- 20 Ağustos 2015
- 35
- 12
- 38
Bende bakmaya tahammül edemiyorum az once
Merak ettim gerçekten seninkini. Boyun ve kilon nasıl?
Bende bakmaya tahammül edemiyorum açıkçası füze gibiler
Canım boyun ve omuz yapın önemli bence.. Bende tam 46 gün önce hasan beye ameliyat oldum kas altı yuvarlak benimkide. 500 cc benimki. Ve hiçte çok büyük durmuyor. Ameliyat öncesi 80a takıyordum. Ben hasan beye güveniyorum. Bende aynı korkularla gittim ben çok büyük gogusler istemiyorum dedim. Bana şunu bunu takacagim demedi. Ameliyat esnasında deneyerek göreceğim dedi.selam kızlar
ben de haftaya hasan beye ameliyat olcam. 400 cc den bahsetti dolu dolu c cup olcak dedi şuan 75-80 b kullanıyorum . ama çok büyük olur diye korkuyorum. damla istiyordum kasaltı yuvarlak uygun olur dedi.
400 cc çok büyük olmaz mı sizce de? dışarıdan dikkat çeksin istemiyorum hiç.
Canım fotoğraf koymaya cekiniyorum açıkçası. O yüzden şimdiye dek hiç fotoğraf koymadim. Eğer tereddütlerin varsa kesinlikle başka drlar ile de görüş için rahatlarmis olur.rica etsem fotoğraf gönderebilir misiniz? yeni üye oldum mesaj alabiliyor muyum onu bile bilmiyorum ama yuvarlak kas altı amelyat olan birisinden çok rica ediyorum . Hasan beyden başka doktorla da görüşmedim hata mı yapıyorum acaba dedim bugün. kafam karıştı :S
Canım,bende 400 CV yuvarlak kas zarı altı varboyum 169 . omuzlarım çok geniş değil ama popom büyük . o yüzden dengelemek lazım küçük olsa olmaz dedi hasan bey . ısrar etmek istemiyorum ama sorun olmazsa yüzünü kesip gönderemez misin
Valla bende 500 CV yi merak etmiyor Değilim haniCanım fotoğraf koymaya cekiniyorum açıkçası. O yüzden şimdiye dek hiç fotoğraf koymadim. Eğer tereddütlerin varsa kesinlikle başka drlar ile de görüş için rahatlarmis olur.
Ben karın germe ameliyatıda oldum canım :) Ama tabi spor ve yeme içmeye dikkat ediyorum tabiarzum77 yaaa sen nasıl 2 çocuk doğurdun muhteşem fiziğin . bekar halimden utandım elimdeki çikolatayı bırakıp
maşallah çok güzel olmuşsun .
ama benim istediğime göre çoook büyük senin göğüslerin. kasaltı da olsa ne kadar farkedebilir ki görüntü bilemedim.
ben en çok bu fotodaki kadar olsun istiyorum. zaten popom büyük iyice kilolu gösterir daha büyük olması bence. bu foto c cup tan küçük sence??
Yarın birkaç fotoğraf koyayım o zaman..ayalarını ona göre yapmanız gerekiyor . herkes de görebilir ayarlara göre.
takip ettiklerim görebilsin diye ayarlamanız lazım
Canım bende Hasan beye ameliyat oldum. 4 Haziranda oldum ben ameliyat. 500 cc :)siz ne zaman kime ameliyat olmuştunuz ? teşekkürler :))
Geçmiş olsun,sorunsuz süreçlerin olsun canımdün ameliyat oldum. 350 cc koydu hasan bey. düne göre ağrım daha az ama hala zorlanıyorum kalkarken. sanırım 4-5 gün sonra rahatlicam. ama çok sertler şu an umarım bikaç haftaya azıcık yumuşar.
Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum Hasan beye. Ve başka kişilerde varkızlar ben daha yeni oldum dün. öğretmen olduğum için sömestr tatiline kaldı ameliyatım. ben de hasan beye olmayı düşünüyorum. göğüs altı kesi ile ameliyat olmuşsunuz birçoğunuz. kesi yeri tam katlantı yerine mi denk geliyor ? başka bir konu başlığında okumuştum. hasan beye olan birisi kesiyi çok yukarıda bıraktığını yazmış. bu da beni çok düşündürüyor. sizinkisi nasıl duruyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?