Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)
- Konu Sahibi seromi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben İsmail beye ameliyat oldum. Göğüs protezi ve burun. Beklediğimin çok ötesinde oldu çok memnunum hiç bu kadar güzel olucağını tahmin etmemiştim, kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Kuzenim de kendisine ameliyat oldu o da çok memnun. İşini kesinlikle çok iyi bilen bir insan aynı zaman da çok güler yüzlü. Kesinlikle önerebileceğim bir doktor ve fiyatları da çok uygun. Bir çok tanınmış doktordan çok daha başarılı .
canım foto tablrmmsn
arkadaşlar bende uzun bir araştırmadan sonra ve burdakı yorumlardan sonra kendım gıdıp görüştükten sonra ısmaıl bayrama karar verdım burdakı güzel yorumlar benı daha cok heveslendırdı umarım benımde ıstedıgım gıbı güzel amelıyat olur hepımıze bol sans
Ameliyat oldunmuuu?????
İyi günler,
Ben, eşim, kardeşim ve eşimin kardeşi hepimiz İsmail hocanın hastasıyız. Mesleğini tamamıyla kaliteli icra eden, saygılı, sıcak bir doktor. Burun estetiği konusunda inanılmaz başarılı. Olmasa zaten aynı aileden 4 kişi de ona gitmezdi. Tavsiyem mutlaka estetik ameliyat olurken KBB doktorunu da ameliyatınızda isteyin. Tek seferde tüm sıkıntılar 2 iśinde uzman doktor tarafından bir arada görülüp çözülmüş olur. revizyon ameliyatına gerek kalmaz...
Ben, eşim, kardeşim ve eşimin kardeşi hepimiz İsmail hocanın hastasıyız. Mesleğini tamamıyla kaliteli icra eden, saygılı, sıcak bir doktor. Burun estetiği konusunda inanılmaz başarılı. Olmasa zaten aynı aileden 4 kişi de ona gitmezdi. Tavsiyem mutlaka estetik ameliyat olurken KBB doktorunu da ameliyatınızda isteyin. Tek seferde tüm sıkıntılar 2 iśinde uzman doktor tarafından bir arada görülüp çözülmüş olur. revizyon ameliyatına gerek kalmaz...
İyi günler,
resim görebilme imkanımız varmı
Ben oldum kizlar 10 gun oldu suan tamponlar var ama suan bile cok iyi gorunuyor cok memnun kaldim ve dr cok ilgili ve anlayisli..Yakinda resimleri yuklerim 1 sene arastirdim ve ismail beye karar verdim Allah utandirmasin
fotoğrafları merakla bekliyoruz :)
ayrıca sen kaç tl'ye oldun ?
Kizlar ben sadece estetik amacli oldum burnumda bi sorun yoktu kucutuldu ve sekle sokuldu cok sorunlu burnum yoktu azcik ucu ve cok azda kemer duzeltildi nakit olarak 2250 verdim
resim koyarmısın ltfen
Kizlar lütfen ismail bayramda amaliyat olanlar bana Fotolarini yollaya bilir mi? Bende amaliyat olacam ve yaptigi burunlari cok merak ediyorum lütfen yardimlarinizi bekliyorum simdiden tsk ederim.. Ve cok aciyor mu en korktugum sey narkozdan sonra kalkamamak veya kalktiktan sonra aciyla uyanmak lütfen bana bilgi verin bekliyorum cevaplarinizi..
kizlar koyucam ama c.tesi tamponlari aldirayim oyle eklicem resimleri daha sis ve buyuk gorunuyor ama zamanla inicek tam oturmasi 1 sene buluyor..İlk ameliyat gunu sisik degildi sonra sisti iyilesiyor icten ondan ama cok memnunum..
tamam cnm bekliyorzzz :)
Kızlar mrb isteyene maille falan atabilirim fotoğraf 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı
Mrb, aceba bana burnunun resmini yollarmisin? Bende yaza dogru burun estetigi yaptirmak istiyorum bogazici tip merkezinde :)
ben ismail beyden cok ama cok memnun kaldim isteyenlere resim yollarim eski ve yeni halimin
Mrb bende yaza dogru amelyat olmayi dusunuyorum. Mana mumkunse resim yollarmisin mail yada facebooktan? Cok görmek isterm. :))
Eki Görüntüle 1011607 kizlar benim burnumun bir bucuk aylık hali bu eskisi ince ama kemerlıydi ucu da biraz düşüktü eski halini bulamadım
Coook coook Güzeeelllll *_*
Amaliyatinizi kim yapti acaba?
Ben 15 aralıkta estetik ameliyatı oldum prof. ismet aslan'a gittim , dr. teoman doğan'a gittim , Heykeltraş Opr. Dr. Barış çakır'a Gittim , Opr. Dr. M.Veli Arslana gittim ve en son ismail bayrama gittim çok kararsızdım 1 yıl doktor aradım en son ismail Beyde karar verdim bazı ön yargılarım tedirginliklerim vardı bunlara açıklık getirdi 1 hafta içinde karar verdim ailemle ; titiz , başarılı, kararlı, yanıltmayan bir doktor ben çok çok memnunum arkadaşlar en iyi doktor diyebilirim hastanedeki
tatlım rica etsem ne kadara yaptırdığını ve burnunun öncesi sonrası fotolarını paylaşabilir misin.. o kadar yardımcı olur ki..