kızlar mrb isteyene maille falan atabilirim fotoğraf 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı
canım çook geçmiş olsun...bende 5 eylül e gün aldım bakalım...ismail beye oldun dimi sen...bende ona olucam ...nası geçti ameliyat sürecin yanında neler götürmen gerekiyor ameliyata giderken,dr nası biri yaklaşımı nasıl.vs. Bır suru soru var ama gelmıyo aklıma suan resım buraya koyamıyuomuusn gormek ısterdık...cevaplarsan sevinirim...
canım çook geçmiş olsun...bende 5 eylül e gün aldım bakalım...ismail beye oldun dimi sen...bende ona olucam ...nası geçti ameliyat sürecin yanında neler götürmen gerekiyor ameliyata giderken,dr nası biri yaklaşımı nasıl.vs. Bır suru soru var ama gelmıyo aklıma suan resım buraya koyamıyuomuusn gormek ısterdık...cevaplarsan sevinirim...
Teşekkür ederim hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur. Evet İsmail Bey'e oldum. Ameliyata giderken önden düğmeli bir pijama gömlek vs götürürsen senin için rahat olur onun dışında götürmen gereken bir şey yok. Doktorum çok iyi çok tatlı bir insan. Görmek istersen mail adresini mesaj olarak yolla sana mail atayım. Çarşamba günü kontrole gittiğimde ameliyat olacak bir Zeynep vardı yoksa o sen misin ? :)
açık ameliyatmı yapıyor yoksa kapalı ameliyatmı yapıyor bu ismail bey açık ameliyatda iz kalma sorunu varmış ama kapalı ameliyatda iz olma durumu yokmuş.. Bilgisi olan varsa yazarmı lütfen bende yaptırıcam veli aslan yada ismail bey arasında karar veremiyorum.
bende boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum amirali beye 9. günüm kapalı teknikle oldum evet burunda iz falan olmuyor bir problem olmazsa inş burun deliklerimdede asimetri yok şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?