Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)
- Konu Sahibi seromi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar mrb isteyene maille falan atabilirim fotoğraf 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı
canım çook geçmiş olsun...bende 5 eylül e gün aldım bakalım...ismail beye oldun dimi sen...bende ona olucam ...nası geçti ameliyat sürecin yanında neler götürmen gerekiyor ameliyata giderken,dr nası biri yaklaşımı nasıl.vs. Bır suru soru var ama gelmıyo aklıma suan resım buraya koyamıyuomuusn gormek ısterdık...cevaplarsan sevinirim...
canım çook geçmiş olsun...bende 5 eylül e gün aldım bakalım...ismail beye oldun dimi sen...bende ona olucam ...nası geçti ameliyat sürecin yanında neler götürmen gerekiyor ameliyata giderken,dr nası biri yaklaşımı nasıl.vs. Bır suru soru var ama gelmıyo aklıma suan resım buraya koyamıyuomuusn gormek ısterdık...cevaplarsan sevinirim...
ne kadara anlastın canım sen.. benımde aklımda bu doktorlardan birisi
Teşekkür ederim hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur. Evet İsmail Bey'e oldum. Ameliyata giderken önden düğmeli bir pijama gömlek vs götürürsen senin için rahat olur onun dışında götürmen gereken bir şey yok. Doktorum çok iyi çok tatlı bir insan. Görmek istersen mail adresini mesaj olarak yolla sana mail atayım. Çarşamba günü kontrole gittiğimde ameliyat olacak bir Zeynep vardı yoksa o sen misin ? :)
Teşekkür ederim hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur. Evet İsmail Bey'e oldum. Ameliyata giderken önden düğmeli bir pijama gömlek vs götürürsen senin için rahat olur onun dışında götürmen gereken bir şey yok. Doktorum çok iyi çok tatlı bir insan. Görmek istersen mail adresini mesaj olarak yolla sana mail atayım. Çarşamba günü kontrole gittiğimde ameliyat olacak bir Zeynep vardı yoksa o sen misin ? :)
teşekkürler canım çook saol....hayır ben o zeynep diiliim...perşembe olucakbenim ameliyat nasipse...
açık ameliyatmı yapıyor yoksa kapalı ameliyatmı yapıyor bu ismail bey açık ameliyatda iz kalma sorunu varmış ama kapalı ameliyatda iz olma durumu yokmuş.. Bilgisi olan varsa yazarmı lütfen bende yaptırıcam veli aslan yada ismail bey arasında karar veremiyorum.
bende boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum amirali beye 9. günüm kapalı teknikle oldum evet burunda iz falan olmuyor bir problem olmazsa inş burun deliklerimdede asimetri yok şu anda
bende boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum amirali beye 9. günüm kapalı teknikle oldum evet burunda iz falan olmuyor bir problem olmazsa inş burun deliklerimdede asimetri yok şu anda
ismailde böylemi yapıyor acaba bilginiz varmı kapalı .. Cunku yarın randevu aldım... Olmassa baska doktor secıcem..
burda bulunan bazı profillerin sadece kısa süreliğine açıldıgını reklam yapıldıgını düşünmeye başlatan güzel nedenlerimde oldu bi yorum ve sonrasında ameliyat olcagı tarihi veren arkadaşların ilk ve son giriş tarihlerindeki bi kaç günlük üyelikler güvenimi kırıyor
sizinde öylemi?
sizinde öylemi?
ben doktorun özelliklerinden birininde ellerinin yapısı oldugunu düşünüyorum doğal olarak en çabuk iyileşme sonuçları ameliyatın görüş alanını etkileyen iri eller olmaması gerek. bence tabii ki sizcede öyledir tahminimce bunun dışında belki göz boyamak giibi geliyosada kesinlikle bilgisayar ortamında öncesi ve sonrası görüntüsü ameliyat öncesi iki görüntü arasındaki farkı ve nereden ne tür kesitlerin alınacagını doktorda bilmeli .çünkü burun açıldıktan sonra fikirler önceden büyük çoğunluguyla belirlenmiş olmalı bu hem sizi hemde doktoru destekleyen bi yöntem bence
boğaziçi doktorlarından biride ismail bayram görüntü olarak yorumum ellerinin işe uygun ama yeteneğinin ne derece yeterli oldugunu örenmeye çalışıyorum bi çok yorum kötü belkide iri burundayken nefes alma daha rahtttı burundaki operasyon ve sonrası kolay tıkanan burun elde edilmiştir diyip pekte önemsenmemeli bence .