• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

nefes alma sorunu şimdilik bende de var ama doktorum baştan söylemişti hemen rahatlamayacaksın diye bir kaç ay idare etmen gerekiyor demişti...

burun şeklini bilgisayarda düzeltip olabilecek şekli gösteriyo zaten. ben sadece burun ucunu fazla kaldırma demiştim gerisine karışmadım ve dediğimi yaptı burnum çok doğal duruyo. sadece burun ucumda eğrilik var bandajlarımı açtığı gün sola doğru şişmişti ordan kalma sanırım kıkırdağımda sorunluymuş o yüzden olmuş. 3 ay boyunca oraya bastırma hareket yapmamı söyledi bu arada düzelir dedi. şimdiye kadar söyledikleri hep çıktı o yüzden güveniyorum.

bendede cunku eğrilik var sola dogru ve benim bir seneden fazla oldu ama gecmedi.. bide burun ucumda bir cıkıntı var sanki cildimi yırtıcakmış gibi

bendede cunku eğrilik var sola dogru ve benim bir seneden fazla oldu ama gecmedi.. bide burun ucumda bir cıkıntı var sanki cildimi yırtıcakmış gibi

Bende de aynı sıkıntı var canım ya. bandajı açtıktan sonra burun ucum sola doğru şişti doktor 3 ay boyunca şişen yere bastır masaj yap dedi. bugün 25. günümdeyim şişin çoğu indi diyebilirim çok dkkatli bakınca eğriliği belli oluyo. dediğin gibi şiş olan kısım hafif sivri duruyor ama gün geçtikçe daha iyiye gidiyo. dotorum 3- 4 aya iner düzelir demişti ve doktoruma güveniyorum ben. bence sende çok sıkıntı yapma şişlikler indikçe bütün eğrilikler düzelecektir.... ;)

canım bende güvendim zaten ama benimkisi daha düzelmezki cünkü bir seneden fazla oldu olalı.. ondan sonrada bidaha gitmedim yanına cünkü ben yurtdışında kalıyorum.. bu gelecek yaz gidebilecem

canım bende güvendim zaten ama benimkisi daha düzelmezki cünkü bir seneden fazla oldu olalı.. ondan sonrada bidaha gitmedim yanına cünkü ben yurtdışında kalıyorum.. bu gelecek yaz gidebilecem

eğrilik tam olarak neresinde ucunda mı? ismail beyle durumla ilgili konuşmadın mı ?

evet ucunda.. ismail bey cok iyi bir doktr o bir gercek ! konuşamadım cünkü bandajları burda actım.. ve sabır ettim belki düzelir diye bide bidaha turkiyeyede gidemedim.. oda zaten demisti geldiginde ugra bana demisti.. bide benim burnum sadece törpülendi ve ucu inceldi

evet ucunda.. ismail bey cok iyi bir doktr o bir gercek ! konuşamadım cünkü bandajları burda actım.. ve sabır ettim belki düzelir diye bide bidaha turkiyeyede gidemedim.. oda zaten demisti geldiginde ugra bana demisti.. bide benim burnum sadece törpülendi ve ucu inceldi

hmm anladım keşke eğriliği farkettiğinde doktorunla irtibata geçseydin... ben şişliği farkedince hemen aramıştım ismail beyi masaj yap demişti. kontrolde de bastırma hareketi yap dedi burun ucu şişi geç iniyo o yüzden 3 4 ay yap aynı hareketi demişti ve gerçekten işe yarıyo şişliğimin büyük bir kısmı indi haliyle eğriliğide düzelmeye başladı. bence önce telefondan ara belki önerebileceği şeyler vardır. ben de telefon numarası var istersen verebilirim sana...

evet iyi olur canim cok saol.. bilmiyorum şuan burnumun egriliginden sadece rahatsız oluyorum bide şu ucundan cıkan sivri cıkıntıdan. :43:

Back