Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gokcenacı beyle senı konustuk senın ameliyatın zor olmus sanırm 6 saat ameliyatta kalmışşsın kaburgandan kemik alınmış doğru mu ?
Ewet cnm doğru bunu yazmıştım da forumda. Hatta 6 değil 6.5 saat kaldım. Burnumun üst kısmında hiç kemik kalmamış Naci bey bildiğin kaburgadan burun yaptı. Şu an sonuçtan çok mutlumuyum? Değilim. 1. Burnum önden sola doru duruyo. Ama bu çok fazla taktığım bişi değil. Zaten naci beyde, ufak tefek şeylere takılma zor bi ameliyat geçirdin bundan sonra doğabilicek problemler çözülür dedi. 2. Ben asıl burnumu yandan beğenmedim malesef. Bunla ilgili yazmıştım zaten, yandan büyük ve fazla yukarı doru duruyo, ama bundan kastım kalkıklığı değil burun ucu mesafesinin fazla uzun olması. İlk başlarda böle bi şikayetim de yoktu. Ama klinikte çekilen ilk fotoyu görünce allak bullak oldum bi an. Off işte bölee, Sonuç olarak şişlerin inmesini beklicem. Bu arada Sen ameliyatlarını olmuşsun, geçmişler osun... umarım herşey istediğin gibi olur.
Ewet cnm doğru bunu yazmıştım da forumda. Hatta 6 değil 6.5 saat kaldım. Burnumun üst kısmında hiç kemik kalmamış Naci bey bildiğin kaburgadan burun yaptı. Şu an sonuçtan çok mutlumuyum? Değilim. 1. Burnum önden sola doru duruyo. Ama bu çok fazla taktığım bişi değil. Zaten naci beyde, ufak tefek şeylere takılma zor bi ameliyat geçirdin bundan sonra doğabilicek problemler çözülür dedi. 2. Ben asıl burnumu yandan beğenmedim malesef. Bunla ilgili yazmıştım zaten, yandan büyük ve fazla yukarı doru duruyo, ama bundan kastım kalkıklığı değil burun ucu mesafesinin fazla uzun olması. İlk başlarda böle bi şikayetim de yoktu. Ama klinikte çekilen ilk fotoyu görünce allak bullak oldum bi an. Off işte bölee, Sonuç olarak şişlerin inmesini beklicem. Bu arada Sen ameliyatlarını olmuşsun, geçmişler osun... umarım herşey istediğin gibi olur.
Bence endişelenmen için çok çok erken.
kızlar bu hafta naci beye burun ameliyatım var kısmetse ama son yazılan olumsuz şeylerden sonra benim de moralim bozuluyo. armine senin burun nasıl oldu memnun musun?
burnum kapalı teknıkle oldu acık yapamıs nacı bey atel var tabı bıey soyleyemıyorm hnuz ama kalkıklıgın ıtedıgım gıbı oldugunu dusunuyorum fakat burnumu planlananın aksıne daraltmamıs bılmıyorum neyle karsılasıcagımı ama burnun ıyılesme surecı sorunsuz bence ayrıca cenemden de cok memnunum boyleyken bıle guzel dedıgım gıbı yorum yapmak ıın cok erken nacı bey cok begendıgını guzel oldugunu soyledı burnumu umarım bende begenırım
kızlar bu hafta naci beye burun ameliyatım var kısmetse ama son yazılan olumsuz şeylerden sonra benim de moralim bozuluyo. armine senin burun nasıl oldu memnun musun?
cnm bence hiç tereddüt etme. Naci bey çok iyi bi doktor herşeyden önce. Özelliklede ilk ameliyatınsa hiç sorun etme. Çok güzel bişey çıkarır eminim. Benimki sıkıntılı bi ameliyattı. Çok fazla şekil seçme şansım yoktu zaten.
Ayrıca şunuda eklemem gerekiyo benim ameliyat sonrası sürecim mükemmeldi. Daha önce de sölediim gibi bu benim 2. ameliyatım. ılkinde ameliyattan çıkıp narkozdan gözlerimi ilk açtığımda hüngür hüngür ağlıyodum. Yüzümde inanılmaz bi ağrı vardı ve insanlar bana garip garip bakıyolardı. ılk başlarda niye öle baktıklarını anlayamamıştım. Daha sonra banyoya gittm ve aynada kendimi gördüm. Direk bağırmaya başlamışım bana nooldu diye. Yüzüm tanınmıcak haldeydi Bu ameliyatımdan sonra zerre kadar ağrım olmadı. Yüzümde en ufak şişlik morlukta olmadı. Sadece tek gözümn üstü birazck kızarmıştı. ılk ameliyatımdan sonraki halimi görenler şimdikine inanamadı. Benim daha 2 hafta oldu ve sölemesem anlamıyo kimse ameliyat olduğumu. Sırf bu yüzden bile inanılmaz mutluyum.
.Merak edenler için burnumun eski halini yükledm profile. Şimdiye kadar paylaşamamın nedeni, eski burnumun tam olarak nasıl durduğunun belli olduğu foto bulamamam. Hafif sağa doğru poz verince kötü durmadığı için bütün fotoları öle çekilmişim, bunlarıda zar zor buldum
Evet ilk ameliyatim canim.zaten cok zor karar verdim.memnun olmayanlar cogalinca ben de umutsuzlasmaya basladim acaba pisman olacak miyim diye.umarim hersey guzel olur.
gokcemerıc burnunla dudak mesafendekı açı zamanla ınıcektır asımetrık gıbı gozuken yerlerde sısler ındıkce kaybolmaya başlar sımdı cok yenı burnun ustelık revızyon yanı ılk amlyttakı sıslerın ınme ve burnunun oturması suresı daha uzun olacaktır ılkıne gore biraz kalkık gibi duruyor ama onden hıc oyle deıl yuzunede cok guzl gıtmıs ustelık kaburgandanda kıkırdak alınmıs yanı burnuna ılave bır kıkırdak var burnunla bunun kaynaşması oldukca zaman alır zaman gecıp sıslerın ındıkce cokl daha guzel olacaktır
ewet eski burnuma göre tabiiki daha güzel. Ama şöle bi gerçekte vvar, eski burnumn yerine napılırsa yapılsın yine daha güzel olucaktı. Çünkü önceki baya kötüydü. Şu an şişlerm baya indi, çok hafif kaldı, ama hiç bi değişiklik yok yani. Ben zaten şişliğe bağlı olmadığınıda çok iyi bliyodum, hernekadar herkes şişler indikçe düzelir falan desede.Sonuçta daha yeni ameliyt olmuş insanların fotolarınıda görüyoruz burda. Fotoğraf çekilmessem dha mutluyum. Ama çekildiğim fotolara bakınca bunalıma giriyorum resmmen. Yandan yine iyi, en azından havada falanda dursa kalkık kavisli duruyo. Ama hafif sağ ya da sol profilden kocaman bi burun. Ağaçkakanla pinokyo arası bişeye benziyorum:)
ewet eski burnuma göre tabiiki daha güzel. Ama şöle bi gerçekte vvar, eski burnumn yerine napılırsa yapılsın yine daha güzel olucaktı. Çünkü önceki baya kötüydü. Şu an şişlerm baya indi, çok hafif kaldı, ama hiç bi değişiklik yok yani. Ben zaten şişliğe bağlı olmadığınıda çok iyi bliyodum, hernekadar herkes şişler indikçe düzelir falan desede.Sonuçta daha yeni ameliyt olmuş insanların fotolarınıda görüyoruz burda. Fotoğraf çekilmessem dha mutluyum. Ama çekildiğim fotolara bakınca bunalıma giriyorum resmmen. Yandan yine iyi, en azından havada falanda dursa kalkık kavisli duruyo. Ama hafif sağ ya da sol profilden kocaman bi burun. Ağaçkakanla pinokyo arası bişeye benziyorum:)
canım ınan sadece moral vermek amaclı yazmıyorum sonucta bende yenı ameliyat oldum bugun burnum acılcak evet ınsanın guzel seyler duymaya ıhtıyacı var ben 3 gundur kardesıme arkadasıma habıre goguslerım dekı sısler ınecek degılmı guzel olacak suan cok sıs dıye boyleler dıyıp durdum ben 3 ameliyat bırden oldum cenemden ılk ameliyattan cıktıgım andan ıtıbaren memnunum burnumu zaten gormedım zeten eskı burnumda guzel dı hakkını yememek lazım hayal kırıklıgı yasayacagımı sanmıyorum enazından olabıleceklerın en guzelı olduguna daır bı ınancım var resımlerını gordum sende bılıyorsunkı zor bır ameliyattı bence sende suan olabılecek en guzel burna sahıpsın bı kere kesınlıkle ıfeden degısmıs ve yuzune guzellık gelmıs onemlı olanda bu zaten dogustan sanslısın bunları dusun kasın gozun cok guzel, guzel olmayan bırıne ıstersen barbıe burnu koy ne yazar bıde benım anlayamadıgım o burunu ılk amliyatında dokturun o hale getırmeyı nasıl basarmıs
canım ınan sadece moral vermek amaclı yazmıyorum sonucta bende yenı ameliyat oldum bugun burnum acılcak evet ınsanın guzel seyler duymaya ıhtıyacı var ben 3 gundur kardesıme arkadasıma habıre goguslerım dekı sısler ınecek degılmı guzel olacak suan cok sıs dıye boyleler dıyıp durdum ben 3 ameliyat bırden oldum cenemden ılk ameliyattan cıktıgım andan ıtıbaren memnunum burnumu zaten gormedım zeten eskı burnumda guzel dı hakkını yememek lazım hayal kırıklıgı yasayacagımı sanmıyorum enazından olabıleceklerın en guzelı olduguna daır bı ınancım var resımlerını gordum sende bılıyorsunkı zor bır ameliyattı bence sende suan olabılecek en guzel burna sahıpsın bı kere kesınlıkle ıfeden degısmıs ve yuzune guzellık gelmıs onemlı olanda bu zaten dogustan sanslısın bunları dusun kasın gozun cok guzel, guzel olmayan bırıne ıstersen barbıe burnu koy ne yazar bıde benım anlayamadıgım o burunu ılk amliyatında dokturun o hale getırmeyı nasıl basarmıs
Ah canım bi bilsem nası başarmış benim ilk ameliyat 10 yıl önce olmuştu. alçı yüzümden çıktığında sinir krizi geçirmiştim. Şimdiki aklım ve bilincim olsa o doktora sağlam bi tazminat açardımklava: Ama iş işten geçti yapıcak bişi yok. Şunu hep sölüyorum Naci bey saolsun yine iyi düzeltti burnumu. Adamcağız 6.5 saat uğraştı ameliyatta. Bide kaburgamdan aldığı kıkırdaklara tırtıklar falan yapıp onları birbirine geçirmiş sağlam olsun, iyi tutsun diye. Daha önce başka bi forumdada yazmıştım. Bana ateli takmadan önce yani burun daha şişmeden resmimi çekmiş aileme arkadaşlarıma göstermiş. NArkozdan gözlerimi bi açtım herkes çok güzel olmuş burnun biz resmini gördük harika olmuş demeye başladılar. Herkes tarif ediyo falan. Öyle oluncada insan ister istemez kafasında bişiler şekillendiriyo ve daha yüksek beklenti içine giriyo. Bende o yüzdende biraz moral bozukluğu oldu. Bide önden sola doru durması canımı sıktı. Buna hiç bi şekilde takmazdım aslında. Naci bey düzeltir çüünkü böle bırakmaz. Bütün doktorlar en basit ameliyatta bile bi revizyon şansı bırakıyolar sonuçta kendilerine. Benim temmuzun başında düğünüm var o yüzden moral bozukluğu oldu. Fotolarda iyi çıkmıcak
Gökmeriç bence burnun yüzüne gitmiş, çok minik bir burun gitmezdiki yüz hatlarına,
bu burun hoş olmuş. Ve yan profilde bazı resimlerde cansu dere burnu gibi durmuş, özellikle yan profiller süper, önden bakıldığında burun deliklerin gözükmüyor, bunlar artı yönler, gayet başarılı
bu burun hoş olmuş. Ve yan profilde bazı resimlerde cansu dere burnu gibi durmuş, özellikle yan profiller süper, önden bakıldığında burun deliklerin gözükmüyor, bunlar artı yönler, gayet başarılı