Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bencede haklısın ben sanırım ismail beye karar kılıcamm...Çünkü bana çok inandırıcı geldi

BİRŞEYE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM . estetik ameliyatlar çeşitliliği içinde kategorilere ayrılmış doktor ve yapılan hasta yorumları var ama yetersiz .insanlar bu siteden yani kadınlarklübünde bilgi edinmeye geliyor ama bilgi paylaşımı yapmıyorlar .LÜTFEN ESTETİK AMELİYAT VE DİĞER TÜM RAHATSIZLIKLAR VE BİLİNÇLENDİRMELERDE BİLGİNİZİ ESİRGEMEYİN .TEKRAR BU SİTEYE GELİP SİZİN DAHA ÖNCE SİTEYE UĞRAMA SEBEBİNİZ GİBİ DAHA Bİ ÇOK SEBEPLE GİRİŞ YAPAN ZİYARETCİ VE ÜYELERİN DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMASI KONUSUNDA YARDIMLARINIZI EEKSİK ETMEYİN

umarım sonuçları seni tahminindende çok memnun eder ve bizleride bu memnuniyetinle kararsızlıgımızı kırmamızda yardımcı olursun
herkes için zor .yorum yaparken dahi küçük caydırıcılıklar yapan arkadaşlar oluyo herşeyi oldugu gibi anlatmak ve reklam yapan biri oldugumuzu düşünmelerini istemeyiiz çünkü bizde karar verme çabasındayız.tşkler

umarım sonuçları seni tahminindende çok memnun eder ve bizleride bu memnuniyetinle kararsızlıgımızı kırmamızda yardımcı olursun

Açıkçası aklımda Nejdet uçarda vardı ama kendisi pahalı yapıyormuş... Bugun beni aradılar...3500 Tl den fiyatla başlıyormuş bende vaz geçtim.. Umarım herkes gibi benimde istediğim gibi burun olur

Herkese merhaba : ) Öncelikle burun ameliyatı olma cesareti gösteren herkesi kutluyorum. Ben de korkuyordum açıkçası ama , daha fazla insanlardan utanarak, özgüveni yitik bir şekilde yaşayamayacağımı anladığım vakit bütün cesaretimi toplayıp bu kararı verdim. İnternette birkaç gün araştırma yaptıktan sonra İsmail bey'de karar kıldım. Randevu aldım ve gittim.Şikayetimi anlattım , birkaç fotoğrafımı çekti, sağ sol profil ve önden. Görüşme sırasındaki güleryüzlülüğü , hastayı dinlemesi , görüşüne önem vermesi beni gerçekten mutlu etti , ben nasıl bir burun istediğimi anlatıyordum o da anlattıklarımı dinleyerek photosop programında düzeltiyordu fotoğrafımı.Bir hafta sonra ameliyata gireceğim günün evvelsi günü gecesi hastaneye giriş yaptım.Anestezi için verilecek damar yolu açılmıştı.Heyecan tavan yapmıştı ama artık geri dönüş de yoktu. Sabah olduğunda hemşire geldi ve ameliyat için giyeceğim elbiseyi getirdi.Uzun mavi bir kefen gibiydi, üstündeki bütün herşeyi çıkarıp onu giymem gerekiyordu, arkadan bağlanan bir ipi vardı giysinin, çok rahat bir his vermişti.Ameliyat vakti geldiği zaman odama sedye geldi ve ben yattım.Asansörle en aşağı kata indirdiler. Ameliyathaneye geldiğimde güleryüzle karşılandım.En son sanırım anestezi yapacak doktor bana ''kaç kilosun'' dediğini hatırlıyorum. Ondan sonra uyandığımda tekrar odamda yatağımda uzanıyordum.İlginç bir şekilde sanki ameliyat iptal mi oldu diye içimden geçirdim ama çoktan bitmiş ve hiçbir ağrı ve acı yoktu. Neyse fazla uzatmadan bir hafta sonra dikişler ve tüpler alındı, burnum biraz şişikti. Şu an 2. ayımdayım ve burnumun görünüşünden çoook memnunum, mükemmel bir burnum oldu.Bir erkek olarak kızları bile kıskandıracak bir burnum olduğunu söyleyebilirim artık ve hayata özgüven dolu , pozitif bakmamı sağladığı için ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Verdiğim paraya karşılık bana yeni bir hayat kazandırdı. : )

Ben İsmail beye ameliyat oldum. Göğüs protezi ve burun. Beklediğimin çok ötesinde oldu çok memnunum hiç bu kadar güzel olucağını tahmin etmemiştim, kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Kuzenim de kendisine ameliyat oldu o da çok memnun. İşini kesinlikle çok iyi bilen bir insan aynı zaman da çok güler yüzlü. Kesinlikle önerebileceğim bir doktor ve fiyatları da çok uygun. Bir çok tanınmış doktordan çok daha başarılı .

arkadaşlar bende uzun bir araştırmadan sonra ve burdakı yorumlardan sonra kendım gıdıp görüştükten sonra ısmaıl bayrama karar verdım burdakı güzel yorumlar benı daha cok heveslendırdı umarım benımde ıstedıgım gıbı güzel amelıyat olur hepımıze bol sans

Kizlar bende 3 hatfa once ismail beye amelyat oldum sonuc harika cok cok memnunum tabi biraz da sans isi ama bence tecrubeli iyi bir doktor

nefes sorunun da var mıydı canım? ve kaç tl'ye ameliyat oldun?

3000 TL ye benim nefes almam iyiydi ama su anda burnumun içinde şişlıkşer olmasına rağmen daha rahat nefes alıyorum İsmail bey de nefes alman daha iyi olucak demişti. Nefes almasında ciddi sorun olan hastalarda kbb uzmanıyla birlikte çalışıyorlar sanırım

Canım resimm koyarmısın yaa. Bende boğaz içinde olmayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…