Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

ben burun konusunda pek memnun oldugumu soyleyemem ılk atel cıktıgında evet ıstedıgım kalkıklık dedım ve zamanla ındı kalkıklıgı gorenler 3 ameliyat olacagımı bılıpte burnundan aemilyat olmadın dımı dıyorlar sadece burun kemıgım ınceldı ben burun ucum daraltılsın ve kaldırılsın ıstıyordum benı tatmın eden bı sonuc yok malesef ama burnum evet cok guzel bende bu halıyle ne kadar ıstedıgım sonuca ulasmasamda begenıyorum ama ben burun kemıgım sadece ıncelsın dıye ameliyat olmadım nacı bey sısler ınsın konusalım dedı ben tasarımdakı kadar kalkık oldugunu dusunmuyorum ayrıca tasarımda ucunu daraltmıstık ama kalkıklıgın verdıgı daraltmayı yeterlı bulmus nacı bey ama bana gore yeterlı degıl ayrıca soyle bı ozel durumda var kapalı teknıkle yapmak zorunda kalkmıs dr dokularım yapısık oldugu ıcın suan ben cok ustnde durmuyorum ayın 31 ındekı randevumda resımler uzerınde konusacaz

tutarsız oldugumu dusunen arkadaslara cevaben paylasıyorum 24 05 2010 tarıhınde bu yorumu yapmısım yanı dun memnunum dıye overken bugun memnun degılım dıye bı durum yokkkk

slm kızlar nacı beye burun estetıgı olup burnunu begenmeyıp ıkıncı kez nacı beyın burnunu ameliyat ettıgı hastalar varmı acaba ?????

Bence şöyle deyin: İlk ameliyatını başka doktora olup, sonra Naci Bey' e revizyon olup hala halinden memnun olmayan var mı?? Bildiğim kadarı ile ilk ameliyatınızın doktoru farklı..

mrb kızlar a.s. yardımınıza ihtiyacım var..
burun estetiği yaptırmak istiyorum ve bunun için tavsiyelerinizden yola çıkarak kafama kazıdığım isim naci çelikti taa ki doktorun yaptığı burunların bazılarını görene kadar.. :çok üzgünüm:
burnumuzun yandan görünüşü tabiiki önemli ama benm için dahada önemlisi önden görünüşü...profilden çok beğendiğim burunların çoğu önden içime sinmiyor.naci çelik'e yaptıran arkadaşlar burunlarının önden görünüşlerinden memnunlar mı acaba??ona göre bende naci çelik'e gitmekten vazgeçebilirim.. inanın sürekli sayfaları karıştırmaktan,yorum okumaktan yorgun düştüm ...nolur yardım edin,karar verebilsem hemen yaptırıcam .. :uhm:

merhaba. ben de doktor arayışındayım. aramanız ne sonuç verdi merak ettim. bir doktor seçtinizmi?

ben de 6. aydan sonrasını ve 6. ayda nekadar farkettiğini görebilmeniz açısından 3 tane daha foto koydum ama yine sadece burun ve sadece aradaki farkı görmenizi istediğim için koydum.benim çok fazla foto koymamın pek bişe ifade ettiğini düşünmüyorum sadece burun olunca..:))
bana kalırsa hala biraz daha oturuyor burun daha zarifleşiyor sanki kavisi hafif meydana çıkıyor gibi.bir de siz bakın bakalım :KK66:

burnunuz çok güzel görünüyor. önden de fotoğrafınız varmı?

sanıyorum burun ucunun sarkık olması bir dezavantaş. burun ucu sarkık olup ameliyat olan arkadaşlar fotoğraflarını paylaşabilirlermi?

Bence şöyle deyin: İlk ameliyatını başka doktora olup, sonra Naci Bey' e revizyon olup hala halinden memnun olmayan var mı?? Bildiğim kadarı ile ilk ameliyatınızın doktoru farklı..

hayır benım merak ettıgım nacı beyın kendı hastalarına yaptıgı revızyonlar ve sonrasındakı hastanın memnunıyetı cunku forumda nacı beye ameliyat olup bı baska dr ye de revızyon yaptıran arkadaslar var bende ıstedıgım sonuca ulasmak ıcın bı kez daha revızyon olucam

kime ameliyat oldunuz acaba?

derın uyku nıcklı arakdasta burnundakı asımetrıden dolayı sıkayetcıydı bende onun durumunu merak edıyorum ama foruma gırmıyor sanırım ozelden de mesaj attım ama ulasamadım acaba sorunu duzeldımı yada bu durumdan dolayı revızyon dusunuyormu?

X