• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hasan FINDIK Meme Estetiğim

merhaba misty 6 gün önce Aylin Bilgin Karabulut'a ameliyat oldum bende.325cc yuvarlak protez takldı ama high profil değil dik zaten çok dik olur dedi .Normalden büyük istemştim şuan gözüme çok küçük ve şekilsiz geliyor üstü çok büyük altı hiç yok ameliyattan önce tam tersiydi böyle kalacak diye korkuyorum. Beni de izler misin görüntüdeki değişimi merak ediyorum
Bir de sana bir hafta demiş bana 3 hafta bu sütyeni hiç çıkarma ama tercihen bir ay kullan dedi.Burda benden daha kısa ve hafif olanlara 375 400cc takıldığını okudukça üzülüyorum pişmanlığım artıyor neden ısrar etmedim diye halbuki olabilecek en büyüğü istemiştim Boyum 170 kilom 58

Benim de ameliyattan sonra ustleri çok şişkindi hatta ağzıma girecekler yakında diye korkuyorum :-) Az önce baktım profiline samimi söylüyorum bence küçük değiller hatta 325ccye göre gözüme büyük bile geldi heralde önceden sıfır meme değildin. İlk zamanlar herkesin şekilsiz oluyor üstüne bir de taş gibi olunca insanın morali çok bozuluyor ama bana herkesin dediği gibi sabrettiğine değecek diyorum. Memeler zamanla kendini saldıkça daha da şekilli olacaklar ve yumuşadıkça gözüne daha dolgun gelecek inan bana :)

6. Günündesin çok fazla şişliklerin vardır nasıl küçük olduğuna kanaat getirebiliyorsun. Benimki 500cc, yuvarlak, kas altı. Benimde hala çok fazla ağrım var. İlk günlere göre iyiyim ama yine de çok ağrım var :KK43: benimkiler de çok aşırı büyük görünüyor :KK43: sisliklerim insin de biraz normale doneyim diye bekliyorum...

Ağrı günden güne artıyor siz de fark edersiniz zaten. İlk hafta hareketleri kollamak lazım çok ekstrem bir şey yapmayın. Şişlikler bir aya anca iniyor hatta benim memelerin ortaları bir ay sonra da tam inmemişti. Morluklara gelince yine doktoruna görün ama vücudun tepki verme ihtimali epey fazla bu tarz operasyonlarda ben ameliyattan önce kendimi alıştırmıştım morluklara hatta çatlak bile bekliyordum açıkçası ama çok şükür olmadı.

Benim de ameliyattan sonra ustleri çok şişkindi hatta ağzıma girecekler yakında diye korkuyorum :-) Az önce baktım profiline samimi söylüyorum bence küçük değiller hatta 325ccye göre gözüme büyük bile geldi heralde önceden sıfır meme değildin. İlk zamanlar herkesin şekilsiz oluyor üstüne bir de taş gibi olunca insanın morali çok bozuluyor ama bana herkesin dediği gibi sabrettiğine değecek diyorum. Memeler zamanla kendini saldıkça daha da şekilli olacaklar ve yumuşadıkça gözüne daha dolgun gelecek inan bana :)
inşallah büyük olur öncesinde de vardı memem doktor dokun var boyun kilon müsait dedi ohh dedim olabilecek en büyük olsun sonra325cc taktı mutsuzum ama olan oldu artık bunları sevip kabullenmeye çalışacağım yıllarca büyük göğüs hayalleri kurmuştum

inşallah büyük olur öncesinde de vardı memem doktor dokun var boyun kilon müsait dedi ohh dedim olabilecek en büyük olsun sonra325cc taktı mutsuzum ama olan oldu artık bunları sevip kabullenmeye çalışacağım yıllarca büyük göğüs hayalleri kurmuştum
Peki ameliyattan önce Cup boyutu veya istediğin büyüklüğü tam olarak söyledin mi doktoruna? Belki 350 375cc olabilirmiş boyun kilon müsaitse ama çok rahat c cup doldurursun bence küçük durmuyorlar.

Peki ameliyattan önce Cup boyutu veya istediğin büyüklüğü tam olarak söyledin mi doktoruna? Belki 350 375cc olabilirmiş boyun kilon müsaitse ama çok rahat c cup doldurursun bence küçük durmuyorlar.
hiç araştırma yapmamıştım kup söylemedim ama normalden büyük olsun dedim şuan normal doktor da kabul etti ama aşağı indikçe daha dolgun görünecek dedi C cup olsam benden mutlusu olmaz inşallah olmuşumdur mezro bulup ölçücem yıllarca hayalini kurdum bunların :)

hiç araştırma yapmamıştım kup söylemedim ama normalden büyük olsun dedim şuan normal doktor da kabul etti ama aşağı indikçe daha dolgun görünecek dedi C cup olsam benden mutlusu olmaz inşallah olmuşumdur mezro bulup ölçücem yıllarca hayalini kurdum bunların :)

Benim göğüs altım 70 cm göğüs üstüm 86 cm 16cm fark var yani ölçüm B cup gösteriyor ama bazen sütyen denerken C cup da deniyorum memeler sütyeni B'de olduğu gibi güzel doldurmuyor ama kötü de durmuyorlar benimkiler böyleyse seninki C'yi çok rahat doldurur :KK66:

canım çok teşekkür ederim ya en kısa zamanda ölçmek istiyorum c yi doldurur da biraz taşar inşallah :) seninkiler de çok güzel olmuş bu arada fiziğin de çok güzel bunlar iyileşsin spora başlayacağım ben de :)

5. Günün de sonuna geldik şükürler olsun :) kızlar resmen tezkere sayar gibi gün sayıyorum bir an önce iyileşip cicişlerimin tadını çıkarmak istiyorum :) :)
Sırtım ağrıyor kızlar benim ağırlıktan mı acaba? Sizde de oldu mu bu tarz Problemler??
Artık yatakta rahatlıkla sağa sola dönebileceğim günün hayalini kuruyorum

5. Günün de sonuna geldik şükürler olsun :) kızlar resmen tezkere sayar gibi gün sayıyorum bir an önce iyileşip cicişlerimin tadını çıkarmak istiyorum :) :)
Sırtım ağrıyor kızlar benim ağırlıktan mı acaba? Sizde de oldu mu bu tarz Problemler??
Artık yatakta rahatlıkla sağa sola dönebileceğim günün hayalini kuruyorum
Tatlım,geçmiş olsun 500cc demek vallahi çok kıskandım ;)
Bende Hasan beye 2011 yılında amelşyat oldum,tabi tek ameliyatım değil harici birçok amelşyatta oldum sonuç güzel olunca ;)
400 cc takıldı banada,inan herşey geçiyor zamanla. Büyüklüğü zamanla düzeliyor şekilleniyor kıvamı normale dönüyor. Sadece sabırlı olmalısın. Altı aydan önce net sonucu göremezsin. Altı aydan sonra kıvamı değişiyor yumuşamaya başlıyor ... Çok erken bir süreç daha :)

Tatlım,geçmiş olsun 500cc demek vallahi çok kıskandım :KK66:
Bende Hasan beye 2011 yılında amelşyat oldum,tabi tek ameliyatım değil harici birçok amelşyatta oldum sonuç güzel olunca :KK66:
400 cc takıldı banada,inan herşey geçiyor zamanla. Büyüklüğü zamanla düzeliyor şekilleniyor kıvamı normale dönüyor. Sadece sabırlı olmalısın. Altı aydan önce net sonucu göremezsin. Altı aydan sonra kıvamı değişiyor yumuşamaya başlıyor ... Çok erken bir süreç daha :)
6. Günümdeyim şunun şurasında 6. Aya ne kaldı. Takribi 174 güncük :)
Peki şuan dokundugunuzda protez olduğu anlaşılır bir sertlik var mı?

6. Günümdeyim şunun şurasında 6. Aya ne kaldı. Takribi 174 güncük :)
Peki şuan dokundugunuzda protez olduğu anlaşılır bir sertlik var mı?
Zaman dediğin nedirki,su gibi akııııp gider ;)
Hayır canım,ne ben nede eşim birşey hissetmiyor. Normal meme gibi hem kıvamı hemde görüntüsü ;)

Bu arada kızlar bende cumartesi meme büyütme ameliyatı oldum. Çok istediğim bir şeydi. Herkesin yorumlarını tek tek okudum. Ben 176 cm boyundayım kilom ameliyat öncesi 69 du. Ameliyat sonrası tartılmadım moralim bozulmasın diye
Hasan beye çok sordum nasıl bir görüntü olacak diye ameliyat esnasında karar vereceğini söyledi, cc hakkında hiçbir şey söylemedi ama bu boya posa c cup bir meme yaparım dedi.
Ameliyat sonrası 500cc yuvarlak, high profile, kas altına meme altı kesisi ile yerlestirildi protezlerim
protezlerim.

4. Günüm ve hala hareketlerimde ağrılarım Var. Inanılmaz bir şişlik var. AMa her geçen gün bir öncekinden daha rahat oluyorum.
Canım dokun var mıydı? Geniş omuzlu, yapılı biri misin ? Benim de boy 176, kilo 60. Ama maksimum 300 cc takılabilirmiş. Resmin varsa görmek isterim.;)

Canım dokun var mıydı? Geniş omuzlu, yapılı biri misin ? Benim de boy 176, kilo 60. Ama maksimum 300 cc takılabilirmiş. Resmin varsa görmek isterim.:KK66:
Canım benim meme dokum çok küçüktü A cup takiyordum ama yine de göğüslerim doldurmuyordu iç çamaşırımı. Omuzlarım geniş. Tabiri caizse iri yapılı bir bayanım. Hangi dr ile görüşüyorsun? Ben ameliyat öncesi ne kadar takilacagini bilmiyordum. Ameliyat sonrası neden bu kadar büyük diye sorduğumda digerleri çok küçük oldu en uygunu buydu şimdi sislerin var alışık olmadığın birşey zamanla alisacaksin dedi. Hala balon gibi göğüslerim Bundan dolayı biraz büyük görünüyor. Ne yazık ki resim paylaşmıyorum. Ama hasan bey ile görüş derim muhakkak. Yaptırıp küçük olduğu için şikayet eden arkadaşlar gördüm burda.

Canım benim meme dokum çok küçüktü A cup takiyordum ama yine de göğüslerim doldurmuyordu iç çamaşırımı. Omuzlarım geniş. Tabiri caizse iri yapılı bir bayanım. Hangi dr ile görüşüyorsun? Ben ameliyat öncesi ne kadar takilacagini bilmiyordum. Ameliyat sonrası neden bu kadar büyük diye sorduğumda digerleri çok küçük oldu en uygunu buydu şimdi sislerin var alışık olmadığın birşey zamanla alisacaksin dedi. Hala balon gibi göğüslerim Bundan dolayı biraz büyük görünüyor. Ne yazık ki resim paylaşmıyorum. Ama hasan bey ile görüş derim muhakkak. Yaptırıp küçük olduğu için şikayet eden arkadaşlar gördüm burda.
Teşekkürler canım, çok geçmiş olsun tekrar.ben uzunum ama çubuk kraker gibiyim, kemiklerin incecik , omuzlarım da göğüs kafesim de geniş değil. Sen benden daha yapılı olduğun için 500 ü kaldırırsın. Bende mümkün değil sanırım ;)

Teşekkürler canım, çok geçmiş olsun tekrar.ben uzunum ama çubuk kraker gibiyim, kemiklerin incecik , omuzlarım da göğüs kafesim de geniş değil. Sen benden daha yapılı olduğun için 500 ü kaldırırsın. Bende mümkün değil sanırım :KK66:
Teşekkür ederım tatlim :)
Emin ol bütün dr lar en uygununu yapıyorlar hastaları için ki eğer çubuk kraker gibiysen yanlardan taşma yapar diye düşünüyorum.

Teşekkürler canım, çok geçmiş olsun tekrar.ben uzunum ama çubuk kraker gibiyim, kemiklerin incecik , omuzlarım da göğüs kafesim de geniş değil. Sen benden daha yapılı olduğun için 500 ü kaldırırsın. Bende mümkün değil sanırım :KK66:
Teşekkür ederım tatlim :)
Emin ol bütün dr lar en uygununu yapıyorlar hastaları için ki eğer çubuk kraker gibiysen yanlardan taşma yapar diye düşünüyorum.

Herkese günaydın,
Bugün 8. Günüm bandajlarımı çıkardım, duş aldım ve sporcu sütyenimi giydim.. Kendimi kuş gibi hissediyorum :)
Ama bazı şeyler var hala problem yaşadığım. Sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük duruyor ve daha şiş. Sol kolumun hareketleri sağa göre daha kısıtlı ve hala sırt üstü yatıyorum. Geceler zindan oldu bana :(

İlk bir ay bir geçseydi artık...

Back
X