• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben pazartesi ameliyat oluyorum arkadaslar cok ilgileniyor ve beklerekn bi kiz geldi ismail beye ameliyat olmus cok güzel olmus dogal

arkadaşlar ismail beye ayın 12 sinde ameliyat oldum. deviasyon problemim ve kemerim vardı bayağı sorunlu bir burna sahiptim. fakat şuan burnum 12 günlük olmasına ragmen çok çok memnunum. alçı çıktıktan sonra aradaki farka inanamadım. ismail bey hasta ile çok ilgilenen cana yakın bi insan. ameliyat olmayı düşünen varsa çekinmeden gidip konuşsun photoshop ile ameliyattan sonra olabilecek burun şeklini gösteriyor. :31:

İsmail Bayram'a ameliyat olanlar burnunuzun kalkıklığı nasıl acaba? Ben kalkık gibi hissediyorum :2: ama çok hafif olsun istiyordum acaba düşer mi zamanla?

burnun kaç günlük canım? benim 12 günlük olmasına rağmen ilk günlerdeki aşırı kalkıklığı kayboldu şuan istediğim düzeyde

Kizlaar resim koyabilirmisiniz? Veya bana yolluyabilirmisiniz? Cok merak ettim burunlarinizi...

konulara resim eklemek sanırım yasaklanmış profilimde yeni açtığım face adresim var ordan ulaşanlara foto atabilirim kızlar:39:

arkadaşlar ismail beye ayın 12 sinde ameliyat oldum. deviasyon problemim ve kemerim vardı bayağı sorunlu bir burna sahiptim. fakat şuan burnum 12 günlük olmasına ragmen çok çok memnunum. alçı çıktıktan sonra aradaki farka inanamadım. ismail bey hasta ile çok ilgilenen cana yakın bi insan. ameliyat olmayı düşünen varsa çekinmeden gidip konuşsun photoshop ile ameliyattan sonra olabilecek burun şeklini gösteriyor. :31:

Cnm bende Veli beye muayeneye gittiğimde İsmail beyin bir hastası geldi gerçekten burnu çok güzel olmuştu şişlik olduğu halde çok güzel görünüyordu sanırım Veli Bey'den vaz geçip İsmail beye ameliyat olacağım ve Photoshop la göstermesinde süper Veli bey bence çok ilgisizdi ve Photoshop yapıp göstermiyor yarumları okudum İsmail bey daha ilgili bir insan anladığım kadarı bu çok güzel :9:

Birde cnm kaç tl ye oldun ameliyatı öğrene bilirmiyim :16:

Son düzenleme:
Cnm bende Veli beye muayeneye gittiğimde İsmail beyin bir hastası geldi gerçekten burnu çok güzel olmuştu şişlik olduğu halde çok güzel görünüyordu sanırım Veli Bey'den vaz geçip İsmail beye ameliyat olacağım ve Photoshop la göstermesinde süper Veli bey bence çok ilgisizdi ve Photoshop yapıp göstermiyor yarumları okudum İsmail bey daha ilgili bir insan anladığım kadarı bu çok güzel :9:

Birde cnm kaç tl ye oldun ameliyatı öğrene bilirmiyim :16:

ben özel mesaj atamıyorum canım henüz 50 mesaj yazmadığım için bana özel mesajla face adresini yollarsan sana fotolarımı atabilirim. zaten ismail beyle görüşmeye gittiğinde muhtemelen sana benim fotoğraflarımı gösterecektir :21: fiyat olarak nakit 2250 liraya maloldu. ama her türlü kolaylık saglanıyor tatlı dille :1: hani dersen 1250 liram var üstünü iki taksitte verebilir miyim onu da kabul ediyorlar.

ben özel mesaj atamıyorum canım henüz 50 mesaj yazmadığım için bana özel mesajla face adresini yollarsan sana fotolarımı atabilirim. zaten ismail beyle görüşmeye gittiğinde muhtemelen sana benim fotoğraflarımı gösterecektir :21: fiyat olarak nakit 2250 liraya maloldu. ama her türlü kolaylık saglanıyor tatlı dille :1: hani dersen 1250 liram var üstünü iki taksitte verebilir miyim onu da kabul ediyorlar.

Cnm bende özel mesaj yazmamıyorum maalesef :( ya para cok da sorun degil sağlığımdan olmayayım ve istediğim ve yüzüme yakışan bir brun olsun başka bir şey istemiyorum :43:

cnm facebook adresini verirmisin bende oldum ismail beye ameliyat

cnm facebook adresini verirmisin bende oldum ismail beye ameliyat

özel mesaj atamıyorum kızlar ulaşmak isteyen profilimde face adresim var ordan ekler yada mesaj atarsa foto yollayabilirim. fake hesap açtım çünkü daha önce sitede face adresimi verdiğimde çok sorun yaşadım. resimlerimi kendi resmiymiş gibi kullananlar oldu. :43:

Cnm bende özel mesaj yazmamıyorum maalesef :( ya para cok da sorun degil sağlığımdan olmayayım ve istediğim ve yüzüme yakışan bir brun olsun başka bir şey istemiyorum :43:

aynen öyle ama şuan yapman gereken aklındaki doktorlarla gidip konuşman ve ismail beyle konuşmanı tavsiye ederim :54:

Back