Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

merhaba ben de naci bey'in eski hastalarindan sayilirim :) albumumde burnumun fotograflari var.yeni arastirmakta olan arkadaslar girip bakabilirler.zaman zamn girip,arkadaslik tekliflerini kabul ediyorum.kolay gelsin ve bol sans :KK66:

aslında naci hoca oldukça iyi bir seçim ama hem istanbulda hemde fiyatları bana diğer verilen fiyatlardan yüksek geldi.

Naci beyi yeni tanıyan ve tercih eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki ; insana değer veren hastasının mutluluğunu önemseyen ve inanılmaz güven veren bi DOKTOR.. henüz ameliyata girmedim ama şu sayılı günlerimi huzurlu geçiriyorum.. kendimi doktorumun ellerine bıraktım ve mutlu olacağıma da inanıyorum :KK12:

Naci beyi yeni tanıyan ve tercih eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki ; insana değer veren hastasının mutluluğunu önemseyen ve inanılmaz güven veren bi DOKTOR.. henüz ameliyata girmedim ama şu sayılı günlerimi huzurlu geçiriyorum.. kendimi doktorumun ellerine bıraktım ve mutlu olacağıma da inanıyorum :KK12:
Plastik cerrahi de bence hasta ve doktor arasında oluşan iletişim ve güven sonsuz önemli,bir de bir sorun çıktığında doktorun sizin yanınızda olacağınızı bilebilmeniz.Naci bey,hastasıyla arasına keskin duvarları çizmeyen ,o kadar yoğun çalışmasına rağmen ulaşılması o kadar da kolay olan,hastasının kendisini güvende hissetmesini sağlayan,bir sorun olduğunda elinden gelen çözümü sunabilen çok ama çok iyi bir doktor..freyzacım senin de mutlu hem de çok ama çok mutlu olacağını biliyorum..şimdiden geçmiş olsun

kesinlikle güven veriyor:)))

Kızlar selam.Mimik çizgisi doldurmak için dr öneriniz varmı,bu işlemi yaptıran varmı,en çok ta merak ettiğim kalıcısı olmazmı bu işin.gülme mimklerim gülmezken bile görünüyo çok üzülüyorum:KK43:

burun ameliyatında maximum kaç gün ayırmak gerekiyor? buna da, göğüs ameliyatı gibi "kişiye göre değişir" diyebilir miyiz?

merhaba ben de naci bey'in eski hastalarindan sayilirim :) albumumde burnumun fotograflari var.yeni arastirmakta olan arkadaslar girip bakabilirler.zaman zamn girip,arkadaslik tekliflerini kabul ediyorum.kolay gelsin ve bol sans :KK66:

burnun çok güzel görünüyor. göğüs ameliyatımı hallettikten sonraki sene burun ameliyatı da olucam sanırım. olurum ya...

bende ameliyat olmayı istiyorum fakat cesaretimi toplayamıyorum ya beğenmezsem ya çok sıkıntı yaşarsam zaten nefes problemimde var. düğünüm olacak mayısta ya çok kötü şeyler olursa diye felaket senaryoları yazıp duruyorum yaklaşık 2aydır ameliyatı erteleyip duruyorum. olsaydım o zaman şimdiye iyileşmiştim bile:)

Valla canım mayısda düğünün varsa bu aralar olmalısın ki anca düğününe kadur burnun otursun, ödemlerin insin..

naci beye kulak estetiği olmak istiyorum ama nasıl tecrübe edineniniz varmı

X