ben burun konusunda pek memnun oldugumu soyleyemem ılk atel cıktıgında evet ıstedıgım kalkıklık dedım ve zamanla ındı kalkıklıgı gorenler 3 ameliyat olacagımı bılıpte burnundan aemilyat olmadın dımı dıyorlar sadece burun kemıgım ınceldı ben burun ucum daraltılsın ve kaldırılsın ıstıyordum benı tatmın eden bı sonuc yok malesef ama burnum evet cok guzel bende bu halıyle ne kadar ıstedıgım sonuca ulasmasamda begenıyorum ama ben burun kemıgım sadece ıncelsın dıye ameliyat olmadım nacı bey sısler ınsın konusalım dedı ben tasarımdakı kadar kalkık oldugunu dusunmuyorum ayrıca tasarımda ucunu daraltmıstık ama kalkıklıgın verdıgı daraltmayı yeterlı bulmus nacı bey ama bana gore yeterlı degıl ayrıca soyle bı ozel durumda var kapalı teknıkle yapmak zorunda kalkmıs dr dokularım yapısık oldugu ıcın suan ben cok ustnde durmuyorum ayın 31 ındekı randevumda resımler uzerınde konusacaz
tutarsız oldugumu dusunen arkadaslara cevaben paylasıyorum 24 05 2010 tarıhınde bu yorumu yapmısım yanı dun memnunum dıye overken bugun memnun degılım dıye bı durum yokkkk