- 12 Aralık 2014
- 97
- 60
- 18
20. Gunumdeyim hala şişler el kol hareketlerim rahatladi ve hala sirt ustu yatıyorum canim :) galiba biraz daha boyle yaticaz :) masaj verdi ama okadar sertlerki masaj islemiyo ve aciyor. Masaj yapmakta zorlanan var mi kizlar ve onerisi olan.Herkese günaydın,
Bugün 8. Günüm bandajlarımı çıkardım, duş aldım ve sporcu sütyenimi giydim.. Kendimi kuş gibi hissediyorum :)
Ama bazı şeyler var hala problem yaşadığım. Sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük duruyor ve daha şiş. Sol kolumun hareketleri sağa göre daha kısıtlı ve hala sırt üstü yatıyorum. Geceler zindan oldu bana
İlk bir ay bir geçseydi artık...
Tam olarak kaç günde geçiyormuş şişlikler. 20 gün sonra abimin nişanı var. Ameliyat öncesi aldım abiyemi şimdi olmayacak diye çok korkuyorum20. Gunumdeyim hala şişler el kol hareketlerim rahatladi ve hala sirt ustu yatıyorum canim :) galiba biraz daha boyle yaticaz :) masaj verdi ama okadar sertlerki masaj islemiyo ve aciyor. Masaj yapmakta zorlanan var mi kizlar ve onerisi olan.
Bilmiyorum ki kişiye gore degisiodur heralde ama benim gecmedi halaTam olarak kaç günde geçiyormuş şişlikler. 20 gün sonra abimin nişanı var. Ameliyat öncesi aldım abiyemi şimdi olmayacak diye çok korkuyorum
masajı bende sevmiyorum canım dokunmaktan pek hoslanmıyorum doktorum bana sert sert masaj yapmamı önerdi o masaj fakan degil çin işkencesi . çin masajı diyorum ben ona.ben 15 günlükten beri yan yatıyorum . 50 .gunde kontrolum vardı doktorum artık üzerine yatabilirsin yat ki yumuşasın dedi oysa ben yatıyordum başka türlü uyumam mümkün degil cünkü.20. Gunumdeyim hala şişler el kol hareketlerim rahatladi ve hala sirt ustu yatıyorum canim :) galiba biraz daha boyle yaticaz :) masaj verdi ama okadar sertlerki masaj islemiyo ve aciyor. Masaj yapmakta zorlanan var mi kizlar ve onerisi olan.
Kızlar masaja kaçıncı günde başladınız?masajı bende sevmiyorum canım dokunmaktan pek hoslanmıyorum doktorum bana sert sert masaj yapmamı önerdi o masaj fakan degil çin işkencesi . çin masajı diyorum ben ona.ben 15 günlükten beri yan yatıyorum . 50 .gunde kontrolum vardı doktorum artık üzerine yatabilirsin yat ki yumuşasın dedi oysa ben yatıyordum başka türlü uyumam mümkün degil cünkü.
ben 1 hafta sonra başladım canım üstten aşagı hafif bastırıyordum her kontrolden sonra farklı masaj gösterdi yapmam icin ama ben pek yapamadım.Kızlar masaja kaçıncı günde başladınız?
Cok güzel benzetme canım aynen Çin masaji :) bana da sert yap dedi hatta kolumda gosterdi kemigim acidi düşün :) zaten sekilsizler simdi balon gibi bi de dokunmak istemiyorum ama off hic sevmedim su masajimasajı bende sevmiyorum canım dokunmaktan pek hoslanmıyorum doktorum bana sert sert masaj yapmamı önerdi o masaj fakan degil çin işkencesi . çin masajı diyorum ben ona.ben 15 günlükten beri yan yatıyorum . 50 .gunde kontrolum vardı doktorum artık üzerine yatabilirsin yat ki yumuşasın dedi oysa ben yatıyordum başka türlü uyumam mümkün degil cünkü.
benimCok güzel benzetme canım aynen Çin masaji :) bana da sert yap dedi hatta kolumda gosterdi kemigim acidi düşün :) zaten sekilsizler simdi balon gibi bi de dokunmak istemiyorum ama off hic sevim su masaji
benim direkt memede gösterdi hatta haşin ve gaddar olucaksın pek nazik davranma dedi :)Cok güzel benzetme canım aynen Çin masaji :) bana da sert yap dedi hatta kolumda gosterdi kemigim acidi düşün :) zaten sekilsizler simdi balon gibi bi de dokunmak istemiyorum ama off hic sevmedim su masaji
Canım,Hasan bey gerek gördüğü hastalara masaj öneriyor. Bana önermemişti mesela. Kontrole gidip geldikçe muayene ediyordu. Sertleştigini görünce hiç dokunmuyormusunuz bunlara demişti (evli oldugum için eşimden bahsetti sanırım )Kızlar masaja kaçıncı günde başladınız?
Haklısın canım... Çok teşekkürler tavsiyelerin için.Canım,Hasan bey gerek gördüğü hastalara masaj öneriyor. Bana önermemişti mesela. Kontrole gidip geldikçe muayene ediyordu. Sertleştigini görünce hiç dokunmuyormusunuz bunlara demişti (evli oldugum için eşimden bahsetti sanırım )
Biz korkudan dokunmuyorduk tabi,sonra bastıra bastıra masaj yaptı hemen yumuşadı tabi. Tabi canım çok yandı. Bu şekilde masaj yapmamı hatta eşimin yapmasının daha iyi olacağını söyledi. Eşim korkudan yapmıyordu,ben doktor kadar yapamasamda yapmaya çalışılıyordum. Masaj yaptıkça yumuşuyordu sonra sertleşiyordu. Zamanla yumuşama süresi uzadı .
Genelde ilk ayda önermiyor Hasan bey,ama dediğim gibi hastanın durumuna,iyileşme Dönemi'ne göre süreç değişiyor. Lütfen kontrollerini aksatma,her muayeneye gittiğinde Hasan beye bir daha ne zaman geleyim diye sor! Hasan bey senşn için gerekli Önerileri yapacaktır emin ol
Rica ederimHaklısın canım... Çok teşekkürler tavsiyelerin için.
Allah Allahhhh... Kızlar bir milyon kez sordum ama drlariniz kimdi?
Benle dr ilgilenmiyor mu ben anlamadım gitti?
evetRica ederimlütfen başka bir hasta ile kendi sürecini kıyaslama. Herkesin süreci farklı ,doktor önerisinde farklı ..
Ameliyatımdan sonraki 3. Gün kontrole gittim. İstanbul dışında yaşadığım için sürekli kontrole gitme şansım yok ne yazık ki. Bu da beni tedirgin ediyor. O yüzden herkesin uygulamalarını dikkatle okuyor ve kendimle kıyas ediyorum.evetarzum77 haklı. belki senin masaja ihtiyacın yoktur @_themiller_gerek görmemiştir.
Allah Allahhhh... Kızlar bir milyon kez sordum ama drlariniz kimdi?
Benle dr ilgilenmiyor mu ben anlamadım gitti?
Cok gecmis olsun Misty.. Bende haftaya Hasan beye olacam insallah.. nasil gecti memnunmusun? :)
merhaba ben hasan beyde ameliyat oldum,hicte memnun degilim..ben silikon taktirdim bundan 3 sene önce..cok gögüsdokum vardi ama sarkik duruyordu..muayeneye gittimde olur protez takariz falandedi..toparlatmayida düsünüyomusun dedi..ben yok istemem dedim..oysaki doktor olarak bana söylemesi gerekirdi bunun sart olacagini...neyse hic cc lafi acilmadan ameliyata girdim ben.. kac cc takacak diye sormadim cünki dedim kendi kac senelik doktor.bilmesi lazim yani sonucta..sadece sarkik durmamasini istedim biraz toparlansin istedim,ameliyattan ciktim 250 cc taktigini ögrendim..güzelde duruyordu yani ilk basta..sonra almanyaya dönünce sok oldum,implantlar resmen memenin icinde kayipolmus..cok kücük implant kullanmis..tel actim memnun olmadigimi söyledim..tekrar gel dedi implantlar kücük gelmiste,büyügünü takcakmista onada para alcakmis..mecburen sonra birdaha gittim..implamt ve hastanemasraflarini ödedim ama yinede memnun degilim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?