ben özel mesaj atamıyorum canım henüz 50 mesaj yazmadığım için bana özel mesajla face adresini yollarsan sana fotolarımı atabilirim. zaten ismail beyle görüşmeye gittiğinde muhtemelen sana benim fotoğraflarımı gösterecektirfiyat olarak nakit 2250 liraya maloldu. ama her türlü kolaylık saglanıyor tatlı dille hani dersen 1250 liram var üstünü iki taksitte verebilir miyim onu da kabul ediyorlar.
kızlar yoğun istek üzerine öncesi ve sonrası şeklinde fotomu ekliyorum Eki Görüntüle 773937 umarım ekleyebilmişimdir.
Şu kalpleri koyabilirsem ben de ekleyeyim fotoğrafımı :)
canım sen mailime cevap atmışsın ama ben arkadaşımın hesabından attığımdan göremedim cevabını kusura bakma olur mu :26: bir de paintte bile karalayabilirsin kalp koymak yerine
kızlar yoğun istek üzerine öncesi ve sonrası şeklinde fotomu ekliyorum umarım ekleyebilmişimdir.
tam beğendiğim burun
Tesekkur ederim :)
kızlar yoğun istek üzerine öncesi ve sonrası şeklinde fotomu ekliyorum Eki Görüntüle 773937 umarım ekleyebilmişimdir.
süperrr yaaa bayıldım ben hangı dr olsun dıye karar veremıyorum veli beymi ismail beymi yardıııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?