• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

gökmeriç burnun çok güzel olmuş güle güle kullan. ben de naci beye ameliyat olacağım fakat şehir dışından gideceğim için ameliyattan sonra kaç günde bir çağıracak beni onu merak ediyorum canım. şu süreci bi anlatır mısın?

tatlım benim seconder burun ameliyatıydı o yüzden üstündeki ateli bir hafta sonra çıkardı. Kıkırdak eklendi burnuma çünkü kıkırdakların iyice kaynaması gerekiyomuş. Salı günü atel çıkarıldı. Yarında bandajları çıkıcak. Ama bundan sonraki kontrol sürecini bilmiyorum malesef. Naci bey hakkaten çok iyi bu arada iyi bi seçm yapmışsın. Yani etkilemek gibi olmasn ama işinin en iyisi bence. Şişliklerim iyice inip burun oturduktan sonra bi sorun çıkarmı ya da şeklinde bozulma olurmu bilmiyorum ama ben şimdilk çok mutluyum:)

cnm benim burun ucum baya bi kaldırıldı aslında ama bi daraltma yapılmadı burun deliklerime. Naci bey gerekirse daha sonra küçük bi operasyonla yapabileceğini söledi. Ama ben daralttırmıcam. Çünkü şimdi burnumun üstü şiş hala, sonuçta burun oturdukça incelicekte.

saol canım ınsaallah bu sefer bı aksılık cıkmaz bıraz nezle gıbıyım ama ılac alıyorum pazara ınsaallah bıseyım kalmaz

inşallah bu sefer kurtulacaksın bu ameliyat stresinden..ohh rahat rahat tatiline de gidersin bu yaz.ama ameliyata girmeden önce ne kadar rahat girersen ameliyattan uyanmandan başlayarak,iyileşme sürecinde dahil rahat geçiyor,çünkü stres ve gerginlik olumsuz yönde etkiliyo insanı..hiç ameliyat olacağını aklına getirmeden rahat bi şekilde geçirmelisin bu günleri,ben ameliyattan önceki gün akşam 8 e kadar işyerinde deli gibi çalışıp ve iznimin ilk günü ameliyat için hastaneye gittiğimden,ameliyata gittiğimi algılamaya fırsatım dahi olmamıştı.. sanki tatile gidiyor gibi hissetmiştim,hem yaz hem de iznin ilk günü olunca insan neye inanmak istiyorsa öyle oluyor,sedye gelene kadar gayet sakin şekilde bekleyip bulmacamı çözüyordum hatta.. hastanenin odası da yatağı görmediğin sürece oteli anımsatıyordu,televizyonda müzik kanalını açmıştım. bu süreci nasıl algılamak istiyosan beynin ona göre hareket ediyo...ama tabi sedye gelince birazcık heyecan oluyo,ee o kadar heyecan da normal sanırım.. Rahat girersen,uykudan uyanır gibi rahat bi şekilde uyanıyosun..inşallah canım senin de çok rahat bir şekilde sonuçlanacak ameliyatın..güzel haberlerini bekleyeceğiz..

inşallah bu sefer kurtulacaksın bu ameliyat stresinden..ohh rahat rahat tatiline de gidersin bu yaz.ama ameliyata girmeden önce ne kadar rahat girersen ameliyattan uyanmandan başlayarak,iyileşme sürecinde dahil rahat geçiyor,çünkü stres ve gerginlik olumsuz yönde etkiliyo insanı..hiç ameliyat olacağını aklına getirmeden rahat bi şekilde geçirmelisin bu günleri,ben ameliyattan önceki gün akşam 8 e kadar işyerinde deli gibi çalışıp ve iznimin ilk günü ameliyat için hastaneye gittiğimden,ameliyata gittiğimi algılamaya fırsatım dahi olmamıştı.. sanki tatile gidiyor gibi hissetmiştim,hem yaz hem de iznin ilk günü olunca insan neye inanmak istiyorsa öyle oluyor,sedye gelene kadar gayet sakin şekilde bekleyip bulmacamı çözüyordum hatta.. hastanenin odası da yatağı görmediğin sürece oteli anımsatıyordu,televizyonda müzik kanalını açmıştım. bu süreci nasıl algılamak istiyosan beynin ona göre hareket ediyo...ama tabi sedye gelince birazcık heyecan oluyo,ee o kadar heyecan da normal sanırım.. Rahat girersen,uykudan uyanır gibi rahat bi şekilde uyanıyosun..inşallah canım senin de çok rahat bir şekilde sonuçlanacak ameliyatın..güzel haberlerini bekleyeceğiz..

ilgin için tesekkur ederım canım zaten bı kez prova etmıstım o anı:) ameliyat onlugu uzerımde bekledım sadece sedye gelip ameliyathaneye götürülmedim cok rahatım stresım yok cunku bu amekiyatları olmayı cok ıstıyrum .

bandajlar açıldıktan sonra bi kaç resm koydum arkadaşlar. Malesef biraz karanlık ama yeni resimler de yüklicem yakında, bunlar şimdilik fikir verir en azından. Bu arada ben malesef açıldıktan sonra rahat rahat inceleme fırsatı bulunca çok fazla beğenmedim sanırım burnumu:( Karışık duygular içindeyim:S

msg sayım yetmediği için resimlerin altındaki yorumlarınıza cvp yazamıyorum. Burun ucunu bende çok kalkık buldum. Aslında ben kalkık dursun istemiştim o yönden bi sorunum yok. Ama burun ucu mesafem fazla uzun ve havada duruyo. Yani burnum sanki büyük ama kalkık bi burun gibi. Naci bey şişler indikten sonra kalkıklığın aynı kalıcağını ama o mesafenin küçülüceğini söledi ama ben emin değilim. Daha dorusu son görüşmemizde kafam okadar allak bullaktıki anlayamadın tam olarak neyin nolucanı:(

(Kalem1981) Cnm yorumuna burdan cvp yazabiliyorm. Ben kalkıklığını takmadım zaten. Ben biraz kalkık istiyodm. Ama burnum öne doğru çok uzun ve açısı yukarda duruyo. Bu da şişliklere bağlı değil gibi geldi bana. Bidee soldan daha çok beendim. Soldan dediğim gibi durmuyo gayet hoş. Ama gariptirki sağdan öyle duruyo. 4. fotoya dikkat et.

(Kalem1981) Cnm yorumuna burdan cvp yazabiliyorm. Ben kalkıklığını takmadım zaten. Ben biraz kalkık istiyodm. Ama burnum öne doğru çok uzun ve açısı yukarda duruyo. Bu da şişliklere bağlı değil gibi geldi bana. Bidee soldan daha çok beendim. Soldan dediğim gibi durmuyo gayet hoş. Ama gariptirki sağdan öyle duruyo. 4. fotoya dikkat et.

hımmm ama eğer her iki profil farklı geliyorsa sana o zaman asimetrik bir görüntü olması gerekmiyor mu,yanlış mı düşünüyorum..

burnum önden hafif sola doru duruyo zaten. ilk bakışta bi anda göze çarpmıyo ama o gözle bakınca anlaşılıyo. Herkes şişlerdendir falan dio ama ben bunun şişlere bağlı bişi olduunu düşünmüyorum. Sonradan ufak bi operasyonla düzelebilicek bişeyse takmıcam fazla. Ama düzelememesinden ve şişler indikçe daha çok artmasından korkuyorum:(

burnum önden hafif sola doru duruyo zaten. ilk bakışta bi anda göze çarpmıyo ama o gözle bakınca anlaşılıyo. Herkes şişlerdendir falan dio ama ben bunun şişlere bağlı bişi olduunu düşünmüyorum. Sonradan ufak bi operasyonla düzelebilicek bişeyse takmıcam fazla. Ama düzelememesinden ve şişler indikçe daha çok artmasından korkuyorum:(

hiç reviyon ameliyatı gibi gözükmedi benim gözüme gayet hoş gözüküyo,ama eğer dediğin ve seni sıkan durum zamanla geçmezse ki bana göre inşallah geçecek, o zaman çözüm düşünmöeye başlarsın,bana kalırsa kötü yönde düşünmektense daha iyi olacağını düşünmelisin,kendini strese sokmak ve olumsuz düşünmek bazı şeylerin daha çok gözüne batmasına sebep olur canım..ben çok beğendim gerçekten,kavisi filan çok yakışmış..

gökçemeriç bencede çok hoş duruyor bi sıkıntı göremiyorum şuan bende umarım şişlikler indikçe senin canını sıkan uzunlukda kaybolacaktır çünkü daha çok değişecek burnun ilk ay içinde

Naci bey haklıymış erken gaza gelmişim. Bandajlar açıldığından beri hiç beğenmiyorum. Kafamı başka hiç bişeye veremiyorum. ışi gücü boşladım. Gerçekten objektif değerlendiren arkadaşlarımda beğenmedi. Zaten kendi taktığım şeyleri başkalarındanda duymaya başlayınca iyice emin oldum. Çok mutsuzum şu an.... :(

Naci bey haklıymış erken gaza gelmişim. Bandajlar açıldığından beri hiç beğenmiyorum. Kafamı başka hiç bişeye veremiyorum. İşi gücü boşladım. Gerçekten objektif değerlendiren arkadaşlarımda beğenmedi. Zaten kendi taktığım şeyleri başkalarındanda duymaya başlayınca iyice emin oldum. Çok mutsuzum şu an.... :(

gokcenacı beyle senı konustuk senın ameliyatın zor olmus sanırm 6 saat ameliyatta kalmışşsın kaburgandan kemik alınmış doğru mu ?

Back