Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

çok teşekkür ederim canım. sargılar da çıkınca resim koyarım bi bakarsınız tekrar.

canım kalkıklıgı hıc sorun etme ben kalkık olsun demıstım nacı beye atel cıktıgında baktım cok guzel tam ıstedıgım gıbı kalkık fakat 2 gun gectı bı baktım kı ınmıs hıc de ıstedıgım gıbı kalkık degıl kı sen kalkık olmasın demıssın nacı bey sanmıyorum kı kalkık burun yapsın sana hıc tarzı degıl mutlaka ınecektır

Insallah dedigin gibi olur canim.cunku bu haliyle hic dogal durmuyor.Aynaya bakinca bi degisik goruyorum kendimi.bide hala cok rahat nefes alamiyorum.sen nasil memnun musun?

arkadaşlar güzel yorumlarınız üzerine naci bey'den randevu aldım. yurtdışında olduğu için 3 hazirana gün verildi. fakat fiyat aralığı istedim söylemediler. ben burun+meme büyütme operasyonu düşünüyorum.

Insallah dedigin gibi olur canim.cunku bu haliyle hic dogal durmuyor.Aynaya bakinca bi degisik goruyorum kendimi.bide hala cok rahat nefes alamiyorum.sen nasil memnun musun?

ben burun konusunda pek memnun oldugumu soyleyemem ılk atel cıktıgında evet ıstedıgım kalkıklık dedım ve zamanla ındı kalkıklıgı gorenler 3 ameliyat olacagımı bılıpte burnundan aemilyat olmadın dımı dıyorlar sadece burun kemıgım ınceldı ben burun ucum daraltılsın ve kaldırılsın ıstıyordum benı tatmın eden bı sonuc yok malesef ama burnum evet cok guzel bende bu halıyle ne kadar ıstedıgım sonuca ulasmasamda begenıyorum ama ben burun kemıgım sadece ıncelsın dıye ameliyat olmadım nacı bey sısler ınsın konusalım dedı ben tasarımdakı kadar kalkık oldugunu dusunmuyorum ayrıca tasarımda ucunu daraltmıstık ama kalkıklıgın verdıgı daraltmayı yeterlı bulmus nacı bey ama bana gore yeterlı degıl ayrıca soyle bı ozel durumda var kapalı teknıkle yapmak zorunda kalkmıs dr dokularım yapısık oldugu ıcın suan ben cok ustnde durmuyorum ayın 31 ındekı randevumda resımler uzerınde konusacaz

armine85 canım, burun resimlerini koyabilirmisin?, bende naci çelike burun ameliyatı düşünüyordum fakat son zamanlarda kadınlarkulubünde o kadar çok memnun kalmayan hastası varki, naci beye olmaktan caydım
doktorlarda hasta sayısı artıkça bu konuda profosyonellik artıcağı yerde, tam tersi, hasta sayısı artıkça yapılan burunlar bozulmaya memnuniyetsizlikler çoğalmaya başlıyor.

hasta sayısı arttıkça memnuniyetsiz hastaları da çok görürsünüz. sonuçta onlar da artıyor. Bir de daha önce başarısız burun operasyonu geçirenlerin ameliyatları her zaman çok zor olur der doktorlar. yorumlara bakıyorum memnuniyetsiz olduğunu söyleyen hastaların çoğu daha önce başka dr.lara ameliyat olup ondan da memnun kalmayan hastalar.. bunu da dikkate almak lazım diye düşünüyorum...

armine, profilinde profilini :)) gördüm de hiç estetiğe ihtiyacın yok bence. niye olmayı düşündün ki :S ayrıca ilk burnunun girintisi çok doğal olmuş, benim burun ameliyatlarında en beğenmediğim şey alınla bitişik burun yapmaları. sendeki alın burun girintisi çok güzelmiş. o burnunu yapan dr.un adı nedir? neden memnun değildin? ayrıca çenen de gayet güzel, o fotodaki yapılmamış halimiydi?..

Evet canim mesela benim ilk ameliyatim.su an cok sis olmasina ragmen memnunum.eski halinden cok cok guzel.baskasi yapsaydi nasil olurdu bilemem ama doktoruma en iyisini yaptigi konusunda guveniyorum.bi de bu sabir isi zamanla daha guzellesecek dedi naci bey.

Kizlar bisey soracagim.benim burnum ozelliklede ucu her gun biraz daha sisiyor.moralimi bozmayim diyorum ama alci ciktigi zamanki goruntuden eser yok.ucu cok sis ve buyuk gorunuyor.sabah aksam masajimi da yapiyorum.acaba hic ellemesem mi?ayrica ucu cok sert bi taraf daha sert.size de boyle seyler oldu mu?moralimi bozmak istemiyorum a
ama eski burnumunda ucu genis ve buyuktu.eskiye donmesin burnum yinesu an eski burnumun ucunun hafif kaldirilmis hali gibi.

şiş olması cok normal benımde suan cok şiş içi bile:) ilk acıldııg halı daha kucuk oluyor ama zamanla şişiyor yanı normal durumlar sizin bu anlattıklarınız.ben masaj yapmıyorum doktorum bu konuda bısey solemedı zaten solede yapamazdım cunku acıyor daha yuzumu bıle rahat yıkayamıyorum:) şimdiden moralinizi bozmayın herşey için cok erken..

Selamlar. Uzun süredir girmiyodum foruma çünkü sürekli burnuma takıp durarak kendi kendimi gereksiz yere mutsuz ettiğimi farkettim. Bugün Naci beyde kontrolüm vardı.
1. Ameliyat sonrası sürecim gayet iyi geçiyomuş, bugün tam 1 ay oldu 15. gün çekilen fotolarımla bugünkü arasında dağlar kadar fark var ve gerçekten iyi gidiyo. Merak edenlere duyurulur.
2. Bugün beni inanılmaz derecede üzen ve aynı şekilde sinirlendiren bişey duydum. Naci beyin iki hastası benim yazdıklarımdan etkilenerek ameliyatlarını iptal ettirmişler. Bunu bana kibar bi şekilde söyledi. Arkadaşlar öncelikle buraya girip yorumlarda bulunan ve forumları takip edenlerin belli bir muhakeme ve ayırt edebilme yeteneğine sahip kişiler olması gerektiği kanaatindeyim. Açıkçası öyle olduğunu da varsaymıştım. Çünkü ben ameliyatımla ilgili tecrübelerimi paylaşmaya başladığım ilk andan itibaren çok zor ve farklı bir ameliyat geçirdiğimi,kaburgamdan kıkırdak alındığını, ameliyatımın 6.5 saat sürdüğünü, Naci beyin çok emek sarfettiğini, çok iyi bi doktor olduğunu ve hatta eskaza başka bir doktora ameliyat olsaydım Naci beyin yapabildiklerini asla yapamayacağına inandığımı üstüne basa basa söyledim. Ewet bandajlarımın çıktığı hafta mutluluktan uçmuyodum ve herkes gibi orası böylemi şurası böylemi diye takıp duruyodum. Bu sürecin nasıl geçtiğini ve insanın birilerinden yorum alabilmek için ne kadar çırpındığını ameliyat olan arkadaşlar gayet iyi bilir. Zaten buraya giripte bişeyler yazıp çizmemizin fotoğraflar koyup yorumlar yapmamızın sebebide bu. Hatta belki kafamıza takılan bazı önemsiz şeyleri bile başkalarının ne düşündüğünü öğrenmek adına yazıyoruz ki ben zaten hiç bi zaman burnumu tümüyle hiç beğenmediğimi, kötü olduğunu falan yazmadım. Belli nedenlerden dolayı bi mutsuzluğum varsa da bunun sebebinin, yakın tarihte düğünümün olması ve kendimi hernekadar ameliyattan önce "mükemmeli bekleme" diye şartlamış olsamda (çünkü benim durumumda ne benim çok fazla seçme şansım vardı, ne de doktorun çok fazla hareket kabiliyeti vardı) naci beyin ameliyahathanede çektiği resmi gören yakınlarımın narkozdan çıkar çıkmaza bana çok güzel olmuş mükemmel olmuş diyerek benim beklentimi yükseltmeleri şeklinde açıklamıştım. Bununla beraber eski burnumun fotolarını da koydum. Ama aradaki farkı anlamayan, burda insanların ne amaçla bulunduğunun farkında olmayan, benim ısrarla "benim durumumu kendinizle kıyaslamayın" dememe rağmen, bu cümlenin anlamını idrak edemeyen bazı arkadaşlar, bugün beni çok sevdiğim doktoruma karşı , sanki onu arkasından kötülemişim gibi bi duruma soktular. Bu forumu çok fazla ciddiye almamakla birlikte, eğer girişte bi IQ testi yapılsaydı zaten üye olamayacak o arkadaşlar her kimse, lütfen bu yazdıklarımı okusun ve de üstlerine alınsınlar.

Bu son onbes gunde ne gibi degismeler oldu burnunda canim.sislikler kalkikligi nasil degisti?

Bi kere önden şişlikler baya bi indi ve inceldi. Bu benim taktığım bişi değildi zaten inceleceğinin bilincindeydim. Yandan da kalkıklığı bozulmamakla birlikte, havada duran görüntüsü düzeldi. Aslında çok ilgilenmeme kararı almıştım ama bi ara fırsat bulursam fotolarımı çekip koyucam.

Tabii ki her doktorun mutlu ve mutsuz hastaları olacaktır bu çok doğaldır,ama bir doktora sadece forumdan okuyarak karar vermek çok doğru değil.. bana göre doktorun bilimsel çalışmaları ve çalıştığı alanlar da çok önemli..gökçemeriç 'cim senin ameliyat sonucunun bunu tüm içtenliğimle söylüyorum ki çok ama çok hoş. Revizyon ameliyatı olan insanlarda genelde belli ölçüde düzelme görülebiliyor,senin resimlerin yeni olmasına rağmen gerçekten çok ama çok hoştu
ben naci beyin ektrem ameliyatlar konusunda ve bana göre rekonstruktif operasyonlar bakımından ne kadar başarılı olduğunu kendim yaşayarak tecrübe ettim.Her zaman söylüyorum,yine söyleyeceğim ve söylemeye devam edeceğim. Naci beyin benim için yaptığı ameliyat benim için bir mucize...tam 5 sene boyunca plastik cerrah araştırdım,hatta 1 profosöre olacağım ameliyattan 2 gün önce vazgeçtim.. durumu şöyle özetleyeyim.. Ben de pectus excavatum adı verilen gögüs kafesinde bir şekil bozukluğu vardı ve bu durum dolayısı ile gögüs kafesi tek tarafı içeri çöküktü ve bunun yanısıra neredeyse sıfır gögüstüm... burda adı geçen geçmeyen, profesör,yardımcı doçent,operatör bir sürü doktor ile görüştüm ve hepsinin ortak söylediği şey gögüs kafesi düzeltilmeden protez konulamaz ve bir değil birden fazla doktorun söz birliği etmişçesine söylediği şey eğer gögüs kafesi düzeltilmezse slikon takıldığında kıyafet taşıyamazmışım. bu kadar kafa karışıklığı içinde naci beye gittim ve naci bey bana sadece protezler ile deneyelim,bu kadar agresif ameliyata gerek yok bence dedi ve beğenmezsen söz protezleri tekrar çıkartırım ve eski haline dönersin dedi ve bunu söyleyen tek doktordu.. karar verme sürecim çok zor oldu,naci beyi sorularımla çıldırttığım anlar oldu.. ve ben naci beye güvendim sonuna kadar,her ne kadar çok yüksek bir beklenti içerisinde olmamam gerektiğini belirtse de ben elinden geleni yapacağına inanıyordum. Ameliyat oldum ve o çöküklük tek bir ameliyt ile ortadan kalktı,protezleri öyle yerleştirmiş ki naci bey,gögüs kafesinde çöküklükten eser yok ve çok doğal ve çok hoş görünümlü gögüslerim oldu.. Protez konulduğunu anlamak çok ama çok zor..Diğer doktorların söylediğinin aksine naci bey benim durumumu tek bir ameliyatla düzeltti ve kıyafet de taşıyabiliyorumhihoyyyt Ameliyat olalı 11 ay olacak neredeyse ve bu geçen 11 aydan beri ben sanki başka bir hayat yaşamaya başladım.. gerçekten mutluluk ve mutlu olabilmek çok önemli birşey.. Naci beyin benim için yaptığı sadece basit bir protez yerleştirme ameliyat değildi,yıllardır bu görüntü içerisinde olduğum için depresyondaydım,ama ameliyat olduktan sonraki andan itibaren kendimi o kadar huzurlu ve o kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam.. benim ameliyat sonucumla ilgil olarak naci beyin ortaya koyduğu sonuç nedeniyle hayatımda hiiç olmadığım kadar mutluyum ve inanın her hastanın en az benim kadar mutlu olmasını dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…