Dr. Hasan FINDIK Meme Estetiğim

20. Gunumdeyim hala şişler el kol hareketlerim rahatladi ve hala sirt ustu yatıyorum canim :) galiba biraz daha boyle yaticaz :) masaj verdi ama okadar sertlerki masaj islemiyo ve aciyor. Masaj yapmakta zorlanan var mi kizlar ve onerisi olan.

Tam olarak kaç günde geçiyormuş şişlikler. 20 gün sonra abimin nişanı var. Ameliyat öncesi aldım abiyemi şimdi olmayacak diye çok korkuyorum

masajı bende sevmiyorum canım dokunmaktan pek hoslanmıyorum doktorum bana sert sert masaj yapmamı önerdi o masaj fakan degil çin işkencesi . çin masajı diyorum ben ona.ben 15 günlükten beri yan yatıyorum . 50 .gunde kontrolum vardı doktorum artık üzerine yatabilirsin yat ki yumuşasın dedi oysa ben yatıyordum başka türlü uyumam mümkün degil cünkü.

Kızlar masaja kaçıncı günde başladınız?

Cok güzel benzetme canım aynen Çin masaji :) bana da sert yap dedi hatta kolumda gosterdi kemigim acidi düşün :) zaten sekilsizler simdi balon gibi bi de dokunmak istemiyorum ama off hic sevmedim su masaji

Cok güzel benzetme canım aynen Çin masaji :) bana da sert yap dedi hatta kolumda gosterdi kemigim acidi düşün :) zaten sekilsizler simdi balon gibi bi de dokunmak istemiyorum ama off hic sevmedim su masaji
benim direkt memede gösterdi hatta haşin ve gaddar olucaksın pek nazik davranma dedi :)

Allah Allahhhh... Kızlar bir milyon kez sordum ama drlariniz kimdi?
Benle dr ilgilenmiyor mu ben anlamadım gitti?

Kızlar masaja kaçıncı günde başladınız?
Canım,Hasan bey gerek gördüğü hastalara masaj öneriyor. Bana önermemişti mesela. Kontrole gidip geldikçe muayene ediyordu. Sertleştigini görünce hiç dokunmuyormusunuz bunlara demişti (evli oldugum için eşimden bahsetti sanırım )
Biz korkudan dokunmuyorduk tabi,sonra bastıra bastıra masaj yaptı hemen yumuşadı tabi. Tabi canım çok yandı. Bu şekilde masaj yapmamı hatta eşimin yapmasının daha iyi olacağını söyledi. Eşim korkudan yapmıyordu,ben doktor kadar yapamasamda yapmaya çalışılıyordum. Masaj yaptıkça yumuşuyordu sonra sertleşiyordu. Zamanla yumuşama süresi uzadı .
Genelde ilk ayda önermiyor Hasan bey,ama dediğim gibi hastanın durumuna,iyileşme Dönemi'ne göre süreç değişiyor. Lütfen kontrollerini aksatma,her muayeneye gittiğinde Hasan beye bir daha ne zaman geleyim diye sor! Hasan bey senşn için gerekli Önerileri yapacaktır emin ol

Haklısın canım... Çok teşekkürler tavsiyelerin için.

evet arzum77 haklı. belki senin masaja ihtiyacın yoktur @_themiller_gerek görmemiştir.
Ameliyatımdan sonraki 3. Gün kontrole gittim. İstanbul dışında yaşadığım için sürekli kontrole gitme şansım yok ne yazık ki. Bu da beni tedirgin ediyor. O yüzden herkesin uygulamalarını dikkatle okuyor ve kendimle kıyas ediyorum.

Kızlar iyice psikolojim bozuldu
Ameliyatımın 10. Günü sağ göğsümde ki şişlikler çok indi ve ağrım yok artık. Ama sol Göğsüm hala çok şiş ve ağrım çok gece uykularimdan uyanıyorum. Normal mi bu kadar ağrı? Çok canım sıkılıyor. Olur olmaz şeylere ağlamaya başladım.

Cok gecmis olsun Misty.. Bende haftaya Hasan beye olacam insallah.. nasil gecti memnunmusun? :)

merhaba ben hasan beyde ameliyat oldum,hicte memnun degilim..ben silikon taktirdim bundan 3 sene önce..cok gögüsdokum vardi ama sarkik duruyordu..muayeneye gittimde olur protez takariz falandedi..toparlatmayida düsünüyomusun dedi..ben yok istemem dedim..oysaki doktor olarak bana söylemesi gerekirdi bunun sart olacagini...neyse hic cc lafi acilmadan ameliyata girdim ben.. kac cc takacak diye sormadim cünki dedim kendi kac senelik doktor.bilmesi lazim yani sonucta..sadece sarkik durmamasini istedim biraz toparlansin istedim,ameliyattan ciktim 250 cc taktigini ögrendim..güzelde duruyordu yani ilk basta..sonra almanyaya dönünce sok oldum,implantlar resmen memenin icinde kayipolmus..cok kücük implant kullanmis..tel actim memnun olmadigimi söyledim..tekrar gel dedi implantlar kücük gelmiste,büyügünü takcakmista onada para alcakmis..mecburen sonra birdaha gittim..implamt ve hastanemasraflarini ödedim ama yinede memnun degilim malesef

selam kızlar
ben de haftaya hasan beye ameliyat olcam. 400 cc den bahsetti dolu dolu c cup olcak dedi şuan 75-80 b kullanıyorum . ama çok büyük olur diye korkuyorum. damla istiyordum kasaltı yuvarlak uygun olur dedi.
400 cc çok büyük olmaz mı sizce de? dışarıdan dikkat çeksin istemiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…