- 18 Ocak 2011
- 37
- 0
direnin ne zaman kullanıldığı bence ameliyattaki kanama miktarına bağlı olarak değişiyor,zaten naci bey ameliyat öncesinde muayene ettiğnde diren kullanıp kullanmayacağını söylüyor,yani uyandığında süpriz olmaması,sanırım insanın korkmaması için diren kullanacağı hastasına ,diren kullanabilirim hazırlıklı ol diyor.Naci beyin ben gittiğim kontrollerde karşılaştığım hsatları dolayısı ile ve ablamın ameliyatı dolayısı ile sürekli damla kullanırım ve sadece bu tekniği yaparım demiyor,hastaya hangi teknik ve protez uygunsa onu kullanıyor,örneğin ben anci beyin kas üztü yuvarlak protez yaptığı hastasını da gördüm,kendime kas zarı altı damla protez kullanıldı ve ablamda dual plan damla protez kullanıldı..yani naci bey sabit bir teknik ve sabit bir protez modeli üzerinde odaklanmıyor,hastaya hangi teknik ve protez modeli uygunsa onu kullanıyor.
damla protez sarkık gösteriyor ilerdeki zamanlarda ve dekolte hoş olmuyor yuvarlak tercih ederseniz daha toplu ve dekolteniz daha güzel duruyo..doktorumun söyledikleri bu yöndeydi..yani bende damla protez taktırmak istemem..birde koltuk altı girişi daha güzel iz konusunda ama daha acılı geçiyomuş..bildiklerimi sizle paylaşmak istedim mutlu günler:)