- 6 Haziran 2009
- 414
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk pro indirimini kullanan oldu mu aranızda
Plastik cerrahi de bence hasta ve doktor arasında oluşan iletişim ve güven sonsuz önemli,bir de bir sorun çıktığında doktorun sizin yanınızda olacağınızı bilebilmeniz.Naci bey,hastasıyla arasına keskin duvarları çizmeyen ,o kadar yoğun çalışmasına rağmen ulaşılması o kadar da kolay olan,hastasının kendisini güvende hissetmesini sağlayan,bir sorun olduğunda elinden gelen çözümü sunabilen çok ama çok iyi bir doktor..freyzacım senin de mutlu hem de çok ama çok mutlu olacağını biliyorum..şimdiden geçmiş olsunNaci beyi yeni tanıyan ve tercih eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki ; insana değer veren hastasının mutluluğunu önemseyen ve inanılmaz güven veren bi DOKTOR.. henüz ameliyata girmedim ama şu sayılı günlerimi huzurlu geçiriyorum.. kendimi doktorumun ellerine bıraktım ve mutlu olacağıma da inanıyorum
Naci beyi yeni tanıyan ve tercih eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki ; insana değer veren hastasının mutluluğunu önemseyen ve inanılmaz güven veren bi DOKTOR.. henüz ameliyata girmedim ama şu sayılı günlerimi huzurlu geçiriyorum.. kendimi doktorumun ellerine bıraktım ve mutlu olacağıma da inanıyorum
merhaba ben de naci bey'in eski hastalarindan sayilirim :) albumumde burnumun fotograflari var.yeni arastirmakta olan arkadaslar girip bakabilirler.zaman zamn girip,arkadaslik tekliflerini kabul ediyorum.kolay gelsin ve bol sans
neden memnun kalmadınız ne gibi sorunlar oldumerhaba..
ben de naci beye burun ameliyatı oldum1 buçuk yıl oldu nerdeyse..memnun degılım.daha dogrusu burnumda bır takım sorunlar var bu yuzden revızyon olucam
ameliyat ücretleri hakkındada bilgi verebilirmisinzameliyat fiyatları hakkındada bişeyler yazsa olanlar
dr naci bey ameliyatlarını nerde yapıyor acaba