Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Selam arkadaslar
ben 15 kasim da naci bey tarafindan ameliyat oldum.su an gercekten cok memnunum.beni gorenler daha 5.gunumde 1 ay gemis saniyor.cunku cok az morluk ve sislik oldu.ben dahi goren tum arkadaslarim cok begendi.ayni zamanda dudak icin de silikon yapildi.hersey cok ii ve memnunum.ilk gittigim dr du , tereddut etmeden hemen karar verip 10 gun icinde yapildi.ilk iki gun narkozdan oturu sersem gibiydim , agrim olmadi hemde hic , tad almam 4. gun itibari ile yavas yavas basladi.1. hafta doldugu gun silikon ve dikisler alindi.su an nefes aliyorum ve gunluk hayatima geri dondum.yaptirmayi dusunenler daha ayrintili bilmek almak isterlerse msj atabilirler.

Selam arkadaslar
ben 15 kasim da naci bey tarafindan ameliyat oldum.su an gercekten cok memnunum.beni gorenler daha 5.gunumde 1 ay gemis saniyor.cunku cok az morluk ve sislik oldu.ben dahi goren tum arkadaslarim cok begendi.ayni zamanda dudak icin de silikon yapildi.hersey cok ii ve memnunum.ilk gittigim dr du , tereddut etmeden hemen karar verip 10 gun icinde yapildi.ilk iki gun narkozdan oturu sersem gibiydim , agrim olmadi hemde hic , tad almam 4. gun itibari ile yavas yavas basladi.1. hafta doldugu gun silikon ve dikisler alindi.su an nefes aliyorum ve gunluk hayatima geri dondum.yaptirmayi dusunenler daha ayrintili bilmek almak isterlerse msj atabilirler.

geçmiş olsun,olmuş ve bitmiş zaten... maşallah diyelim..resim eklemeyi düşünüyor musun

Selam arkadaslar

ameliyattan çıktığın anda ağrın oldumu acaba ne hissettin

ameliyattan çıktığın anda ağrın oldumu acaba ne hissettin

Merhaba ,

Burun operasyonundan sonra hiç baş ağrım vs olmadı.bende şaşırdım olmamasına.Sadece göbekten yağ aldılar dudak için orda eğilip kalktığımda hafif batma oluyordu.Bir kaç gün yemek yeme sorun oluyor.Ben 2 gün yemek yemek istememiştim.Tat alamadığım için sanırım.Şu ana kadar aldığım tüm yorumlar çok olumlu yönde.Mutluyum , memnunum :)

canım çok teşekkür ederim arkadaşlara yardımcı olması için daha çok önden foto eklemeye çalışıyorum arada ekliyorum bakarsınız:kedi:

Ameliyatinizi Naci bey mı yaptı acaba,ve iyileşme süreci ne kadar sürdü,tampon koyuldumu ameliyatımızdan sonra.resimlerinizi bende görmek istiyorum ancak mesaj sayım yeterli degil ;(

kIZLAR MERHABA :) aranıza yeni geldim :) sizin engin tecrübelerinize ihtiyacım varrr :) lütfen yardın edin bana :) Naci Çelik e vaser lipoşaksın yada lazerli lipoşaksın varsa lütfen beni arkdaş olarak ekleyebilir mi ? Ali mezdeğ ve Naci Çelik arasında kaldım . Naci beyin vereceği fiyatı henüz bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar,brun estetiği düşünüyorum. Cumartesi günü ön görüşme için Naci beyden randevu aldım. Çok korkuyorum ameliyattan çünkü daha önce serum bile takılmadı bana. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

burun estetiğinde kimleri tavsiye edebilirsiniz acaba ve ya etmezsiniz.

Son düzenleme:
kızlar naci beye burun ucu estetiği olan var mı aranızda ? nası oldu memnun musunuz ? lütfenn lütfen yardım edin cok kararsızım

Merhaba arkadaşlar,brun estetiği düşünüyorum. Cumartesi günü ön görüşme için Naci beyden randevu aldım. Çok korkuyorum ameliyattan çünkü daha önce serum bile takılmadı bana. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim[/QUOT
Mesajınızın üstünden bir süre geçmiş fakat korktuğunuz için cesaret edememişsinizdir diye size cevap vermek istedim
Bence Naci Çelik gerçekten güvenebileceğiniz bir doktor herşeyden önce gerçekten çok iyiy bir insan,kesinlikle parayı ön planda tutmayan bir doktor önce size ne kadar yardımcı olabileceğiyle ilgileniyor daha sonrası onun için gerçekten ayrıntı...Ben de kendisiyle görüşmüştüm gerçekten herşeyden önemlisi insan olarak çok duyarlı...Kendisine tekrar tekrar teşekkürler

kızlar naci beye burun ucu estetiği olan var mı aranızda ? nası oldu memnun musunuz ? lütfenn lütfen yardım edin cok kararsızım

Ben kendisine ameliyat olmadım fakat görüşme fırsatım olmuştu,herkese tavsiye ederim...NACİ ÇELİK ve EMRE İLHAN

Yeni uye oldum.Amerikada yasiyorum onumuzdeki kis veya yaza dogru gelip ameliyat olmak istiyorum
sakak ve kas germe burun estetigi olmak istedigim amliyatlar
simdiden doktor arayisina girdim
bazi yorumlari gordum acikcasi moralmen hosuma gitmedi
iyi bi doktor olmadikca ikinci hatta 3. ameliyatini olanlari okudum
keske kimlere yaptirdiklarini yazsalardi!
aklimda arastirdigim iki doktor bide burdan okudugum ve henuz arastirmadigim bi doktor var(emre ilhan)
Naci Celik,Baris Cakir arastirmaya calistiklarim.
Naci Celik e bu iki ameliyat fiyatini sordum bugun cevap vermis sagolsun 10.000-12.000 tl olarak
:) oldukca fazla gibi
daha net nasil arastirabilirim bilmiyorum
yillardir hayalini ettigim ama hic gerceklestirirmiyim diye dusunmedigim biseydi,simdi istiyorum artik
bi kez geldim hayata bunuda kendimi iyi hissederek gecirmek istiyorum
ama bunu yaparkende bi doktorun suratimi mahvetmesini istemiyorum.
umarim dogruyu bulurum sizler sayesinde.bu arada biraz daha ucuz olsa :)
benim gelip gitmem bile 4000$ yani :KK70:

Randevudan çok olumlu bir şekilde dönüyorum. Ameliyatı haftaya planlamıştım ama eşimle kış ortası daha uygun olacağına karar verdik. Şimdiden çok heyecanlıyım :)

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 1 sene 3 ay önce Trabzon'da Ömer Ambarcıoğlu işimli bir doktora ameliyat oldum ve hayatımın hatasını yaptım. Bu kadar özensiz, bu kadar vurdumduymaz, hastasına en ufak bir saygısı olmayan bir doktor daha olabilir mi bilmiyorum. Asla o adama paramı helal etmiyorum. Gerçi burda bahsedilenlerin yanında çok az bir meblaydı. Her neyse ucuz etin yahnisi pek olur demişler. Her neyse ameliyat sonrası burun kemiğimde şişme oldu, bu çok bilmiş ama hiçbir şeyden haberi olmayan doktor, bana tekrar ve tekrar müdahale etti, yani benim burun kemişimi törpüledi. Oysa ki oraya bi iğne yapılarak o şiş indirilebiliyormuş. Bunu da bana Emre İlhan söyledi. Hatta ameliyat olduğum şartları anlatınca Emre Bey şaşırdı. Nasıl ya oldu adam. Her neyse ben Emre Bey'le görüştüm, içime de sinmişti ama maddi sıkıntılardan dolayı vazgeçtim. Sonra Naci Bey'in ismini duydum ve onun da revizyonda iyi olduğunu duydum. Naci Bey'e revizyon olan var mı acaba çok merak ediyorum. Varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız???

Selam arkadaslar

bei merhaba beni eklersen fotoğraf görmek istiyorum. bende naci çelik araştırmaya başladım. bu arada sanada çok geçmiş olsun ne güzel sonuçtanda memnunsun :) darısı bana.

Son düzenleme:
X