Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet iyi olur canim cok saol.. bilmiyorum şuan burnumun egriliginden sadece rahatsız oluyorum bide şu ucundan cıkan sivri cıkıntıdan.

Çok iyi anlıyorum canım seni ama üzme kendini. numarayı istersen özelden e mail yada facebook adresin varsa bana atarsan seni ekleyip numarayı verebilirim benim burda mesaj hakkım malesef yok o yüzden özelden yazamıyorum kusura bakma canım...

Kizlar bir sorum var ameliyat olanlara cok agriniz oldu mu morluklariniz ne kadar surede gecti ve tamponlar alinirken cok acidi mi nolur cevap verin simdiden cok tesekkur ederiim :))

Canım tamponlar silikon onun ıcın hicbişey hissetmiyorsun.. Agrıda azıcık başagrısı oluyor, korkmana gerek yok.. Nezaman ameliyat olacan?

kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım

Ismail bey cok ilgileniyor hastaylan.. Sende ona tam ne istedigini anlat ama onun soyledikleride cok önemli

Kızlar ben de Boğaziçi Estetik'te olmaya karar verdim. Ama doktora bir türlü karar veremiyorum. Siz İsmail Bey'den memnun musunuz değil misiniz onu da anlamadım. kafayı yemek üzereyim bu doktor seçimi ne zor iş yaa :18::2:

canım ben ismail beye oldum ama malesef memnun değilim. burun ucumda kayma oldu. dikiş kopmasından olabilir dedi. tekrar ameliyat olcam. bende tavsiye üzerine gitmiştim çok memnun olanlarda var bu iş birazda şans ben malesef şanssız olanlardanım. ona ameliyat olma diyemem başarılı ameliyatları da var ama ben memnun kalmadım malesef.

ben de ismail beye ameliyat olmayı düşünüyorum burnumda herhangi bir sağlık problemi yok sadece estetik amaçlı düşünüyorum umarım ameliyattan sonra nefes alma veya burun tıkanıklığı problemi yaşamam yeni ameliyat olan var mı ismail beye?

merhaba ismail bayramda ameliyat olan varmi varsa resimleri görebilirmiyim lütfen bende olmak istiyorum ama kararsiz kaldim doktor seciminde tskler arkadaslar :)

bana resim yollarmisin cnm

İsmail Bayram'a ameliyat olanlar burnunuzun kalkıklığı nasıl acaba? Ben kalkık gibi hissediyorum :2: ama çok hafif olsun istiyordum acaba düşer mi zamanla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…