gökmeriç burnun çok güzel olmuş güle güle kullan. ben de naci beye ameliyat olacağım fakat şehir dışından gideceğim için ameliyattan sonra kaç günde bir çağıracak beni onu merak ediyorum canım. şu süreci bi anlatır mısın?
pazar gunu ameliyat oluyorum ınsaallah kızlar nacı beye dua edin...
İnşallah sende atlatırsın hayırlısıyla
pazar gunu ameliyat oluyorum ınsaallah kızlar nacı beye dua edin...
ayyy çok heyecanlı olmalısın canım,hadi bakalım şimdiden geeçmiş olsun ,herşey çok güzel olaacak buna inan.
saol canım ınsaallah bu sefer bı aksılık cıkmaz bıraz nezle gıbıyım ama ılac alıyorum pazara ınsaallah bıseyım kalmaz
inşallah bu sefer kurtulacaksın bu ameliyat stresinden..ohh rahat rahat tatiline de gidersin bu yaz.ama ameliyata girmeden önce ne kadar rahat girersen ameliyattan uyanmandan başlayarak,iyileşme sürecinde dahil rahat geçiyor,çünkü stres ve gerginlik olumsuz yönde etkiliyo insanı..hiç ameliyat olacağını aklına getirmeden rahat bi şekilde geçirmelisin bu günleri,ben ameliyattan önceki gün akşam 8 e kadar işyerinde deli gibi çalışıp ve iznimin ilk günü ameliyat için hastaneye gittiğimden,ameliyata gittiğimi algılamaya fırsatım dahi olmamıştı.. sanki tatile gidiyor gibi hissetmiştim,hem yaz hem de iznin ilk günü olunca insan neye inanmak istiyorsa öyle oluyor,sedye gelene kadar gayet sakin şekilde bekleyip bulmacamı çözüyordum hatta.. hastanenin odası da yatağı görmediğin sürece oteli anımsatıyordu,televizyonda müzik kanalını açmıştım. bu süreci nasıl algılamak istiyosan beynin ona göre hareket ediyo...ama tabi sedye gelince birazcık heyecan oluyo,ee o kadar heyecan da normal sanırım.. Rahat girersen,uykudan uyanır gibi rahat bi şekilde uyanıyosun..inşallah canım senin de çok rahat bir şekilde sonuçlanacak ameliyatın..güzel haberlerini bekleyeceğiz..
(Kalem1981) Cnm yorumuna burdan cvp yazabiliyorm. Ben kalkıklığını takmadım zaten. Ben biraz kalkık istiyodm. Ama burnum öne doğru çok uzun ve açısı yukarda duruyo. Bu da şişliklere bağlı değil gibi geldi bana. Bidee soldan daha çok beendim. Soldan dediğim gibi durmuyo gayet hoş. Ama gariptirki sağdan öyle duruyo. 4. fotoya dikkat et.
burnum önden hafif sola doru duruyo zaten. ilk bakışta bi anda göze çarpmıyo ama o gözle bakınca anlaşılıyo. Herkes şişlerdendir falan dio ama ben bunun şişlere bağlı bişi olduunu düşünmüyorum. Sonradan ufak bi operasyonla düzelebilicek bişeyse takmıcam fazla. Ama düzelememesinden ve şişler indikçe daha çok artmasından korkuyorum
Naci bey haklıymış erken gaza gelmişim. Bandajlar açıldığından beri hiç beğenmiyorum. Kafamı başka hiç bişeye veremiyorum. İşi gücü boşladım. Gerçekten objektif değerlendiren arkadaşlarımda beğenmedi. Zaten kendi taktığım şeyleri başkalarındanda duymaya başlayınca iyice emin oldum. Çok mutsuzum şu an....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?