Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Bence imkanın varsa telefon aç bi canım mailler ulaşmamıştır. Çünkü birkaç gün içinde maiilerine cevap veriyo..

ben ameliyat olduğumda ataşehir şifa,göztepe şafak ve amerikan hastanesinde yapıyordu,ama şu an aynı hastanelerde yapıyormu bilemiyroum

Ben Nisan ayinda Göztepe Sifa'da oldum, aslinda Atasehir'i istemistim ama revizyonda oldugu icin Göztepe'de olmak zorunda kaldim ve cok memnun kaldigimi söylemek istiyorum... Ilk hastane deneyimim oldugundan basta cok endislerim olmustu ama hersey mükemmeldi.. Göztepe'yi tavsiye edebilirim...:1rolleyes:

Meskul oldugu dogru evet ama maillere genelde cevap verir ya da eger mailinde cep numarani yazdiysan telefon aciyor... Ben de yurtdisinda yasiyorum ve bana telefonla dönmüstü... Istersen bir mail daha yaz ve müsait oldugu bir an seni aramisini rica et... Ya da ögleden sonra cebini ara veya muayeneyi ara.... secenek coook a.s

slm ayisigi86,

sen yakin zamanda revizyon mu oldun?bana ozelden ayrinilari yazarmisin?kac verdin?otel nekdar tuttu?ben yanliz olucam sakincasi varmi?lutfen acil cvp(optm

slm ayisigi86,

sen yakin zamanda revizyon mu oldun?bana ozelden ayrinilari yazarmisin?kac verdin?otel nekdar tuttu?ben yanliz olucam sakincasi varmi?lutfen acil cvp(optm

Mesaj sayim az oldugundan özel mesaj yazamiyorum malesef Hayir ben degil kuzenim ameliyat oldu ama revizyon degil..ilk ameliyatiydi.. fiyati hatirlamiyorum sanirim 4500 - 6000 TL arasiydi... Otelde kalmadik, akrabalarimizin yanindaydik ama benim ameliyatimda Fenerbahce Kalamis'ta 10 günlügüne ev kiralamistik... Hem hastaneye hem de Prago'ya yakindi... Kesinlikle yanliz gitme derim... Mutlaka yaninda birilerinin olmasi lazim... Hafife alinacak bir ameliyat degil...özellikle ilk gün...

herkese iyi geceler yada iyi sabahlar:) 27 nisan da saat 12.00 da naci beye ameliyat oldmm. seconder burun ameliyatı. Gerçekten abartmıyorum ama naci bey hayatımda tanıdığm en mükemmel insan ve doktor. sizlerle ameliyat tecrübelerimi daha önce de paylaşmak istedim. Ama atel çıkana kadar yorum yapmamayı tercih ettim. Bgn atel alındı normal bandajlar yapıldı. Yüzüme tamamen başka bir burun monte edilmiş gibi. Gerçi bi nevide öyle oldu sanırım. Çünkü ben çok zor bir ameliyat geçirdim. ılk başarısız ameliyatımdan sonra burnumn içinde hiç kemik kalmamış, daha doğrusu hayatımı karartan doktor (kasap) burnumda kemik bırakmamış. Naci bey kaburgamdan kıkırdak alarak bana resmen yeni bi burun yaptı:) Çok mutluyuum çoooooookkkkk. Burda tecrübelerimi paylaşmayı borç bilirim bundan sonra. soru sormak isteyen olursa da seve seve yanıtlarım.

çok geçmiş olsun canım,senin adına çok sevindim.. seni o kadar iyi anlıyorum,çünkü ben de çok zor karar vererek ameliyat oldum ve benimkisi basit bi gögüs büyütme operasyonu değildi,rekonstruktif bi operasyondu,şimdi 10 ay oldu ve hala o kadar mutluyum ki ,iyi ki naci beye güvenmişim.sen de kendini iyi hissedince resimlerini paylaşabilirsen çok mutlu oluruz.kendine çok iyi bak

aynennn:) iyiki güvenmişim naci beyee:)) Gerçi o bana, ben tamamdır demeden gaza gelme dedi ama ben sevinmeden duramıyorummm çok cici olmuş burnumm:) resimlerimide pylaşıcam en yakın zamanda

msj sayım az olduğu için ressmlerin altına yorum yazamıyorum. Beğenen arkadaşlara burdan teşekkr ederm. Bu arada yarın bandajda açılıcak. yine foto koyucam

gökmeriç burnun çok güzel olmuş güle güle kullan. ben de naci beye ameliyat olacağım fakat şehir dışından gideceğim için ameliyattan sonra kaç günde bir çağıracak beni onu merak ediyorum canım. şu süreci bi anlatır mısın?

Teşekkür ederm tekrar:) bu arada naci beyin hastaları yok artık hiç burda... eskiden sürekli yorumlar dönerdi bu başlk altında şimdi nie girmiyo kimse...

canım çok güzel olmus gerçekten hersey gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…