Canım bende Hasan beye ameliyat oldum. 4 Haziranda oldum ben ameliyat. 500 cc :)
Canım benim 15 gün önceye kadar hiç ağrım yoktu. Ama şu sıralar gece ağrılarım oluyorbaya olmuş sizin. şu an nasıl ağrı kaldı mı eskisi gibi rahat mısınız? yumuşamaya başlamıştır zaten artık. nasıl geçecek ilk aylar bilmiyorum
muayene oldum zaten. göğüs altına karar verdik ama sonucu ne olur bilemiyorum. yeni olduğum için kimsenin fotoğrafını göremedim henüz. yaklaşık 2 aydır sürekli okuyorum forumu ama daha yeni başladım yazmaya:) beni izlemeye alabilir misin arzumcum. herhalde fotoğraf görmek için izlemek gerekiyormuş :)Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum Hasan beye. Ve başka kişilerde varBence muayene ol,doktor hangi kesiyi önerirse onu düşün
Canım benim 15 gün önceye kadar hiç ağrım yoktu. Ama şu sıralar gece ağrılarım oluyorne sorsam dr a göre her şey normal... biraz sabırlı ol. Ağrılı geçiyor hiç öyle dedikleri gibi 3 5 günlük bir iş değil ((
Canım henüz hissedilir çok bir yumuşama olmadı bende bekliyorum 4 gözle yumusasin diye :)
Canım benimde sağ göğsüm daha küçük bakıldığında biraz anlaşılıyor ama bakenli sütyen ile mükemmel duruyor :) emin ol ameliyat öncesinden çok daha güzel olacak..ters bi hareket mi yaptın acaba? benim de sol göğsüm daha küçüktü dr un ayarlaması gerekmiyor muydu? ikisine de aynı cc koymuş. şu an belli değil ama umarım çok belli olmaz. hiç yumuşamicakmış gibi duruyor zaten şu an :))
themiller beni izlemeye alır mısın fotoğrafları görmek için gerekliymiş sanırım? ben de sömestre da hasan beye ameliyat olmayı düşünüyorum.Canım benimde sağ göğsüm daha küçük bakıldığında biraz anlaşılıyor ama bakenli sütyen ile mükemmel duruyor :) emin ol ameliyat öncesinden çok daha güzel olacak..
Yumuşama konusunda bende merakliyim ..
geçmiş olsun kas altı mı bende kas altı olmuştum ama hiç ağrım olmamıştı kişiden kişiye değişiyor demek ki hasan bey yoğun bir Dr ve kendisi öyle belki dün iyi gününde değildi dün kendisini bende gördüm hastanede biraz şaşkındı ya da beni gördüğü için çok şaşırdı bilemiyorum. . benim ameliyatımdan sonra anneme gelmiş iyi geçti başarılı olmuş demiş gitmişti ben görmedim bile ertesi günde ameliyat ı olmadığı için gelmemişti kontrolde görüşmüştük.. Diğer Dr da kesin bora bey dir sağ olsun kendisi pazar pazar gelip bana da uğramıştı geçmiş olsun demişti .. ilk zamanlar gerçekten zor geçebilir ama sabırlı olmalısınız en azından 5 gün zor olabilir benim sürecim çok rahattı bunu buraya kaç kere yazdım bilmiyorum ama gözlerim kapalıydı narkozun etkisinden ağrım olmadığı için iptal oldu sandım ameliyatımın ve ellerimle yoklamıştım mememi öyle anlamıştım ameliyat olduğumu ..hasan beye 3 kişi olmuştu sanırım dün. ben de dahil hiç kimseyle doğru düzgün ilgilenmedi. ne ameliyat öncesine ne sonrasında oturup konuşmadı. ne yaptı, sormasak söylemicek bile. ayaküstü uğradı 5 saniye kalıp gitti. hatta burnundan ameliyat olan birisi akşam kötü oldu biraz akıntısı oldu narkozun etkisinden çıkarınca (normal olan bir şey olabilir ama hasan beyin tavrından bahsediyorum), hastanenin diğer doktoru akşam arayıp nasıl olduğunu sormuş. hasan bey ertesi gün 3-5 saniye görüp gitti.
sonuçlarını henüz bilmiyorum sargılar açılmadı henüz. ve moralimi bozmak istemiyorum ama ilk 2 gün pişmanlık hissettim biraz. bu kadar ağrılı olacağını tahmin etmemiştim. umarım sonuç değer tüm bunlara :))
şimdiye kadar biraz yumuşama olması lazımdı ama hiçbir zaman normal meme kadar yumuşak olmaz nerdeyse üç ay olacak masaj önermedi mi ya da şöyle diyor elle sık portakal sıkar gibi yumuşaması lazımdı .. ellemezseniz yumuşamazCanım benim 15 gün önceye kadar hiç ağrım yoktu. Ama şu sıralar gece ağrılarım oluyorne sorsam dr a göre her şey normal... biraz sabırlı ol. Ağrılı geçiyor hiç öyle dedikleri gibi 3 5 günlük bir iş değil ((
Canım henüz hissedilir çok bir yumuşama olmadı bende bekliyorum 4 gözle yumusasin diye :)
dün ameliyat oldum. 350 cc koydu hasan bey. düne göre ağrım daha az ama hala zorlanıyorum kalkarken. sanırım 4-5 gün sonra rahatlicam. ama çok sertler şu an umarım bikaç haftaya azıcık yumuşar.
Merhabalar :) 19 yaşındayım hiç göğüs dokum yoktu ve silikon taktırmaya karar verdim aslında birkaç yıldır istiyordum da. 12 ocak Altunizade Newest'te Hasan Beye ameliyatımı oldum.
Mentor 325 cc high profile yuvarlak protez, kas altı ve meme altı kesisi ile uygulandı.
İlk gün ağrı çekmedim göğüsümün üstünde hafif bir ağırlık vardı kendim yatıp kalkıyor kollarımı havaya kaldırabiliyordum hatta baya bi gezinti bile yaptım koridorda. Narkozun etkisiyle midem bulandı ve sürekli çıkarttım. Narkozu atmak bir gün sürdü yani. Ertesi günü taburcu olup üç saatlik otobüs yolculuğu yaptım bu sırada kendimi kollamak için baya kasmışım eve geldiğimde ağrım başladı. Doktorun verdiği antibiyotik ve ağrı kesiciyi kullanıyorum ilk gün devamlı serum iğne yapılıyordu belki ondan da ağrım olmamış olabilir. Velhasıl bugün 3.günüm kendim yatıp kalkamıyorum ağrım var ve kollarımı çok hafif kaldırabiliyorum. Bol bol hareket etmem önerilmişti ama hiç yataktan çıkmayasım var.
Öncesi sonrası fotoğraflarına bakıyorum yabancı sitelerde ve bazısı 12.aydan sonra orantısız şekil bozuklukları göstermiş. Yada top kalıp gibi durmuş.
Böyle olsun istemem doktor çok önemli.
Merhabalar :) 19 yaşındayım hiç göğüs dokum yoktu ve silikon taktırmaya karar verdim aslında birkaç yıldır istiyordum da. 12 ocak Altunizade Newest'te Hasan Beye ameliyatımı oldum.
Mentor 325 cc high profile yuvarlak protez, kas altı ve meme altı kesisi ile uygulandı.
İlk gün ağrı çekmedim göğüsümün üstünde hafif bir ağırlık vardı kendim yatıp kalkıyor kollarımı havaya kaldırabiliyordum hatta baya bi gezinti bile yaptım koridorda. Narkozun etkisiyle midem bulandı ve sürekli çıkarttım. Narkozu atmak bir gün sürdü yani. Ertesi günü taburcu olup üç saatlik otobüs yolculuğu yaptım bu sırada kendimi kollamak için baya kasmışım eve geldiğimde ağrım başladı. Doktorun verdiği antibiyotik ve ağrı kesiciyi kullanıyorum ilk gün devamlı serum iğne yapılıyordu belki ondan da ağrım olmamış olabilir. Velhasıl bugün 3.günüm kendim yatıp kalkamıyorum ağrım var ve kollarımı çok hafif kaldırabiliyorum. Bol bol hareket etmem önerilmişti ama hiç yataktan çıkmayasım var.
Merhabalarhasan beye 3 kişi olmuştu sanırım dün. ben de dahil hiç kimseyle doğru düzgün ilgilenmedi. ne ameliyat öncesine ne sonrasında oturup konuşmadı. ne yaptı, sormasak söylemicek bile. ayaküstü uğradı 5 saniye kalıp gitti. hatta burnundan ameliyat olan birisi akşam kötü oldu biraz akıntısı oldu narkozun etkisinden çıkarınca (normal olan bir şey olabilir ama hasan beyin tavrından bahsediyorum), hastanenin diğer doktoru akşam arayıp nasıl olduğunu sormuş. hasan bey ertesi gün 3-5 saniye görüp gitti.
sonuçlarını henüz bilmiyorum sargılar açılmadı henüz. ve moralimi bozmak istemiyorum ama ilk 2 gün pişmanlık hissettim biraz. bu kadar ağrılı olacağını tahmin etmemiştim. umarım sonuç değer tüm bunlara :))
Selamlarthemiller beni izlemeye alır mısın fotoğrafları görmek için gerekliymiş sanırım? ben de sömestre da hasan beye ameliyat olmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?