İşe yaradı mı acaba dr. henri ürünleri ? Benim eşim de azosperm hastası. hangilerini önerdi doktorunuz ?
Dr. Henrinin hangi ürünlerini kullandınız ? Biz hastalığı öğreneli 2 ay oldu. Bizim hormonlar ve genetik normal nedensiz azosperm.Bilmiyorum şimdilik Bi fark yok bizde Haftaya 6. Ay dolmak üzere 15 inde eşim test verecek.
Hangi doktora gidiyorsunuz azosperm için acaba ?Optifert kullanıyoruz berber
Kordion omega d3 ve k2 takviyeli
Nörix şurup
Borstem şurup Kullandılarımız ayrıca sabah aç karnına saf arı sütü içiyor eşim
Merhaba biz de Fettah beyin hastasıyız dr Henrinin ürünlerini biz de bugün kullanmaya başladıkAdana medline hastanesi Fettah tosun a gidiyoruz baya ilgili ve bilgili güler yüzlü bir Doktor
Sizin Eşiniz de mi azospermi? İnşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba biz de Fettah beyin hastasıyız dr Henrinin ürünlerini biz de bugün kullanmaya başladık
Azosperm değil ama morfoloji bozukluğu var İnşallah beraber güzel sonuç alırız.Sizin Eşiniz de mi azospermi? İnşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba biz de Fettah beyin hastasıyız dr Henrinin ürünlerini biz de bugün kullanmaya başladık
İnşallah en kısa zamandaAzosperm değil ama morfoloji bozukluğu var İnşallah beraber güzel sonuç alırız.
Bülent hoca mi yönlendirdi ?Merhaba biz de Fettah beyin hastasıyız dr Henrinin ürünlerini biz de bugün kullanmaya başladık
HayırBülent hoca mi yönlendirdi ?
Anladım. Bülent haydardedeoglu yonlendirmisti bizi eşimin morfoloji problemi sebebiyle o yüzden sormak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?