Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 tane doğal yoldan oluşan gebeliğim var. Herikisini de kaybettim. Tüp bebek istediğimi söylemek için gittim ama rahim şeklinde problem vardı histeroskopi oldum..
ikimizede ayni doktor verdi buyuk ihtimal adanalisin. hic bir işe yaramadi canim ben ve eşim birlikte kullandik. hala cocuk sahibi olamadik doktorumuzu degistirdik ikimizde. bu doktorumuz bize yepyeni baska bi takvim olusturdu. oyle seyler alip kullanmak caresizligimizden baska bisey degil.
ikimizede ayni doktor verdi buyuk ihtimal adanalisin. hic bir işe yaramadi canim ben ve eşim birlikte kullandik. hala cocuk sahibi olamadik doktorumuzu degistirdik ikimizde. bu doktorumuz bize yepyeni baska bi takvim olusturdu. oyle seyler alip kullanmak caresizligimizden baska bisey degil.