Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

direnin ne zaman kullanıldığı bence ameliyattaki kanama miktarına bağlı olarak değişiyor,zaten naci bey ameliyat öncesinde muayene ettiğnde diren kullanıp kullanmayacağını söylüyor,yani uyandığında süpriz olmaması,sanırım insanın korkmaması için diren kullanacağı hastasına ,diren kullanabilirim hazırlıklı ol diyor.Naci beyin ben gittiğim kontrollerde karşılaştığım hsatları dolayısı ile ve ablamın ameliyatı dolayısı ile sürekli damla kullanırım ve sadece bu tekniği yaparım demiyor,hastaya hangi teknik ve protez uygunsa onu kullanıyor,örneğin ben anci beyin kas üztü yuvarlak protez yaptığı hastasını da gördüm,kendime kas zarı altı damla protez kullanıldı ve ablamda dual plan damla protez kullanıldı..yani naci bey sabit bir teknik ve sabit bir protez modeli üzerinde odaklanmıyor,hastaya hangi teknik ve protez modeli uygunsa onu kullanıyor.

damla protez sarkık gösteriyor ilerdeki zamanlarda ve dekolte hoş olmuyor yuvarlak tercih ederseniz daha toplu ve dekolteniz daha güzel duruyo..doktorumun söyledikleri bu yöndeydi..yani bende damla protez taktırmak istemem..birde koltuk altı girişi daha güzel iz konusunda ama daha acılı geçiyomuş..bildiklerimi sizle paylaşmak istedim mutlu günler:)

damla protez sarkık gösteriyor ilerdeki zamanlarda ve dekolte hoş olmuyor yuvarlak tercih ederseniz daha toplu ve dekolteniz daha güzel duruyo..doktorumun söyledikleri bu yöndeydi..yani bende damla protez taktırmak istemem..birde koltuk altı girişi daha güzel iz konusunda ama daha acılı geçiyomuş..bildiklerimi sizle paylaşmak istedim mutlu günler:)
ben de damla protez kullanıldı ve 1,5 sene oldu öyle sarkık bir görünüm yok..ve bildiğim kadarıyla koltuk altı yerleşimle yapılan ameliyatlarda protezlerin istediği büyüklükte konulamama ve birbirine yeterince yaklaştırılamama gibi bir takım dezavantajları var.. bence kişiye hangi yöntem ve hangi protezin uygun olduğunu doktoru ile birlikte karar verilmeli. buradan yuvarlak veya damal güzel durmuyor demek çok sağlıklı olmaz çünkü örneğin benim protezim damla olmasına rağmen yuvarlak görünümlü bir damla ve üst tarafları dolgun dolgun.. bu noktada damla protezin profili de çok ama çok önemli.

Naci Çelike göğüs büyütme ameliyatı olanlardan bir ricam var özel mesaj olarak ameliyat fiyatlarını yazabilirler mi acaba hastaya göre fiyat değişiyor ya da teknige göre ama en azından kafamda bir miktar olur ona göre kendimi ayarlarım.şimdiden teşekkürler..

kızlar naci beyden randevu aldım çok heyecalıyım..sizlere o kadar ihtiyacım var ki hala kararsızım çünkü.. ben burun ve göğüs büyütmeyi aynı ameliyatta olmayı düşünüyorum tabii tahlil sonuçlarım uygun çıkarsa.. naci çelik hastaları memnun olanlar olmayanlar nolur bana özelden ulaşın dertleşelim konuşalım önerilerinizi muayenede sormam gereken kaçırmamam gereken mevzuları konuşalım kızlar..

kızlarr albümümde şimdiki burnumu paylaştım.. bu durumda yamuk burnu olup da naci beye ameliyat olanlar benle iletişime geçebilir mi?

kızlar bende naci beye bır hafta once gogüs buyutme amelıyatı oldum ınanılmaz memnunum mutluyum
doktoruma coooooooooook tesekkur edıyorum

kızlarr nerdesiniz yaa sesiniz soluğunuz kesilmiş.. bnm görüşmem var çarşamba günü naci beyle.. hem burun hem göğüs aynı ameliyatla olsun bitsin istiyorum.. burnumun önden sağ ve sol yanlardan görünüşünün fotosu var profilimde isteyenler bakabilir.. bu durumda kaza sonucu yamulmuş burnu olup da ameliyat olan var mı kızlar? göğüsü zaten dert etmiorum biliorum ki güzel yapacaktır.. benim aklımdaki soru işareti tamamen burunla ilgili.. :KK5:

bi de hepinizin ameliyatı açık teknikle mi oldu? iz konusu sıkıntı oluyor mu yani iz kalıyor mu?

Son düzenleme:
kızlarr nerdesiniz yaa sesiniz soluğunuz kesilmiş.. bnm görüşmem var çarşamba günü naci beyle.. hem burun hem göğüs aynı ameliyatla olsun bitsin istiyorum.. burnumun önden sağ ve sol yanlardan görünüşünün fotosu var profilimde isteyenler bakabilir.. bu durumda kaza sonucu yamulmuş burnu olup da ameliyat olan var mı kızlar? göğüsü zaten dert etmiorum biliorum ki güzel yapacaktır.. benim aklımdaki soru işareti tamamen burunla ilgili.. :KK5:

bi de hepinizin ameliyatı açık teknikle mi oldu? iz konusu sıkıntı oluyor mu yani iz kalıyor mu?

Bak ben buradayım canım:KK9:

http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular/331424-dr-naci-celik-hakkinda-bilgi-paylasim-28.html

Canım benim burnumda da 2 kemer gibi birşey vardı. Fotoda fark edersin zaten. Açık teknikle oldum. Burun altından açıldı şu anda hiç iz yok. Zaten ilk zamanlarında bile çok belli belirsizdi..

kızlar size de sorayım..aranızda naci çelik hastası olup da hem de memur olan var mı? naci beyin verdiği raporlar geçerli mi? ya da böyle bi bilgisi, tanıdığı olan var mı? kanuna gözgezdirdim az önce de şöyle bi açıklama var: anlaşmalı olmayan özel kurumlarca verilen raporlar resmi sağlık kuruluşlarınca onaylatılmalıdır.. diyo? nası yani ben ameliyatlı halimle bi de devlet hastanesine gidip rapor mu onaylatcam saçmalığa bak offffff

slm kızlar doktor ıkıncı burun amelıyatına ne ucret ıstıyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar nacı beye burun estetıgı olup burnunu begenmeyıp ıkıncı kez nacı beyın burnunu ameliyat ettıgı hastalar varmı acaba ?????

ayrıca forumda hıc hareketlılık yok eskısı gıbı nacı beyın hastaları neredeeeeeeee??:)))))

X