- 12 Aralık 2014
- 96
- 133
- 33
merhaba misty 6 gün önce Aylin Bilgin Karabulut'a ameliyat oldum bende.325cc yuvarlak protez takldı ama high profil değil dik zaten çok dik olur dedi .Normalden büyük istemştim şuan gözüme çok küçük ve şekilsiz geliyor üstü çok büyük altı hiç yok ameliyattan önce tam tersiydi böyle kalacak diye korkuyorum. Beni de izler misin görüntüdeki değişimi merak ediyorum
Bir de sana bir hafta demiş bana 3 hafta bu sütyeni hiç çıkarma ama tercihen bir ay kullan dedi.Burda benden daha kısa ve hafif olanlara 375 400cc takıldığını okudukça üzülüyorum pişmanlığım artıyor neden ısrar etmedim diye halbuki olabilecek en büyüğü istemiştim Boyum 170 kilom 58
Benim de ameliyattan sonra ustleri çok şişkindi hatta ağzıma girecekler yakında diye korkuyorum Az önce baktım profiline samimi söylüyorum bence küçük değiller hatta 325ccye göre gözüme büyük bile geldi heralde önceden sıfır meme değildin. İlk zamanlar herkesin şekilsiz oluyor üstüne bir de taş gibi olunca insanın morali çok bozuluyor ama bana herkesin dediği gibi sabrettiğine değecek diyorum. Memeler zamanla kendini saldıkça daha da şekilli olacaklar ve yumuşadıkça gözüne daha dolgun gelecek inan bana :)