çok teşekkür ederim canım. sargılar da çıkınca resim koyarım bi bakarsınız tekrar.
canım kalkıklıgı hıc sorun etme ben kalkık olsun demıstım nacı beye atel cıktıgında baktım cok guzel tam ıstedıgım gıbı kalkık fakat 2 gun gectı bı baktım kı ınmıs hıc de ıstedıgım gıbı kalkık degıl kı sen kalkık olmasın demıssın nacı bey sanmıyorum kı kalkık burun yapsın sana hıc tarzı degıl mutlaka ınecektır
Insallah dedigin gibi olur canim.cunku bu haliyle hic dogal durmuyor.Aynaya bakinca bi degisik goruyorum kendimi.bide hala cok rahat nefes alamiyorum.sen nasil memnun musun?
geçmiş olsun pinden. :)
Insallah dedigin gibi olur canim.cunku bu haliyle hic dogal durmuyor.Aynaya bakinca bi degisik goruyorum kendimi.bide hala cok rahat nefes alamiyorum.sen nasil memnun musun?
armine85 canım, burun resimlerini koyabilirmisin?, bende naci çelike burun ameliyatı düşünüyordum fakat son zamanlarda kadınlarkulubünde o kadar çok memnun kalmayan hastası varki, naci beye olmaktan caydım
doktorlarda hasta sayısı artıkça bu konuda profosyonellik artıcağı yerde, tam tersi, hasta sayısı artıkça yapılan burunlar bozulmaya memnuniyetsizlikler çoğalmaya başlıyor.
hasta sayısı arttıkça memnuniyetsiz hastaları da çok görürsünüz. sonuçta onlar da artıyor. Bir de daha önce başarısız burun operasyonu geçirenlerin ameliyatları her zaman çok zor olur der doktorlar. yorumlara bakıyorum memnuniyetsiz olduğunu söyleyen hastaların çoğu daha önce başka dr.lara ameliyat olup ondan da memnun kalmayan hastalar.. bunu da dikkate almak lazım diye düşünüyorum...
venus burnunz cok guzel
Bu son onbes gunde ne gibi degismeler oldu burnunda canim.sislikler kalkikligi nasil degisti?
Selamlar. Uzun süredir girmiyodum foruma çünkü sürekli burnuma takıp durarak kendi kendimi gereksiz yere mutsuz ettiğimi farkettim. Bugün Naci beyde kontrolüm vardı.
1. Ameliyat sonrası sürecim gayet iyi geçiyomuş, bugün tam 1 ay oldu 15. gün çekilen fotolarımla bugünkü arasında dağlar kadar fark var ve gerçekten iyi gidiyo. Merak edenlere duyurulur.
2. Bugün beni inanılmaz derecede üzen ve aynı şekilde sinirlendiren bişey duydum. Naci beyin iki hastası benim yazdıklarımdan etkilenerek ameliyatlarını iptal ettirmişler. Bunu bana kibar bi şekilde söyledi. Arkadaşlar öncelikle buraya girip yorumlarda bulunan ve forumları takip edenlerin belli bir muhakeme ve ayırt edebilme yeteneğine sahip kişiler olması gerektiği kanaatindeyim. Açıkçası öyle olduğunu da varsaymıştım. Çünkü ben ameliyatımla ilgili tecrübelerimi paylaşmaya başladığım ilk andan itibaren çok zor ve farklı bir ameliyat geçirdiğimi,kaburgamdan kıkırdak alındığını, ameliyatımın 6.5 saat sürdüğünü, Naci beyin çok emek sarfettiğini, çok iyi bi doktor olduğunu ve hatta eskaza başka bir doktora ameliyat olsaydım Naci beyin yapabildiklerini asla yapamayacağına inandığımı üstüne basa basa söyledim. Ewet bandajlarımın çıktığı hafta mutluluktan uçmuyodum ve herkes gibi orası böylemi şurası böylemi diye takıp duruyodum. Bu sürecin nasıl geçtiğini ve insanın birilerinden yorum alabilmek için ne kadar çırpındığını ameliyat olan arkadaşlar gayet iyi bilir. Zaten buraya giripte bişeyler yazıp çizmemizin fotoğraflar koyup yorumlar yapmamızın sebebide bu. Hatta belki kafamıza takılan bazı önemsiz şeyleri bile başkalarının ne düşündüğünü öğrenmek adına yazıyoruz ki ben zaten hiç bi zaman burnumu tümüyle hiç beğenmediğimi, kötü olduğunu falan yazmadım. Belli nedenlerden dolayı bi mutsuzluğum varsa da bunun sebebinin, yakın tarihte düğünümün olması ve kendimi hernekadar ameliyattan önce "mükemmeli bekleme" diye şartlamış olsamda (çünkü benim durumumda ne benim çok fazla seçme şansım vardı, ne de doktorun çok fazla hareket kabiliyeti vardı) naci beyin ameliyahathanede çektiği resmi gören yakınlarımın narkozdan çıkar çıkmaza bana çok güzel olmuş mükemmel olmuş diyerek benim beklentimi yükseltmeleri şeklinde açıklamıştım. Bununla beraber eski burnumun fotolarını da koydum. Ama aradaki farkı anlamayan, burda insanların ne amaçla bulunduğunun farkında olmayan, benim ısrarla "benim durumumu kendinizle kıyaslamayın" dememe rağmen, bu cümlenin anlamını idrak edemeyen bazı arkadaşlar, bugün beni çok sevdiğim doktoruma karşı , sanki onu arkasından kötülemişim gibi bi duruma soktular. Bu forumu çok fazla ciddiye almamakla birlikte, eğer girişte bi IQ testi yapılsaydı zaten üye olamayacak o arkadaşlar her kimse, lütfen bu yazdıklarımı okusun ve de üstlerine alınsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?