Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

yardımcı olabildşysem ne mutlu bana.. ben temmuzda ameliyat olalı 2 yıl olacak ve 2 yıl önce 5.500 e olmuştum ben ameliyatımı,şimdiki fiyatlar hakkında çok net bir bilgim yok ,çünkü şu an naci bey arion marka protezi kullanıyor ve ameliyatını ataşehir esteticha da yapıyor, bu yüzden arion daha pahalı bi protezmiş ve ameliyat fiyatları da muhtemelen artmıştır.bu noktada fiyattan çok alacağınız memnuniyet önemli bence,bu işler bir kere yapılyor,içinize sinen bir doktor olması çok önemli

kesinlikle katiliyorum. bu sonucta bir kez olacak birsey ve sonuctaki memnuniyet parayla olculemeyecek derecede onemli. sadece asagi yukari bir fikir sahibi olmak istedim. tesekkurler :)

kesinlikle katiliyorum. bu sonucta bir kez olacak birsey ve sonuctaki memnuniyet parayla olculemeyecek derecede onemli. sadece asagi yukari bir fikir sahibi olmak istedim. tesekkurler :)

nacı beyı gogus konusunda tavsıye ederım banada 375cc yuvarlak kasustu protez takıldı yaklasık 11 ay once cok memnunum ve sorunsuz bı amelıyat sonrası gecırdım

nacı beyı gogus konusunda tavsıye ederım banada 375cc yuvarlak kasustu protez takıldı yaklasık 11 ay once cok memnunum ve sorunsuz bı amelıyat sonrası gecırdım

Evet hep benzer seyler duyuyorum naci bey hakkinda. Ameliyat sonrasindan biraz korkuyorum acikcasi. Senin sorunsuz olmasi biraz da kas ustu olmasindan kaynaklaniyor sanirim. Naci bey kasustune nasil karar verdi peki? Gogus dokun bayagi vardi sanirim?

Evet hep benzer seyler duyuyorum naci bey hakkinda. Ameliyat sonrasindan biraz korkuyorum acikcasi. Senin sorunsuz olmasi biraz da kas ustu olmasindan kaynaklaniyor sanirim. Naci bey kasustune nasil karar verdi peki? Gogus dokun bayagi vardi sanirim?

evet gogus dokum var ben bı resım gostermıstım bu goruntuyu kas ustunde elde ederız dedı oyle karar verdık ben ozellıkle kas ustu olsun demedım ama hıcbısekılde protez bellı olmuyor ve hıssedılmıyor

evet gogus dokum var ben bı resım gostermıstım bu goruntuyu kas ustunde elde ederız dedı oyle karar verdık ben ozellıkle kas ustu olsun demedım ama hıcbısekılde protez bellı olmuyor ve hıssedılmıyor

ayrıca ben nacı beyı ozellıkle amelıyat sonrasını sorunsuz gecırcegımı bıldıgım ıcın emın ellerde amelıyat olduguma ınandıgım ıcın tercıh ettım kı oyle de oldu sekıl ve goruntu konusunda memnunıyetsızlıkler her dr de yasanabılır ama saglık konusunda hıc bı sıkayet duymamak daha onemlı allaha sukur 3 amelıyat oldum ve bunların herbırının rısklerı elbette vardı ama emın ellerde bu rıskler mınımuma iniyor cok okuyoruz forumda nefes almada sıkıntıyı yasayanları vs bende en cok cene de enfeksıyon rıskınden korkuyordum bunların hıcbırı olmadı...

albumume gundelık hayattan yenı resımler eklemek ıstıyorum ama ekleyemıyorummmm 11 cı ayım doldu fıkır verebılır dusuncesıyle ama olmuyorrrrrrrr ya kactır ugrasıyorum hata verıyor uyelık aktıflestırmenız vs gerekebılır dıye bu sorunu sorunu sıtede yasadıgınz sorunlar bolumde konu actım ama o da yayınlanmadı yardımmmmmmmmmmm

peki cok buyuk muydu eski goguslerin yani tam olarak ne kadardi diye sorsam cok mu garip bir soru olur? :) ben agrilardan dolayi kas altindan biraz korkuyorum acikcasi, ama kas ustu olmak icin ne kadarlik bir doku gerekiyor merak ediyorum dogrusu. mesaj sayim yeterli olmadigindan ozel mesaj atamadim kusura bakma :KK43:

peki cok buyuk muydu eski goguslerin yani tam olarak ne kadardi diye sorsam cok mu garip bir soru olur? :) ben agrilardan dolayi kas altindan biraz korkuyorum acikcasi, ama kas ustu olmak icin ne kadarlik bir doku gerekiyor merak ediyorum dogrusu. mesaj sayim yeterli olmadigindan ozel mesaj atamadim kusura bakma :KK43:

arkadaslık ıstegını kabul ettım nıspeten gogus buyuklugumun bellı oldugu bı resım var albumde, sanırım eskı gogus olcumde b cup dı

uc gundur albumume resım ekleyemıyorum bu sorunumu ıkıdır konu acıp ıletmeye calıstım ama yayınlanmadı bıle sınırlenmemek elde degıl kac gun daha bekleyecegımı merak edıyorum dogrusu sayın moderator kendınız ıle ılgılı bı elestrı mesajını bı kac saat ıcınde sıldınız sıtede yasanılan sorunlarla da en az bu kadar ılgılı olsanız lutfen

Merhaba .
Uzun suredir burun ameliyati olmak icin arastirmalar yapiyorum . Naci bey'de burun ameliyati olan arkadaslar beni arkadas olarak ekleyebilirmisiniz? Memmun kaldinizmi ? Birde Naci bey hangi hastane de ve ilk ameliyatlarini kaca yapiyor? Bilgi veren arkaslar olursa cok sevinirim .

Merhaba .
Uzun suredir burun ameliyati olmak icin arastirmalar yapiyorum . Naci bey'de burun ameliyati olan arkadaslar beni arkadas olarak ekleyebilirmisiniz? Memmun kaldinizmi ? Birde Naci bey hangi hastane de ve ilk ameliyatlarini kaca yapiyor? Bilgi veren arkaslar olursa cok sevinirim .

naci bey ameliyatlarını ataşehir esteticha da yapıyor diye biliyorum,tabi bir değişiklik olmadıysa,ama burun ameliyatı fiyatları hakkında bir fikrim yok maalesef

merhaba ben bugun uye oldum vee ameliyat icin doktorlari ararken kendimi burda buldum... once doktorumu belirlemistim fatih bey yani randevu bile aldimmd..ama burdaki yorumlari okuyunca korktum acikcasiii...naci beyle ilgli cok guzel seyler yazmissininizhemen aradimmm ...sansima isvicreye yani oturdugum yere geliyormus...haftaya tel acip randevu alcamm.. bakalimmm nasil gececekkk.. aslinda yinede korkuyorum aranizda naci beyin hastasi varmii...???????

merhaba ben bugun uye oldum vee ameliyat icin doktorlari ararken kendimi burda buldum... once doktorumu belirlemistim fatih bey yani randevu bile aldimmd..ama burdaki yorumlari okuyunca korktum acikcasiii...naci beyle ilgli cok guzel seyler yazmissininizhemen aradimmm ...sansima isvicreye yani oturdugum yere geliyormus...haftaya tel acip randevu alcamm.. bakalimmm nasil gececekkk.. aslinda yinede korkuyorum aranizda naci beyin hastasi varmii...???????

canım seni arkadaş olarak ekledim ama 25 mesajı doldurduktan sonra foto görebilirsin. Ne ameliyatı olacaksınz ki. Bir de çok şanslıymışsın valla doktor ayağına geliyor.:KK9:

canım seni arkadaş olarak ekledim ama 25 mesajı doldurduktan sonra foto görebilirsin. Ne ameliyatı olacaksınz ki. Bir de çok şanslıymışsın valla doktor ayağına geliyor.:KK9:

bende nacı beye amelıyat olmayı dusunuorm revızyon yaptıgı burunları merak edıyorum resımlerınız varsa benı ekleyebılırmısınz acaba

X