• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

gökçemeriç fırsat bulursan yeni görünümünden bi fotoğraf koyman benim için de iyi olur. en azından aradaki farkı görüp moral bulurum. venüscüm 50 mjı dolduramadığım için özelden mj atamadım sana. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım. karşıdan ve yandan bakıldığında gayet güzel görünüyor. fakat önden yakından epey şiş ucu ve içi .özelliklede sol taraf. dolayısıyla çok rahat nefes de alamıyorum. ne zaman geçecek bu şişler bilmiyorum. bakalım 13 gün oldu bugün. bir ayı tamamlamayı iple çekiyorum.

Kac haftadir yazamiyorum... Ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun diyorum... Ve henüz ameliyat olmamis fakat Naci beyde ameliyat düsünen arkadaslara burada yazilan olumsuz yorumlardan etkilenmemeleri gerektigini söylemek istiyorum. Sonucta herkesin kendine göre bir tecrübesi var. Burun ameliyati olsun gögüs ameliyati olsun, vs.. bunlar bir sürectir..ameliyattan hemen sonra bazi seyleri net olarak degerlendirmek ne kadar dogru bilmiyorum.

Naci bey gercekten cok iyi bir doktor..ona güvenim sonsuz... belkide ona ameliyat oldugum icindir. Naci beyle ilgili en ufak bir tereddütüzün varsa, emin degilseniz, kafanizda soru isaretleri varsa ve en önemlisi ona güvenmiyorsaniz ameliyatinizi onda olup olmama konusu düsünmeniz gerekir.

Kuzenimden bahsetmistim. Ameliyati cok iyi gecti, burnu cok dogal duruyo cok memnun fakat son zamanlarda “ay söyle mi olsaydi, böyle mi olsaydi, biraz daha kalkik mi olsaydi” gibi seyler söylemeye basladi ki bunlar tamamen psikolojik. Bende ona hemen eski burnunu hatirlatiyorum, arasira resimlere bakmasini tavsiye ediyorum. Eski burnuna nazaran su anki burnu müthis.. ama bizler hep kusursuz olmak istiyoruz, sürekli birseyler ariyoruz. Bazilarina göre kusursuz veya gayet hos olan ama kendilerini aynada begenmeyen ve mutlaka bir kusur bulan insanlarda var..

selam ayısıgı, resim paylasmıs mıydın? ozelden mesaj atamıyorum, o yuzden buradan soruyorum..

gökçemeriç fırsat bulursan yeni görünümünden bi fotoğraf koyman benim için de iyi olur. en azından aradaki farkı görüp moral bulurum. venüscüm 50 mjı dolduramadığım için özelden mj atamadım sana. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım. karşıdan ve yandan bakıldığında gayet güzel görünüyor. fakat önden yakından epey şiş ucu ve içi .özelliklede sol taraf. dolayısıyla çok rahat nefes de alamıyorum. ne zaman geçecek bu şişler bilmiyorum. bakalım 13 gün oldu bugün. bir ayı tamamlamayı iple çekiyorum.

rıca ederım cnm :) bırbırımızı destek ve yardımcı olmalıyız boyle gunlerde..bende merakla beklıyorum yenı burnunu :) benımde şiş hala ama nefes almada bı sorun yaşamıyorum inş en kısa zamanda iyileşirsin:1hug:

kalem 1981 yazdıklarını okurken cok etkılendım smdı mutlu olman cok guzel baskalrının sozlerıne kanmayıp sagduyulu davrnıp dogru doktoru bulman cok buyuk bır sansın olmus gokcemerıc burnun cok guzl duruyor gerckten ustelık revızyonların oturması suresı arastrdgm uzere ılk buruna gore cok daha fazla zaman ıstıyor zamanla cok daha guzlde olacaktır

kalem 1981 yazdıklarını okurken cok etkılendım smdı mutlu olman cok guzel baskalrının sozlerıne kanmayıp sagduyulu davrnıp dogru doktoru bulman cok buyuk bır sansın olmus gokcemerıc burnun cok guzl duruyor gerckten ustelık revızyonların oturması suresı arastrdgm uzere ılk buruna gore cok daha fazla zaman ıstıyor zamanla cok daha guzlde olacaktır

içten mesajın için sağol,miseable'cım...benim yaşadığım süreç,araştırma süreci,gelgitler,hepsi gerçekten çok yıpratıcıydı.. ama ben doktorumu forumdan veya herhangi birisinden tavsiye ile bulmadım..çünkü etrafımda veya ailemde plastik cerrahiye ihtiyaç duymuş veya operasyon geçirmiş tek bir kişi yoktu.. bu noktada forumlar sadece yol gösterici olmalılar,forumdaki yorumlara bakarak sadece doktora gidip ameliyat günü almak bana göre çok sakıncalı..en az ameliya olunacak doktor ile 2 defa görüşülmeli ve doktorun estetik algısı ile sizin estetik algınızın örtüşmesi bence çok önemli..bir de benden nacizane bu kadar sene araştırmış birisi olarak belki birgün işinize yarar ki benim gerçekten çok işime yaradı.. pubmed adı verilen bir veri tabanı var .. ve orada yayınalrı çıkan doktorlar,cerrahideki gelişmelri yakından takip eden doktorlardır.. aklınızda olan ve iyi olduğunu düşündüğünüz doktorları orada aradığınızda çalışmaları ilgi alanalrı hakkında bilgi edinebilirsiniz.benim için çok faydalı oldu.. benim yaşadığım mucizeyi sizin için de ortaya çıkaracak bi doktoru bulmak çok da zor değildir,sadece neyi nerede aramayı bilmek gerekiyor..ben uzun da sürse öğrendim...opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar.bende nacı beye burun estettiği düşünüyorum .nefes almamdada sorunlar var..para bırıktırıyorum..kıs başında düşünüyorum..fiyatlarını bılen varmı..ve önce sonra resımlerını görüp yada baska olan hastaları görüpte çok beyenen varmı..teşş.

merhaba arkadaşlar.bende nacı beye burun estettiği düşünüyorum .nefes almamdada sorunlar var..para bırıktırıyorum..kıs başında düşünüyorum..fiyatlarını bılen varmı..ve önce sonra resımlerını görüp yada baska olan hastaları görüpte çok beyenen varmı..teşş.

buraya resim koyan birçok arkadaş var onları inceleyebilirsin. fiyatlar içinde muayenehanesini ara belki telefonda yardımcı olabilirler..

Tabii ki her doktorun mutlu ve mutsuz hastaları olacaktır bu çok doğaldır,ama bir doktora sadece forumdan okuyarak karar vermek çok doğru değil.. bana göre doktorun bilimsel çalışmaları ve çalıştığı alanlar da çok önemli..gökçemeriç 'cim senin ameliyat sonucunun bunu tüm içtenliğimle söylüyorum ki çok ama çok hoş. Revizyon ameliyatı olan insanlarda genelde belli ölçüde düzelme görülebiliyor,senin resimlerin yeni olmasına rağmen gerçekten çok ama çok hoştu
ben naci beyin ektrem ameliyatlar konusunda ve bana göre rekonstruktif operasyonlar bakımından ne kadar başarılı olduğunu kendim yaşayarak tecrübe ettim.Her zaman söylüyorum,yine söyleyeceğim ve söylemeye devam edeceğim. Naci beyin benim için yaptığı ameliyat benim için bir mucize...tam 5 sene boyunca plastik cerrah araştırdım,hatta 1 profosöre olacağım ameliyattan 2 gün önce vazgeçtim.. durumu şöyle özetleyeyim.. Ben de pectus excavatum adı verilen gögüs kafesinde bir şekil bozukluğu vardı ve bu durum dolayısı ile gögüs kafesi tek tarafı içeri çöküktü ve bunun yanısıra neredeyse sıfır gögüstüm... burda adı geçen geçmeyen, profesör,yardımcı doçent,operatör bir sürü doktor ile görüştüm ve hepsinin ortak söylediği şey gögüs kafesi düzeltilmeden protez konulamaz ve bir değil birden fazla doktorun söz birliği etmişçesine söylediği şey eğer gögüs kafesi düzeltilmezse slikon takıldığında kıyafet taşıyamazmışım. bu kadar kafa karışıklığı içinde naci beye gittim ve naci bey bana sadece protezler ile deneyelim,bu kadar agresif ameliyata gerek yok bence dedi ve beğenmezsen söz protezleri tekrar çıkartırım ve eski haline dönersin dedi ve bunu söyleyen tek doktordu.. karar verme sürecim çok zor oldu,naci beyi sorularımla çıldırttığım anlar oldu.. ve ben naci beye güvendim sonuna kadar,her ne kadar çok yüksek bir beklenti içerisinde olmamam gerektiğini belirtse de ben elinden geleni yapacağına inanıyordum. Ameliyat oldum ve o çöküklük tek bir ameliyt ile ortadan kalktı,protezleri öyle yerleştirmiş ki naci bey,gögüs kafesinde çöküklükten eser yok ve çok doğal ve çok hoş görünümlü gögüslerim oldu.. Protez konulduğunu anlamak çok ama çok zor..Diğer doktorların söylediğinin aksine naci bey benim durumumu tek bir ameliyatla düzeltti ve kıyafet de taşıyabiliyorumhihoyyyt Ameliyat olalı 11 ay olacak neredeyse ve bu geçen 11 aydan beri ben sanki başka bir hayat yaşamaya başladım.. gerçekten mutluluk ve mutlu olabilmek çok önemli birşey.. Naci beyin benim için yaptığı sadece basit bir protez yerleştirme ameliyat değildi,yıllardır bu görüntü içerisinde olduğum için depresyondaydım,ama ameliyat olduktan sonraki andan itibaren kendimi o kadar huzurlu ve o kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam.. benim ameliyat sonucumla ilgil olarak naci beyin ortaya koyduğu sonuç nedeniyle hayatımda hiiç olmadığım kadar mutluyum ve inanın her hastanın en az benim kadar mutlu olmasını dilerim..

sevgili kalemin sonucunu görmüş biri olarak gerçekten sonuc cok güzeldi.
ankarada içime sinen biri bulamadım henüz, sanırım ben de istanbula gideceğim.

sevgili kalemin sonucunu görmüş biri olarak gerçekten sonuc cok güzeldi.
ankarada içime sinen biri bulamadım henüz, sanırım ben de istanbula gideceğim.

canım ben pinpirikliliğim ile 5 sene araştırdım,ama sen beni de geçeceksin ben buna inandım..bırak kendini,rahat ol canım yaa.. benim gibi kompleks bi durumun da yok basit bir gögüs büyütme... eğer kendin için istiyorsan ve gerçekten bu durum yüzünden acı çekiyorsan bu ameliyatı olmak en mantıklısı..bana inanın rüya gibi geliyor,mutluluğumu,doktoruma olan minnetimi tarif edebilecek ne bir söz ne de başka bişey var..ben çok üzülüyordum,bu ameliyatı olduktan sonra ,üzüldüğüm o kadar zaman yanıma kar kaldı.. hiç gerek yok,eğer istiyorsan ve kendin için,sadece kendin için istiyorsan yaşayacağın mutluluk herşeye değer inan..opuyorumnanaktan

aahh aahh kalem hislerime tercüman olmuş :(( ben de 3 yıldır dr araştırıyorum ve bir türlü cesaret edip de ameliyat olamıyorum :((( benim de burnum çok kötü değil, yüzüm minyon olduğu için iri duruyor ve hafif bir çıkıntısı var o kadar. eğer çok düzgün bir burun yapılmazsa yüzümde kabak gibi sırıtır :((( bir de ameliyat sonrası nefes alamamaktan korkuyorum :(((( naci bey benim yüzüme en uygun burunları yapıyor gibi şimdilik. kalem81e özelden de yazdığım gibi, bu aralar naci beyin yaptığı burunların ucu biraz fazla uzun gibi geliyor :S benimkini de öyle yaparsa pinokyo gibi durur bende valla :S çünkü çenem de küçük :((( of yaaaa
hepten kafam karıştı :S :(((((((((((( armine de hiç girmiyor, onunkini merak ediyorum nasıl oldu? armine'den haberi olan var mı kızlar??????

aahh aahh kalem hislerime tercüman olmuş :(( ben de 3 yıldır dr araştırıyorum ve bir türlü cesaret edip de ameliyat olamıyorum :((( benim de burnum çok kötü değil, yüzüm minyon olduğu için iri duruyor ve hafif bir çıkıntısı var o kadar. eğer çok düzgün bir burun yapılmazsa yüzümde kabak gibi sırıtır :((( bir de ameliyat sonrası nefes alamamaktan korkuyorum :(((( naci bey benim yüzüme en uygun burunları yapıyor gibi şimdilik. kalem81e özelden de yazdığım gibi, bu aralar naci beyin yaptığı burunların ucu biraz fazla uzun gibi geliyor :S benimkini de öyle yaparsa pinokyo gibi durur bende valla :S çünkü çenem de küçük :((( of yaaaa
hepten kafam karıştı :S :(((((((((((( armine de hiç girmiyor, onunkini merak ediyorum nasıl oldu? armine'den haberi olan var mı kızlar??????
sen naci beyle görüştün mü,sana uygun bi burun tasarlayacaktır.. görüşmeden bu korkularından kurtulamazsın.. bu ameliyatlarda en önemli şey güvendiğin doktoru bulabilmektir ki ben gögüs ameliyatı olduğum için gögüs ameliyatı konusunda kendisine çok fazla güveniyorum ve benim de minik bi burnum var hatta naci bey ucuna ekleme yapacağından söz etmişti.estetik ameliyatlarda en önemli şey doktoruna güven duyabilmk ve estetik anlamda doktorun ile özdeşebilmek oluyor..zor karar ,dur bakalım senin daha 2 yıl kadar araştırman ve 1 defa başka bir doktora ameliyata 2 gün kalası vazgeçersen ,birgün canına tak der ve aklına yatan doktora ameliyatını olursun..şaka bir yana hadi bakalım iyi araştırmalar

armine, çok güzel olmuş canım, güle güle kullan. çenene ne takıldı? dolgu değil sanırım. boyutunu sen mi belirliyorsun dr. mu bu şekilde uygun gördü? sonrasında ağrı şişlik vs. oldu mu? yemek yerken zorlanma falan? bizleri de bilgilendirrisen çok sevinirim.

Back