arkadaslar Dr.Naci Celik e mail attim,hala cvp vermedi.foto larimi yollamistim,ornek calisma istemistim.Yurt disinda yasiyorum.Muayene ye zamanim yok,ama yurtdisinda yasadigimi yazmamistim acaba ondan mi beni dikkate almadi...???cok kararsiz kaldim bir yandan da Naci beyi istiyorum.bu ikinci ameliyatim olacak.yakinda naci beyle gorusmus yada burun ameliyati olmus arkadaslar,yorumlarinizi bekliyorum.Kendisi cok mu meskul?Yurtdisina falan mi cikti?
ben ameliyat olduğumda ataşehir şifa,göztepe şafak ve amerikan hastanesinde yapıyordu,ama şu an aynı hastanelerde yapıyormu bilemiyroumkizlar,
Nazmi celik ameliyatlarini hangi hastanede yapio?bana biraz bilgi verirmisiniz?
ben ameliyat olduğumda ataşehir şifa,göztepe şafak ve amerikan hastanesinde yapıyordu,ama şu an aynı hastanelerde yapıyormu bilemiyroum
arkadaslar Dr.Naci Celik e mail attim,hala cvp vermedi.foto larimi yollamistim,ornek calisma istemistim.Yurt disinda yasiyorum.Muayene ye zamanim yok,ama yurtdisinda yasadigimi yazmamistim acaba ondan mi beni dikkate almadi...???cok kararsiz kaldim bir yandan da Naci beyi istiyorum.bu ikinci ameliyatim olacak.yakinda naci beyle gorusmus yada burun ameliyati olmus arkadaslar,yorumlarinizi bekliyorum.Kendisi cok mu meskul?Yurtdisina falan mi cikti?
slm ayisigi86,
sen yakin zamanda revizyon mu oldun?bana ozelden ayrinilari yazarmisin?kac verdin?otel nekdar tuttu?ben yanliz olucam sakincasi varmi?lutfen acil cvp(optm
herkese iyi geceler yada iyi sabahlar:) 27 nisan da saat 12.00 da naci beye ameliyat oldmm. seconder burun ameliyatı. Gerçekten abartmıyorum ama naci bey hayatımda tanıdığm en mükemmel insan ve doktor. sizlerle ameliyat tecrübelerimi daha önce de paylaşmak istedim. Ama atel çıkana kadar yorum yapmamayı tercih ettim. Bgn atel alındı normal bandajlar yapıldı. Yüzüme tamamen başka bir burun monte edilmiş gibi. Gerçi bi nevide öyle oldu sanırım. Çünkü ben çok zor bir ameliyat geçirdim. İlk başarısız ameliyatımdan sonra burnumn içinde hiç kemik kalmamış, daha doğrusu hayatımı karartan doktor (kasap) burnumda kemik bırakmamış. Naci bey kaburgamdan kıkırdak alarak bana resmen yeni bi burun yaptı:) Çok mutluyuum çoooooookkkkk. Burda tecrübelerimi paylaşmayı borç bilirim bundan sonra. soru sormak isteyen olursa da seve seve yanıtlarım.
msj sayım az olduğu için ressmlerin altına yorum yazamıyorum. Beğenen arkadaşlara burdan teşekkr ederm. Bu arada yarın bandajda açılıcak. yine foto koyucam
ben çok beğendim,bandajlı hali bile çok hoş gözüküyo,güle güle kullan canım
Teşekkür ederm tekrar:) bu arada naci beyin hastaları yok artık hiç burda... eskiden sürekli yorumlar dönerdi bu başlk altında şimdi nie girmiyo kimse...
Teşekkür ederm tekrar:) bu arada naci beyin hastaları yok artık hiç burda... eskiden sürekli yorumlar dönerdi bu başlk altında şimdi nie girmiyo kimse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?