Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

evet katılıyorum chocolate nıcklı arkdasın burnu cok guzel olmus ondende cok guzel gorunuyor nacı beyın yaptıgı begendıgım burunlar arasınddaydı

Armine'ciğim merhaba, ben kararımı verdim çene için yağ enjeksiyonu istiyorum. Senin yorumlarının bana çok faydası oldu. Cumartesi günü burun ve çene tasarımı için randevum var ayın 12 sinde operasyonum var. Sabırsızlıkla günleri sayıyorum. Canım çenesine yağ enjeksiyonu yaptıran hiç arkadaş varmı. Forumların arasında çok aradım ama rastlayamadım. Gözlerim bozulmak üzere... :KK1:

Armine'ciğim merhaba, ben kararımı verdim çene için yağ enjeksiyonu istiyorum. Senin yorumlarının bana çok faydası oldu. Cumartesi günü burun ve çene tasarımı için randevum var ayın 12 sinde operasyonum var. Sabırsızlıkla günleri sayıyorum. Canım çenesine yağ enjeksiyonu yaptıran hiç arkadaş varmı. Forumların arasında çok aradım ama rastlayamadım. Gözlerim bozulmak üzere... :KK1:

bılmıyorum canım bende hıc rastlamadım kime olacaksın ameliyatını? umarım istediğin sonuca kavusursun...

siz burun ameliyatı oldunuz mu naci beye.profilinizdeki resim cok hos

ben gögüs buyutme amelıyatı oldum nacı beye resım bana ait degıl ınsallah burnumuda naci bye yaptırmak ıstıyorum zaten artık baska doktor duşunemem

ikidir soru yolluyorum yayınlanmıyor bıle artık siz anlayın nedenini!!!!!!![/QUO
sorularınızın niçin yayınlanmadığını site yöneticilerine mesaj atarak sorabilirsiniz,benim şimdiye kadar hiç bir mesajımda ve sorumda böyle bir sıkıntı olmadı.

ikidir soru yolluyorum yayınlanmıyor bıle artık siz anlayın nedenini!!!!!!![/QUO
sorularınızın niçin yayınlanmadığını site yöneticilerine mesaj atarak sorabilirsiniz,benim şimdiye kadar hiç bir mesajımda ve sorumda böyle bir sıkıntı olmadı.

sonunda cevaplandı canım:) bknz protezın cıkarılamsı ve ucret

arkadaslar naci celik in bana yaptıgı tasarımı ekledim albüme yorumlarınız nedir?

damla protez kullanıldı,arion marka ve 320 cc..dual plan..ben gögüs ameliyatı konusunda naci beye çok güveniyorum..hadi bakalım şimdiden kolay gelsin.fiyat konusunu özele mail attım.

merhaba, oncelikle cok tesekkurler, tecrubelerinizden inanilmaz faydalaniyorum arkadaslar. naci bey dusundugum isimlerden biri, hatta burada okuduklarimdan sonra acik ara onde diyebilirim :) gerci fiyatlar degismistir o zamandan beri ama kalem bana da fiyatla ilgili bilgi verebilir misin? tesekkurler.

merhaba, oncelikle cok tesekkurler, tecrubelerinizden inanilmaz faydalaniyorum arkadaslar. naci bey dusundugum isimlerden biri, hatta burada okuduklarimdan sonra acik ara onde diyebilirim :) gerci fiyatlar degismistir o zamandan beri ama kalem bana da fiyatla ilgili bilgi verebilir misin? tesekkurler.

yardımcı olabildşysem ne mutlu bana.. ben temmuzda ameliyat olalı 2 yıl olacak ve 2 yıl önce 5.500 e olmuştum ben ameliyatımı,şimdiki fiyatlar hakkında çok net bir bilgim yok ,çünkü şu an naci bey arion marka protezi kullanıyor ve ameliyatını ataşehir esteticha da yapıyor, bu yüzden arion daha pahalı bi protezmiş ve ameliyat fiyatları da muhtemelen artmıştır.bu noktada fiyattan çok alacağınız memnuniyet önemli bence,bu işler bir kere yapılyor,içinize sinen bir doktor olması çok önemli

X