- 16 Eylül 2014
- 36
- 3
- 13
mrb kendisi 22 nisanda kendi yerini açıyo. açılınca bende kontrolegideceğim yeni yerine. 27martta ameliyat oldum memnunda kaldım. estetihica leventte dışarda yaptı ameliyatımı. güzeldi.....ismail bayram şuan hangi hastanede bilgisi olan var mı ? Boğaziçi tıp'dan ayrılmış başka bir özel hastanedeydi bugün aradım ordan da ayrılmış(
merhaba bende burun estetiği olmak istiyorum ve internetten ismail hocayı buldum resimlerini atabilir misin öncesi ve sonrası olarak birde ne kadara oldun ve memnun musun?mrb kendisi 22 nisanda kendi yerini açıyo. açılınca bende kontrolegideceğim yeni yerine. 27martta ameliyat oldum memnunda kaldım. estetihica leventte dışarda yaptı ameliyatımı. güzeldi.....
merhaba bende burun estetiği olmak istiyorum ve internetten ismail hocayı buldum resimlerini atabilir misin öncesi ve sonrası olarak birde ne kadara oldun ve memnun musun?Selamlar ben 30.03.15, Dr. Ismail Bayram tarafindan Burun ameliyati oldum ve cok cok memnunum.. Burnum harika oldu..tam istedigim gibi oldu... isteyenlere resim göndere bilirim öncesi ve sonrasi olarak... cok tecrübeli ve iyi bi Doktor ayrica burnunuzu yüzünüze tam yakisicagi sekilde yapiyor...ameliyatin ertesi gün ayaktaydim ve hic bi agri cekmedim..bi hafta sonra yüzümün sisligi indi ve hersey normale döndü.. Nefes almakta hic bir sorun olmadi... Tam bi ay gecti ameliyat dan sonra ve Burnum la cok mutluyumDoktorum Ismail beye cok tesekkür ediyorum.. Iyki ona gitmisim...
Birsen
merhaba bende burun estetiği olmak istiyorum ve internetten ismail hocayı buldum resimlerini atabilir misin öncesi ve sonrası olarak birde ne kadara oldun ve memnun musun?Selamlar ben 30.03.15, Dr. Ismail Bayram tarafindan Burun ameliyati oldum ve cok cok memnunum.. Burnum harika oldu..tam istedigim gibi oldu... isteyenlere resim göndere bilirim öncesi ve sonrasi olarak... cok tecrübeli ve iyi bi Doktor ayrica burnunuzu yüzünüze tam yakisicagi sekilde yapiyor...ameliyatin ertesi gün ayaktaydim ve hic bi agri cekmedim..bi hafta sonra yüzümün sisligi indi ve hersey normale döndü.. Nefes almakta hic bir sorun olmadi... Tam bi ay gecti ameliyat dan sonra ve Burnum la cok mutluyumDoktorum Ismail beye cok tesekkür ediyorum.. Iyki ona gitmisim...
Birsen
Evet gercekten cok memnunum. Allaha cok sükür Tam istedigim gibi oldu. Hic agrim yok hic bi problem yok gercektenmerhaba bende burun estetiği olmak istiyorum ve internetten ismail hocayı buldum resimlerini atabilir misin öncesi ve sonrası olarak birde ne kadara oldun ve memnun musun?
merhaba bende burun estetiği olmak istiyorum ve internetten ismail hocayı buldum resimlerini atabilir misin öncesi ve sonrası olarak birde ne kadara oldun ve memnun musun?
Tam böyle istiyordum cizmis gibi cikti, inanamiyorumEvet gercekten cok memnunum. Allaha cok sükür Tam istedigim gibi oldu. Hic agrim yok hic bi problem yok gercekten
Eki Görüntüle 1556892
Bana eski ve yeni halinizin fotoraflarini yollarmisinizben ismail beyden cok ama cok memnun kaldim isteyenlere resim yollarim eski ve yeni halimin
Mrb, aceba bana burnunun resmini yollarmisin? Bende yaza dogru burun estetigi yaptirmak istiyorum bogazici tip merkezinde :)
Resim gonderebilirmisinizArkadaşlar Ben ismail hocanın hastasıyım burun ameliyatı oldum .. çok korkuyodum.. çok araştırdım allaha şükürler olsunki ismail hocayı buldum ve ameliyat oldum tam 5 ay oldu ve o kadar çok memnunumki.. keşke daha önceden olsaydım dıyorum.. ve hem rahat nefes alıyorum hemde şımdı burnum daha güzel ve doğal.. endişelenmenize hiç gerek yok.. Bence hiç düşünmeyin ismail bayramı tercih edin.. Eli Gerçekten çok iyi ve çok başarılı..
Fotoraflarini yollarmisinizResimlerim albumde var canim.. Cok saol, benim ilk ameliyattan sonra cöküntü gibi bisey olustu ondan tekrar oldum, doktor darbe aldigimi soylemisti. Tasarladigi burnun benzerini yapiyor korkma, sadece ucu ince ve cok az sivri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?