Tabii ki her doktorun mutlu ve mutsuz hastaları olacaktır bu çok doğaldır,ama bir doktora sadece forumdan okuyarak karar vermek çok doğru değil.. bana göre doktorun bilimsel çalışmaları ve çalıştığı alanlar da çok önemli..gökçemeriç 'cim senin ameliyat sonucunun bunu tüm içtenliğimle söylüyorum ki çok ama çok hoş. Revizyon ameliyatı olan insanlarda genelde belli ölçüde düzelme görülebiliyor,senin resimlerin yeni olmasına rağmen gerçekten çok ama çok hoştu
ben naci beyin ektrem ameliyatlar konusunda ve bana göre rekonstruktif operasyonlar bakımından ne kadar başarılı olduğunu kendim yaşayarak tecrübe ettim.Her zaman söylüyorum,yine söyleyeceğim ve söylemeye devam edeceğim. Naci beyin benim için yaptığı ameliyat benim için bir mucize...tam 5 sene boyunca plastik cerrah araştırdım,hatta 1 profosöre olacağım ameliyattan 2 gün önce vazgeçtim.. durumu şöyle özetleyeyim.. Ben de pectus excavatum adı verilen gögüs kafesinde bir şekil bozukluğu vardı ve bu durum dolayısı ile gögüs kafesi tek tarafı içeri çöküktü ve bunun yanısıra neredeyse sıfır gögüstüm... burda adı geçen geçmeyen, profesör,yardımcı doçent,operatör bir sürü doktor ile görüştüm ve hepsinin ortak söylediği şey gögüs kafesi düzeltilmeden
protez konulamaz ve bir değil birden fazla doktorun söz birliği etmişçesine söylediği şey eğer gögüs kafesi düzeltilmezse slikon takıldığında kıyafet taşıyamazmışım. bu kadar kafa karışıklığı içinde naci beye gittim ve naci bey bana sadece protezler ile deneyelim,bu kadar agresif ameliyata gerek yok bence dedi ve beğenmezsen söz protezleri tekrar çıkartırım ve eski haline dönersin dedi ve bunu söyleyen tek doktordu.. karar verme sürecim çok zor oldu,naci beyi sorularımla çıldırttığım anlar oldu.. ve ben naci beye güvendim sonuna kadar,her ne kadar çok yüksek bir beklenti içerisinde olmamam gerektiğini belirtse de ben elinden geleni yapacağına inanıyordum. Ameliyat oldum ve o çöküklük tek bir ameliyt ile ortadan kalktı,protezleri öyle yerleştirmiş ki naci bey,gögüs kafesinde çöküklükten eser yok ve çok doğal ve çok hoş görünümlü gögüslerim oldu.. Protez konulduğunu anlamak çok ama çok zor..Diğer doktorların söylediğinin aksine naci bey benim durumumu tek bir ameliyatla düzeltti ve kıyafet de taşıyabiliyorumhihoyyyt Ameliyat olalı 11 ay olacak neredeyse ve bu geçen 11 aydan beri ben sanki başka bir hayat yaşamaya başladım.. gerçekten mutluluk ve mutlu olabilmek çok önemli birşey.. Naci beyin benim için yaptığı sadece basit bir protez yerleştirme ameliyat değildi,yıllardır bu görüntü içerisinde olduğum için depresyondaydım,ama ameliyat olduktan sonraki andan itibaren kendimi o kadar huzurlu ve o kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam.. benim ameliyat sonucumla ilgil olarak naci beyin ortaya koyduğu sonuç nedeniyle hayatımda hiiç olmadığım kadar mutluyum ve inanın her hastanın en az benim kadar mutlu olmasını dilerim..