Dr. Hasan FINDIK Meme Estetiğim

Bende bakmaya tahammül edemiyorum az once

Merak ettim gerçekten seninkini. Boyun ve kilon nasıl?
Bende bakmaya tahammül edemiyorum açıkçası füze gibiler

rica etsem fotoğraf gönderebilir misiniz? yeni üye oldum mesaj alabiliyor muyum onu bile bilmiyorum ama yuvarlak kas altı amelyat olan birisinden çok rica ediyorum . Hasan beyden başka doktorla da görüşmedim hata mı yapıyorum acaba dedim bugün. kafam karıştı :S

Canım boyum ve omuz yapın önemli be
Canım boyun ve omuz yapın önemli bence.. Bende tam 46 gün önce hasan beye ameliyat oldum kas altı yuvarlak benimkide. 500 cc benimki. Ve hiçte çok büyük durmuyor. Ameliyat öncesi 80a takıyordum. Ben hasan beye güveniyorum. Bende aynı korkularla gittim ben çok büyük gogusler istemiyorum dedim. Bana şunu bunu takacagim demedi. Ameliyat esnasında deneyerek göreceğim dedi.
Ben şuan memnunum Allah'a şükür :)

benimk

Canım fotoğraf koymaya cekiniyorum açıkçası. O yüzden şimdiye dek hiç fotoğraf koymadim. Eğer tereddütlerin varsa kesinlikle başka drlar ile de görüş için rahatlarmis olur.

çok sevindim canım inş ben de görcem o günleri..ben şu an baya destekli sütyen kullanıyorum . 4 te 3 ü sünger diyebilirim yani :))) hasan bey de bunun desteksiz hali kadar belki çok daha az büyük olur dedi ama herkes 270-300 den bahsediyorken 400 duyunca çok gibi geldi.
bir de kas altı yuvarlak olunca top gibi durmuyor değil mi? serenay sarıkaya memesi istemiyorum :))
cevap için de çok teşekkür ederim .

boyum 169 . omuzlarım çok geniş değil ama popom büyük . o yüzden dengelemek lazım küçük olsa olmaz dedi hasan bey . ısrar etmek istemiyorum ama sorun olmazsa yüzünü kesip gönderemez misin

bir de hasan bey size boyut olarak silikon ya da daha önce yaptığı ameliyat fotolarını falan örnek olarak gösterdi mi?

boyum 169 . omuzlarım çok geniş değil ama popom büyük . o yüzden dengelemek lazım küçük olsa olmaz dedi hasan bey . ısrar etmek istemiyorum ama sorun olmazsa yüzünü kesip gönderemez misin
Canım,bende 400 CV yuvarlak kas zarı altı var Hasan beye ameliyat oldum bende,izlemeye âlimim bak fotolarıma. Ama aynısını bekleme tabi. Sana kas altı olacak,biraz daha ufak durabilir çünkü kas proteze baskı yapıyor. Olan meme dokunda önemli. Benim meme döküm vardı çünkü. Ameliyat öncesi 75 B dolgulu sütyen kullanıyordum. Ben birde büyük meme istedim . Zaten ameliyatta deniyor protezleri. Eğer büyük durursa zaten takmaz Endişe etme. Hasta büyük olsun derse illa yapar ama yinede abartı olmaz asla. Vücuduna göre uygun protezi tercih eder

arzum77 yaaa sen nasıl 2 çocuk doğurdun muhteşem fiziğin . bekar halimden utandım elimdeki çikolatayı bırakıp
maşallah çok güzel olmuşsun .
ama benim istediğime göre çoook büyük senin göğüslerin. kasaltı da olsa ne kadar farkedebilir ki görüntü bilemedim.
ben en çok bu fotodaki kadar olsun istiyorum. zaten popom büyük iyice kilolu gösterir daha büyük olması bence. bu foto c cup tan küçük sence??

Eklentiler

• breast-aug8-a1.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 116
Ben karın germe ameliyatıda oldum canım :) Ama tabi spor ve yeme içmeye dikkat ediyorum tabi
Çıplak hali var göğüslerimin. O net gerçek sonuç. Aslında çık büyük değil bence yani :) Ben büyük meme seviyorum
Eskiden dolgulu sütyenle nasıl duruyorsa şimdimde kıyafetle öyle duruyor aslında. Ama tabi bikiniyle dikkat çekiyor
Kas altı ile kas üstü fark eder canım. Popon bel omuz ölçüne uygun protez kullanılır zaten. Bende o ölçülere 400 Cc büyük olmaz. Ama yine diyorum ameliyatta denenecek zaten yani. 400 diye takılma. Belki biraz daha ufagı yada büyüğü olacak bellimi olur
Sen yinede ameliyat öncesi Hasan beye büyük Olmasın dersin canım. Ona göre seçim yapar ama zaten Hasan bey büyük Göğüs pek yapmaz dediğim gibi.
Bence C cup vardır bu göğüsler. Bilemiyorum tabi. Ölçüler i yazsaydı anlardık :)

dün ameliyat oldum. 350 cc koydu hasan bey. düne göre ağrım daha az ama hala zorlanıyorum kalkarken. sanırım 4-5 gün sonra rahatlicam. ama çok sertler şu an umarım bikaç haftaya azıcık yumuşar.

ayalarını ona göre yapmanız gerekiyor . herkes de görebilir ayarlara göre.
takip ettiklerim görebilsin diye ayarlamanız lazım

kızlar ben daha yeni oldum dün. öğretmen olduğum için sömestr tatiline kaldı ameliyatım. ben de hasan beye olmayı düşünüyorum. göğüs altı kesi ile ameliyat olmuşsunuz birçoğunuz. kesi yeri tam katlantı yerine mi denk geliyor ? başka bir konu başlığında okumuştum. hasan beye olan birisi kesiyi çok yukarıda bıraktığını yazmış. bu da beni çok düşündürüyor. sizinkisi nasıl duruyor acaba?

Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum Hasan beye. Ve başka kişilerde var Bence muayene ol,doktor hangi kesiyi önerirse onu düşün

hasan beye 3 kişi olmuştu sanırım dün. ben de dahil hiç kimseyle doğru düzgün ilgilenmedi. ne ameliyat öncesine ne sonrasında oturup konuşmadı. ne yaptı, sormasak söylemicek bile. ayaküstü uğradı 5 saniye kalıp gitti. hatta burnundan ameliyat olan birisi akşam kötü oldu biraz akıntısı oldu narkozun etkisinden çıkarınca (normal olan bir şey olabilir ama hasan beyin tavrından bahsediyorum), hastanenin diğer doktoru akşam arayıp nasıl olduğunu sormuş. hasan bey ertesi gün 3-5 saniye görüp gitti.
sonuçlarını henüz bilmiyorum sargılar açılmadı henüz. ve moralimi bozmak istemiyorum ama ilk 2 gün pişmanlık hissettim biraz. bu kadar ağrılı olacağını tahmin etmemiştim. umarım sonuç değer tüm bunlara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…