Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)
- Konu Sahibi seromi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar ismail beye ayın 12 sinde ameliyat oldum. deviasyon problemim ve kemerim vardı bayağı sorunlu bir burna sahiptim. fakat şuan burnum 12 günlük olmasına ragmen çok çok memnunum. alçı çıktıktan sonra aradaki farka inanamadım. ismail bey hasta ile çok ilgilenen cana yakın bi insan. ameliyat olmayı düşünen varsa çekinmeden gidip konuşsun photoshop ile ameliyattan sonra olabilecek burun şeklini gösteriyor.
İsmail Bayram'a ameliyat olanlar burnunuzun kalkıklığı nasıl acaba? Ben kalkık gibi hissediyorum :2: ama çok hafif olsun istiyordum acaba düşer mi zamanla?
burnun kaç günlük canım? benim 12 günlük olmasına rağmen ilk günlerdeki aşırı kalkıklığı kayboldu şuan istediğim düzeyde
burnun kaç günlük canım? benim 12 günlük olmasına rağmen ilk günlerdeki aşırı kalkıklığı kayboldu şuan istediğim düzeyde
1 hafta oldu henüz ve ameliyattan çıktığım haline göre çok şiş gibi duruyor.
Bir haftalikken benim de ucu cok sis ve sertti ama alci ve bantlar cikinca iki gunde normal haline dondu simdi daha fazla kalkikligi inmesin diye dua ediyorum :)1 hafta oldu henüz ve ameliyattan çıktığım haline göre çok şiş gibi duruyor.
konulara resim eklemek sanırım yasaklanmış profilimde yeni açtığım face adresim var ordan ulaşanlara foto atabilirim kızlar
Face adresin nedir cnm ben görmek istiyorum burnunu
arkadaşlar ismail beye ayın 12 sinde ameliyat oldum. deviasyon problemim ve kemerim vardı bayağı sorunlu bir burna sahiptim. fakat şuan burnum 12 günlük olmasına ragmen çok çok memnunum. alçı çıktıktan sonra aradaki farka inanamadım. ismail bey hasta ile çok ilgilenen cana yakın bi insan. ameliyat olmayı düşünen varsa çekinmeden gidip konuşsun photoshop ile ameliyattan sonra olabilecek burun şeklini gösteriyor.
Cnm bende Veli beye muayeneye gittiğimde İsmail beyin bir hastası geldi gerçekten burnu çok güzel olmuştu şişlik olduğu halde çok güzel görünüyordu sanırım Veli Bey'den vaz geçip İsmail beye ameliyat olacağım ve Photoshop la göstermesinde süper Veli bey bence çok ilgisizdi ve Photoshop yapıp göstermiyor yarumları okudum İsmail bey daha ilgili bir insan anladığım kadarı bu çok güzel
Birde cnm kaç tl ye oldun ameliyatı öğrene bilirmiyim
Son düzenleme:
Cnm bende Veli beye muayeneye gittiğimde İsmail beyin bir hastası geldi gerçekten burnu çok güzel olmuştu şişlik olduğu halde çok güzel görünüyordu sanırım Veli Bey'den vaz geçip İsmail beye ameliyat olacağım ve Photoshop la göstermesinde süper Veli bey bence çok ilgisizdi ve Photoshop yapıp göstermiyor yarumları okudum İsmail bey daha ilgili bir insan anladığım kadarı bu çok güzel
Birde cnm kaç tl ye oldun ameliyatı öğrene bilirmiyim
ben özel mesaj atamıyorum canım henüz 50 mesaj yazmadığım için bana özel mesajla face adresini yollarsan sana fotolarımı atabilirim. zaten ismail beyle görüşmeye gittiğinde muhtemelen sana benim fotoğraflarımı gösterecektir fiyat olarak nakit 2250 liraya maloldu. ama her türlü kolaylık saglanıyor tatlı dille hani dersen 1250 liram var üstünü iki taksitte verebilir miyim onu da kabul ediyorlar.
konulara resim eklemek sanırım yasaklanmış profilimde yeni açtığım face adresim var ordan ulaşanlara foto atabilirim kızlar
Benim de şuan çok iyi ama şişi inince sivrileşmesinden korkuyorum seninkinin ucu nasıl duruyor acaba?
Benim de şuan çok iyi ama şişi inince sivrileşmesinden korkuyorum seninkinin ucu nasıl duruyor acaba?
şişi giderek indi ve hafif sivrileşme var. benim burnum zaten ince bir burundu ucunun ince olacağı belliydi ama rahatsız edici düzeyde değil gibi şimdilik :18:
şişi giderek indi ve hafif sivrileşme var. benim burnum zaten ince bir burundu ucunun ince olacağı belliydi ama rahatsız edici düzeyde değil gibi şimdilik :18:
Fotoğrafını yollayabilir miisn bana ama facebook kullanmıyorum
Fotoğrafını yollayabilir miisn bana ama facebook kullanmıyorum
mail adresini özel mesajla yollarsan gönderebilirim
ben özel mesaj atamıyorum canım henüz 50 mesaj yazmadığım için bana özel mesajla face adresini yollarsan sana fotolarımı atabilirim. zaten ismail beyle görüşmeye gittiğinde muhtemelen sana benim fotoğraflarımı gösterecektir fiyat olarak nakit 2250 liraya maloldu. ama her türlü kolaylık saglanıyor tatlı dille hani dersen 1250 liram var üstünü iki taksitte verebilir miyim onu da kabul ediyorlar.
Cnm bende özel mesaj yazmamıyorum maalesef ya para cok da sorun degil sağlığımdan olmayayım ve istediğim ve yüzüme yakışan bir brun olsun başka bir şey istemiyorum
cnm facebook adresini verirmisin bende oldum ismail beye ameliyat
cnm facebook adresini verirmisin bende oldum ismail beye ameliyat
özel mesaj atamıyorum kızlar ulaşmak isteyen profilimde face adresim var ordan ekler yada mesaj atarsa foto yollayabilirim. fake hesap açtım çünkü daha önce sitede face adresimi verdiğimde çok sorun yaşadım. resimlerimi kendi resmiymiş gibi kullananlar oldu.
Cnm bende özel mesaj yazmamıyorum maalesef ya para cok da sorun degil sağlığımdan olmayayım ve istediğim ve yüzüme yakışan bir brun olsun başka bir şey istemiyorum
aynen öyle ama şuan yapman gereken aklındaki doktorlarla gidip konuşman ve ismail beyle konuşmanı tavsiye ederim
aynen öyle ama şuan yapman gereken aklındaki doktorlarla gidip konuşman ve ismail beyle konuşmanı tavsiye ederim
En kısa zamanda gideceğim inşallah cnm nasıl memnunmusun sen burnunun gidişatından sorun yok dimi