Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burun estetiği fiyatı hakkında kimse bilgi vermemiş
Selam arkadaslar
ben 15 kasim da naci bey tarafindan ameliyat oldum.su an gercekten cok memnunum.beni gorenler daha 5.gunumde 1 ay gemis saniyor.cunku cok az morluk ve sislik oldu.ben dahi goren tum arkadaslarim cok begendi.ayni zamanda dudak icin de silikon yapildi.hersey cok ii ve memnunum.ilk gittigim dr du , tereddut etmeden hemen karar verip 10 gun icinde yapildi.ilk iki gun narkozdan oturu sersem gibiydim , agrim olmadi hemde hic , tad almam 4. gun itibari ile yavas yavas basladi.1. hafta doldugu gun silikon ve dikisler alindi.su an nefes aliyorum ve gunluk hayatima geri dondum.yaptirmayi dusunenler daha ayrintili bilmek almak isterlerse msj atabilirler.
Selam arkadaslar
ben 15 kasim da naci bey tarafindan ameliyat oldum.su an gercekten cok memnunum.beni gorenler daha 5.gunumde 1 ay gemis saniyor.cunku cok az morluk ve sislik oldu.ben dahi goren tum arkadaslarim cok begendi.ayni zamanda dudak icin de silikon yapildi.hersey cok ii ve memnunum.ilk gittigim dr du , tereddut etmeden hemen karar verip 10 gun icinde yapildi.ilk iki gun narkozdan oturu sersem gibiydim , agrim olmadi hemde hic , tad almam 4. gun itibari ile yavas yavas basladi.1. hafta doldugu gun silikon ve dikisler alindi.su an nefes aliyorum ve gunluk hayatima geri dondum.yaptirmayi dusunenler daha ayrintili bilmek almak isterlerse msj atabilirler.
ameliyattan çıktığın anda ağrın oldumu acaba ne hissettin
canım çok teşekkür ederim arkadaşlara yardımcı olması için daha çok önden foto eklemeye çalışıyorum arada ekliyorum bakarsınız:kedi:
senin nezaman 3 ay oldu MMblackrose cim.zaman nekadar çabuk geçiyor deilmi??? merak etme şekil olarak çok bir deişklik olmuyor.sadece daha zarif ve sana ait bir burun oluyor.benim de 9 ayı geçti...
Merhaba arkadaşlar,brun estetiği düşünüyorum. Cumartesi günü ön görüşme için Naci beyden randevu aldım. Çok korkuyorum ameliyattan çünkü daha önce serum bile takılmadı bana. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim[/QUOT
Mesajınızın üstünden bir süre geçmiş fakat korktuğunuz için cesaret edememişsinizdir diye size cevap vermek istedim
Bence Naci Çelik gerçekten güvenebileceğiniz bir doktor herşeyden önce gerçekten çok iyiy bir insan,kesinlikle parayı ön planda tutmayan bir doktor önce size ne kadar yardımcı olabileceğiyle ilgileniyor daha sonrası onun için gerçekten ayrıntı...Ben de kendisiyle görüşmüştüm gerçekten herşeyden önemlisi insan olarak çok duyarlı...Kendisine tekrar tekrar teşekkürler
kızlar naci beye burun ucu estetiği olan var mı aranızda ? nası oldu memnun musunuz ? lütfenn lütfen yardım edin cok kararsızım
Selam arkadaslar