Armine bişi sorcam bu arada. Çene ameliyatı zor değilmi? Yani nası bi ameliyat napılıyo?
Merhaba arkadaşlar,uzun zaman oldu buraya yazmıyorum,daha önceki yazılarımda memnuniyetimi dile getirmiştim,ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl geçti,2 kere rinoplasti oldum,1.ameliyatımı Nazım Durak yapmıştı ve rezil etti bıraktı gerçekten ona olmayı düşünen tüm arkadaşlara aman diyorum,2.ameliyatımı Naci Çelik yaptı ilk e nazaran daha iyi fakat hala memnun değilim,burun ucum uzun kaldı pinokyo gibi
kendisine sormadınızmı derseniz sordum elbet ,burun ucu kısaltmak yerine kavisi yükseltilebeciğini
söyledi ,gel zaman git zaman bir arkadaşımın ameliyat olduğu doktora gittim o ise burun ucumu kısaltabileceğini söyledi hatta ve hatta nasıl yapamıyorlar bu burnu anlamıyorum dedi...Naci Çelik iyi hoş
bir doktorumuz fakat burun ucunda çokta yetenekli olmadığını düşünmekteyim,ona olan başka bir tanıdığımda aynı şekil burun ucundan memnun değil...Herkese bol şans diyorum..
Merhaba arkadaşlar,uzun zaman oldu buraya yazmıyorum,daha önceki yazılarımda memnuniyetimi dile getirmiştim,ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl geçti,2 kere rinoplasti oldum,1.ameliyatımı Nazım Durak yapmıştı ve rezil etti bıraktı gerçekten ona olmayı düşünen tüm arkadaşlara aman diyorum,2.ameliyatımı Naci Çelik yaptı ilk e nazaran daha iyi fakat hala memnun değilim,burun ucum uzun kaldı pinokyo gibi
kendisine sormadınızmı derseniz sordum elbet ,burun ucu kısaltmak yerine kavisi yükseltilebeciğini
söyledi ,gel zaman git zaman bir arkadaşımın ameliyat olduğu doktora gittim o ise burun ucumu kısaltabileceğini söyledi hatta ve hatta nasıl yapamıyorlar bu burnu anlamıyorum dedi...Naci Çelik iyi hoş
bir doktorumuz fakat burun ucunda çokta yetenekli olmadığını düşünmekteyim,ona olan başka bir tanıdığımda aynı şekil burun ucundan memnun değil...Herkese bol şans diyorum..
Yanlız şunuda eklemem lazım. Ameliyat sonrası resimlerini incelediğim ve bu sitede çok övgü alan bazı doktorların yaptıkları burunlarıda çok fazla beğenmemiştim ben zaten. Bunlardan biride yakup avşar mesela. Benim burnumla yaklaşık aynı olan bi hastasnın ameliyat sonrası resimlerine bakmıştım. Resmen düz, hiç bi kavisi kalkıklığı olmayan, hatta ucu önden bakıldığında biraz aşağı doru duran büyük bi burun. Ben doğal olupta o şekilde olmasındansa, kendiminkini tercih ediyorum yinede.
Naci beye burun ameliyatimi oldum.suan icin fena gozukmuyor.atel alininca gelismeleri paylasirim kizlar.yanliz hic kolay bir ameliyat degilmis onu soyleyebirim.
gokcemeric sen barıs cakırla yada emre ilhanla gorustunmu hic?
Naci beye burun ameliyatimi oldum.suan icin fena gozukmuyor.atel alininca gelismeleri paylasirim kizlar.yanliz hic kolay bir ameliyat degilmis onu soyleyebirim.
Umarim guzel olmustur ki olmasa bile ayni sureci asla goze alip tekrar olmam.tum gozum yuzum mosmor ve sis.gozlerimi acamiyorum.nefes alamiyorum.uc yastikla duz yatiyorum.anestezinin agirligini daha atamadim basim agir geliyor kaldiramiyorum vs.sonrasinda asla yanliz gecirilmiycek biameliyatmis kizlar.umarim enkisa zamanda eski sagligima kavusurum ve tum bu sikintilara deger.persembe atel alinacak.
inşallah istediğin gibi olmuştur canım geçmiş olsun .buarada o kalkıklık sana şimdi öyle gelebilir ama bir ay içinde inecektir hiç merak etme gülegüle kullan burnunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?