerdir.

Forumumuzda karşılıklı polemikler yasak ve uyarı sebebidir.

derinuyku çok sevindim sonuçtan memnun olmana. insallah ben de memnun kalırım.

memnun veya memnuniyetsiz herkes fikrini söyleyebilmeli tabiki suçlamadan. memnun değilim demek sanırım suçlama değildir. sebeplerini de söylemek çok normal. her doktorun memnuniyetsiz hastası olabilir. Ben naci beye ameliyat olucam. hiç bir doktor bilmiyorumki topiğinde memnuniyetsiz hastası olmasın.

ben hollandadayim cnm.. aa öylemi, peki zor olmadimi ya alistigin düzeni birakip TR ye gitmek?? aslinda bende temelli dönüs düsünüyorum.. biktim buradan, insanlari bi soguk, yasam biçimi ayri bi soguk.. ama iste garanti olmayinca insan tirsiyor

güzelim başta cook zorluk çektim ama şuanda cok mutluyum.....inan türkiye muhteşem avrupayala kıyaslanmaz...tavsiye ederim :KK66:

memnun veya memnuniyetsiz herkes fikrini söyleyebilmeli tabiki suçlamadan. memnun değilim demek sanırım suçlama değildir. sebeplerini de söylemek çok normal. her doktorun memnuniyetsiz hastası olabilir. Ben naci beye ameliyat olucam. hiç bir doktor bilmiyorumki topiğinde memnuniyetsiz hastası olmasın.[/QUOTE]

bencede.ben de ameliyat oldum naci çeliğe ama memnun degılım.ayrıca eklemeden geçemiycem,burada KALEM1981 adlı arkadaşa da desteginden dolayı çok teşekkür ederim

X