• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

gökçedemir canım ya burnun güzel olmuş bozma moralini . düğün olayını takma fazla önemli olan mutluluk canım yaaaa

Armine bişi sorcam bu arada. Çene ameliyatı zor değilmi? Yani nası bi ameliyat napılıyo?

inan en kolayı o ve en fazla memnunıyetım cenemde vede ılk aynaya baktıgım andan ıtıbaren cene altı kesısıyle medpor denılen bı cene ucu ımplantı yerlestırıldı ve bana gore sonuc muhtesem ceneye hasretmısım resmen cok mutluyum ayrıca pazartesı bantlarım cıkınca resımlerımı koyucam sızlerınde yorumlarını beklerım burun konusundada memnunum suan ıcın yorum yapmak ıcın ne kadar erken olsada ucu ıstedıgım gıbı kalkık umarım sısler ınınce ınmez ve profıldende oldukca guzel ama gogusler fena sıs bı ınse ondanda mutlu olsam ama herseye ragmen yuzde 100 memnunıyetın mumkun olmacagını bılıyorum sonuc ne kadar guzel olsa da ınsanın ıster ıstemez keskelerı oluyor

Merhaba arkadaşlar,uzun zaman oldu buraya yazmıyorum,daha önceki yazılarımda memnuniyetimi dile getirmiştim,ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl geçti,2 kere rinoplasti oldum,1.ameliyatımı Nazım Durak yapmıştı ve rezil etti bıraktı gerçekten ona olmayı düşünen tüm arkadaşlara aman diyorum,2.ameliyatımı Naci Çelik yaptı ilk e nazaran daha iyi fakat hala memnun değilim,burun ucum uzun kaldı pinokyo gibi:(
kendisine sormadınızmı derseniz sordum elbet ,burun ucu kısaltmak yerine kavisi yükseltilebeciğini
söyledi ,gel zaman git zaman bir arkadaşımın ameliyat olduğu doktora gittim o ise burun ucumu kısaltabileceğini söyledi hatta ve hatta nasıl yapamıyorlar bu burnu anlamıyorum dedi...Naci Çelik iyi hoş
bir doktorumuz fakat burun ucunda çokta yetenekli olmadığını düşünmekteyim,ona olan başka bir tanıdığımda aynı şekil burun ucundan memnun değil...Herkese bol şans diyorum..

Merhaba arkadaşlar,uzun zaman oldu buraya yazmıyorum,daha önceki yazılarımda memnuniyetimi dile getirmiştim,ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl geçti,2 kere rinoplasti oldum,1.ameliyatımı Nazım Durak yapmıştı ve rezil etti bıraktı gerçekten ona olmayı düşünen tüm arkadaşlara aman diyorum,2.ameliyatımı Naci Çelik yaptı ilk e nazaran daha iyi fakat hala memnun değilim,burun ucum uzun kaldı pinokyo gibi:(
kendisine sormadınızmı derseniz sordum elbet ,burun ucu kısaltmak yerine kavisi yükseltilebeciğini
söyledi ,gel zaman git zaman bir arkadaşımın ameliyat olduğu doktora gittim o ise burun ucumu kısaltabileceğini söyledi hatta ve hatta nasıl yapamıyorlar bu burnu anlamıyorum dedi...Naci Çelik iyi hoş
bir doktorumuz fakat burun ucunda çokta yetenekli olmadığını düşünmekteyim,ona olan başka bir tanıdığımda aynı şekil burun ucundan memnun değil...Herkese bol şans diyorum..

valla bende pek anlamıyorum evet burun ucunda pek basarılıl degıl doktorlar yada yapmak ıstemıyorlar mesela benımde burun ucumu daraltmadı nacı bey halbukı oncesınde bunu konusmustuk kalkıklıgın verdıgı darlıgı yeterlı gormus ama ben begenmezsem lokalle kolayca halledılır dıyo gercı ben sonuctan suan memnunum burun ucum cok guzel ayrıca ıstedıgım kalkıklık var umarım sıslerden degıldır ınmez ayrıca burunum da kısaldı yorum yapmak ıcın erken ama ben dayanamıyp yapırom pazartesı cıkacak bantlar bakalım

Bende burun ucumdan memnun değilim. Aslında tam olarak burun ucu dememek lazım. Herkes bana üzülme takma zamanla kalkıklığı iniyo zaten falan diyo ama ben kalkıklığından memnunum. Benim burnum fazla uzun duruyo gibi geliyo bana. Yani ameliyat oldumda burnum eskisine göre ufaldı falan diyemiyorum malesef. Hatta çiğdemde benim daha önce yazdığım bişeyi yazmış. Pinokyo gibi:(

Yanlız şunuda eklemem lazım. Ameliyat sonrası resimlerini incelediğim ve bu sitede çok övgü alan bazı doktorların yaptıkları burunlarıda çok fazla beğenmemiştim ben zaten. Bunlardan biride yakup avşar mesela. Benim burnumla yaklaşık aynı olan bi hastasnın ameliyat sonrası resimlerine bakmıştım. Resmen düz, hiç bi kavisi kalkıklığı olmayan, hatta ucu önden bakıldığında biraz aşağı doru duran büyük bi burun. Ben doğal olupta o şekilde olmasındansa, kendiminkini tercih ediyorum yinede.

Yanlız şunuda eklemem lazım. Ameliyat sonrası resimlerini incelediğim ve bu sitede çok övgü alan bazı doktorların yaptıkları burunlarıda çok fazla beğenmemiştim ben zaten. Bunlardan biride yakup avşar mesela. Benim burnumla yaklaşık aynı olan bi hastasnın ameliyat sonrası resimlerine bakmıştım. Resmen düz, hiç bi kavisi kalkıklığı olmayan, hatta ucu önden bakıldığında biraz aşağı doru duran büyük bi burun. Ben doğal olupta o şekilde olmasındansa, kendiminkini tercih ediyorum yinede.

ben henüz bir tane olsun kavisi olan bir yakup avşar burunu göremedim sonunda herhalde kliniğine gideceğim belki orda görürüm ama fazla umutlanmasam iyi olur. kafamçokkarıştı

Naci beye burun ameliyatimi oldum.suan icin fena gozukmuyor.atel alininca gelismeleri paylasirim kizlar.yanliz hic kolay bir ameliyat degilmis onu soyleyebirim.

Naci beye burun ameliyatimi oldum.suan icin fena gozukmuyor.atel alininca gelismeleri paylasirim kizlar.yanliz hic kolay bir ameliyat degilmis onu soyleyebirim.

çok geçmiş olsun canım,inşallah istediğin güzellikte bi burnun olmuştur..opuyorumnanaktan canım ne gibi zorlukları var biraz açıklayabilir misin,ben de ameliyat sonrası süreçten korkuyorum biraz.. canım çok tatlı değildir,ama ne fes alamamak filan olumsuz etkiler.. tekrardan çok geçmiş olsunzemuszemus

gokcemeric sen barıs cakırla yada emre ilhanla gorustunmu hic?

Bariş Çakırla görüşmüştüm. Çok iyi yaklaşımlı tatlı bi doktor. Ben Barış beyin hala alçı kullanıyo olmasından hoşlanmamıştım. Nerdeyse bütün doktorlar ameliyat sonrasında atel kullanıyo artık. Bunu ona sorduğumdada ben alçıyla daha iyi şekil veriyorum dedi. Bide genç bi doktor. Çok başarılı olduğu söleniyo aslında, ama yinede burun ameliyatında tecrübe önemli bence. Heleki benimki gibi zor ve farklı bi durumda. Emre İlhanla görüşmedim. Onun hakkındada çok iyi yorumlar var. İyidirde eminim. Ama Kulak Burun Boğaz doktoru Emre İlhan. Benim ilk ameliyatımıda KBB doktoru yapmıştı ve mahvetti. İsterse mükemmel bi doktor olsun. Önyargım var bu konuda. Değiştirebileceğimide sanmıyorum.

geçmiş olsun... güzel bir burun olucagına ınanıyorum cunku naci celık ın yaptıgı burunların çoğu cokguzel burunlardı gördüğüm kadarıyla:)

Umarim guzel olmustur ki olmasa bile ayni sureci asla goze alip tekrar olmam.tum gozum yuzum mosmor ve sis.gozlerimi acamiyorum.nefes alamiyorum.uc yastikla duz yatiyorum.anestezinin agirligini daha atamadim basim agir geliyor kaldiramiyorum vs.sonrasinda asla yanliz gecirilmiycek biameliyatmis kizlar.umarim enkisa zamanda eski sagligima kavusurum ve tum bu sikintilara deger.persembe atel alinacak.

Kac haftadir yazamiyorum... Ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun diyorum... Ve henüz ameliyat olmamis fakat Naci beyde ameliyat düsünen arkadaslara burada yazilan olumsuz yorumlardan etkilenmemeleri gerektigini söylemek istiyorum. Sonucta herkesin kendine göre bir tecrübesi var. Burun ameliyati olsun gögüs ameliyati olsun, vs.. bunlar bir sürectir..ameliyattan hemen sonra bazi seyleri net olarak degerlendirmek ne kadar dogru bilmiyorum.

Naci bey gercekten cok iyi bir doktor..ona güvenim sonsuz... belkide ona ameliyat oldugum icindir. Naci beyle ilgili en ufak bir tereddütüzün varsa, emin degilseniz, kafanizda soru isaretleri varsa ve en önemlisi ona güvenmiyorsaniz ameliyatinizi onda olup olmama konusu düsünmeniz gerekir.

Kuzenimden bahsetmistim. Ameliyati cok iyi gecti, burnu cok dogal duruyo cok memnun fakat son zamanlarda “ay söyle mi olsaydi, böyle mi olsaydi, biraz daha kalkik mi olsaydi” gibi seyler söylemeye basladi ki bunlar tamamen psikolojik. Bende ona hemen eski burnunu hatirlatiyorum, arasira resimlere bakmasini tavsiye ediyorum. Eski burnuna nazaran su anki burnu müthis.. ama bizler hep kusursuz olmak istiyoruz, sürekli birseyler ariyoruz. Bazilarina göre kusursuz veya gayet hos olan ama kendilerini aynada begenmeyen ve mutlaka bir kusur bulan insanlarda var..

Naci bey gercekten cok iyi bir doktor..ona güvenim sonsuz... belkide ona ameliyat oldugum icindir. Naci beyle ilgili en ufak bir tereddütüzün varsa, emin degilseniz, kafanizda soru isaretleri varsa ve en önemlisi ona güvenmiyorsaniz ameliyatinizi onda olup olmama konusu düsünmeniz gerekir.

ayışığı tamamen sana katılıyorum.insan ameliyata gittiğinde aklında soru işareti olmamalı,çünkü ne kadar az soru işareti ile girilirse bu ameliyata süreç o kadar rahat atlatılıyor.. araştırın arkadaşlar,forumlardan değil birebir gidip aklınızdaki tüm doktorlarla görüşün bence. Bir de ameliyat olmayı planladığınız doktor ile sizin estetik algınızın örtüşmesi çok önemli. Ben ameliyat olalı neredeyse 1 sene olacak ve şu ana kadar bir saniye bile neden oldum bu ameliyatı diye aklımdan geçirmedim,çünkü ortaya çıkan sonuç benim son derece mutlu olmama sebep oldu. estetik ameliyatlar sonuçta,bir hastalığın ortadan kaldırılmasına yönelik operasyonlar olmadığı ve bu süreçte sağlıklıyken bir anda bakıma ihtiyaç duyan bir hale gelmeniz ilk bir kaç gün sıkıcı olabiliyor,ama sonrası yaşanan mutluluk bence herşeye değer.Estetik operasyonlar,insan psikolojisi üzerinde önemli etkileri olan ameliyatlar ve bu ameliyata psikoljik olarak tam anlamıyla kendinizi hazır hissederek gitmek ve sonrası sürecin eskisinden daha güzel olacağını düşünmek iyileşme süreci üzerinde etkili oluyor.herkesin umarım en az benim kadar mutlu olmasını diliyorum.

Umarim guzel olmustur ki olmasa bile ayni sureci asla goze alip tekrar olmam.tum gozum yuzum mosmor ve sis.gozlerimi acamiyorum.nefes alamiyorum.uc yastikla duz yatiyorum.anestezinin agirligini daha atamadim basim agir geliyor kaldiramiyorum vs.sonrasinda asla yanliz gecirilmiycek biameliyatmis kizlar.umarim enkisa zamanda eski sagligima kavusurum ve tum bu sikintilara deger.persembe atel alinacak.

ben cok hafif atlattım ne cok morarma şişme ne de gözlerim içi kanlanmadı bende cok şaşırıdm sadece az derecede bu durumlar bende oldu en cokta gözlerimin kanlanmadıgına sevındım.ben cok rahat nefes alabılıyodum yatarkende rahattım sadece cıktıgım ılk gun mıde bulantım vardı oda sonradan geçti. guzel olan herşeyın bır bedeli var inş cok cok guzel bır burna sahıp olursunuz nacı bey guzel burun yapar:)

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar.tabiki her guzel seyin bir bedeli var.benim de ilk gun cok bulantim oldu.anesteziyi biraz gec attim.gozlerimin ici kanlanmadi.goz cevresi morardi baya.simdi epey gecti.atel ve tamponlar alindi.ilk basta goz alismadigi icin garip geldi.daha dogrusu biraz fazla kalkik duruyor.onun disinda bandajlar alininca iyice inceleme imkanim olacak.ama uzulmek icin erken en az bir ay beklemek lazim.belki sisler inince burun ucunun kalkikligi da biraz normale doner.cok kalkik istemedigi
i soylemistim naci beye ameliyattan once.kendisine guveniyorum kizlar.

inşallah istediğin gibi olmuştur canım geçmiş olsun .buarada o kalkıklık sana şimdi öyle gelebilir ama bir ay içinde inecektir hiç merak etme gülegüle kullan burnunu canım

inşallah istediğin gibi olmuştur canım geçmiş olsun .buarada o kalkıklık sana şimdi öyle gelebilir ama bir ay içinde inecektir hiç merak etme gülegüle kullan burnunu canım

çok teşekkür ederim canım. sargılar da çıkınca resim koyarım bi bakarsınız tekrar.

Back