merhaba misty 6 gün önce Aylin Bilgin Karabulut'a ameliyat oldum bende.325cc yuvarlak protez takldı ama high profil değil dik zaten çok dik olur dedi .Normalden büyük istemştim şuan gözüme çok küçük ve şekilsiz geliyor üstü çok büyük altı hiç yok ameliyattan önce tam tersiydi böyle kalacak diye korkuyorum. Beni de izler misin görüntüdeki değişimi merak ediyorum
Bir de sana bir hafta demiş bana 3 hafta bu sütyeni hiç çıkarma ama tercihen bir ay kullan dedi.Burda benden daha kısa ve hafif olanlara 375 400cc takıldığını okudukça üzülüyorum pişmanlığım artıyor neden ısrar etmedim diye halbuki olabilecek en büyüğü istemiştim Boyum 170 kilom 58
6. Günündesin çok fazla şişliklerin vardır nasıl küçük olduğuna kanaat getirebiliyorsun. Benimki 500cc, yuvarlak, kas altı. Benimde hala çok fazla ağrım var. İlk günlere göre iyiyim ama yine de çok ağrım varbenimkiler de çok aşırı büyük görünüyor sisliklerim insin de biraz normale doneyim diye bekliyorum...
inşallah büyük olur öncesinde de vardı memem doktor dokun var boyun kilon müsait dedi ohh dedim olabilecek en büyük olsun sonra325cc taktı mutsuzum ama olan oldu artık bunları sevip kabullenmeye çalışacağım yıllarca büyük göğüs hayalleri kurmuştumBenim de ameliyattan sonra ustleri çok şişkindi hatta ağzıma girecekler yakında diye korkuyorumAz önce baktım profiline samimi söylüyorum bence küçük değiller hatta 325ccye göre gözüme büyük bile geldi heralde önceden sıfır meme değildin. İlk zamanlar herkesin şekilsiz oluyor üstüne bir de taş gibi olunca insanın morali çok bozuluyor ama bana herkesin dediği gibi sabrettiğine değecek diyorum. Memeler zamanla kendini saldıkça daha da şekilli olacaklar ve yumuşadıkça gözüne daha dolgun gelecek inan bana :)
Peki ameliyattan önce Cup boyutu veya istediğin büyüklüğü tam olarak söyledin mi doktoruna? Belki 350 375cc olabilirmiş boyun kilon müsaitse ama çok rahat c cup doldurursun bence küçük durmuyorlar.inşallah büyük olur öncesinde de vardı memem doktor dokun var boyun kilon müsait dedi ohh dedim olabilecek en büyük olsun sonra325cc taktı mutsuzum ama olan oldu artık bunları sevip kabullenmeye çalışacağım yıllarca büyük göğüs hayalleri kurmuştum
hiç araştırma yapmamıştım kup söylemedim ama normalden büyük olsun dedim şuan normal doktor da kabul etti ama aşağı indikçe daha dolgun görünecek dedi C cup olsam benden mutlusu olmaz inşallah olmuşumdur mezro bulup ölçücem yıllarca hayalini kurdum bunların :)Peki ameliyattan önce Cup boyutu veya istediğin büyüklüğü tam olarak söyledin mi doktoruna? Belki 350 375cc olabilirmiş boyun kilon müsaitse ama çok rahat c cup doldurursun bence küçük durmuyorlar.
hiç araştırma yapmamıştım kup söylemedim ama normalden büyük olsun dedim şuan normal doktor da kabul etti ama aşağı indikçe daha dolgun görünecek dedi C cup olsam benden mutlusu olmaz inşallah olmuşumdur mezro bulup ölçücem yıllarca hayalini kurdum bunların :)
Tatlım,geçmiş olsun 500cc demek vallahi çok kıskandım5. Günün de sonuna geldik şükürler olsun :) kızlar resmen tezkere sayar gibi gün sayıyorum bir an önce iyileşip cicişlerimin tadını çıkarmak istiyorum :) :)
Sırtım ağrıyor kızlar benim ağırlıktan mı acaba? Sizde de oldu mu bu tarz Problemler??
Artık yatakta rahatlıkla sağa sola dönebileceğim günün hayalini kuruyorum
@themiller benim beş ay olduSardunyam ne kadar oldu ameliyat olalı?
6. Günümdeyim şunun şurasında 6. Aya ne kaldı. Takribi 174 güncük :)Tatlım,geçmiş olsun 500cc demek vallahi çok kıskandım
Bende Hasan beye 2011 yılında amelşyat oldum,tabi tek ameliyatım değil harici birçok amelşyatta oldum sonuç güzel olunca
400 cc takıldı banada,inan herşey geçiyor zamanla. Büyüklüğü zamanla düzeliyor şekilleniyor kıvamı normale dönüyor. Sadece sabırlı olmalısın. Altı aydan önce net sonucu göremezsin. Altı aydan sonra kıvamı değişiyor yumuşamaya başlıyor ... Çok erken bir süreç daha :)
Zaman dediğin nedirki,su gibi akııııp gider6. Günümdeyim şunun şurasında 6. Aya ne kaldı. Takribi 174 güncük :)
Peki şuan dokundugunuzda protez olduğu anlaşılır bir sertlik var mı?
Canım ben 8000 tl ye oldum :)Hasan beye ne kadara oldun acaba? Ben de istiyorum para biriktiriyorumda
Canım dokun var mıydı? Geniş omuzlu, yapılı biri misin ? Benim de boy 176, kilo 60. Ama maksimum 300 cc takılabilirmiş. Resmin varsa görmek isterim.Bu arada kızlar bende cumartesi meme büyütme ameliyatı oldum. Çok istediğim bir şeydi. Herkesin yorumlarını tek tek okudum. Ben 176 cm boyundayım kilom ameliyat öncesi 69 du. Ameliyat sonrası tartılmadım moralim bozulmasın diye
Hasan beye çok sordum nasıl bir görüntü olacak diye ameliyat esnasında karar vereceğini söyledi, cc hakkında hiçbir şey söylemedi ama bu boya posa c cup bir meme yaparım dedi.
Ameliyat sonrası 500cc yuvarlak, high profile, kas altına meme altı kesisi ile yerlestirildi protezlerim
protezlerim.
4. Günüm ve hala hareketlerimde ağrılarım Var. Inanılmaz bir şişlik var. AMa her geçen gün bir öncekinden daha rahat oluyorum.
Canım benim meme dokum çok küçüktü A cup takiyordum ama yine de göğüslerim doldurmuyordu iç çamaşırımı. Omuzlarım geniş. Tabiri caizse iri yapılı bir bayanım. Hangi dr ile görüşüyorsun? Ben ameliyat öncesi ne kadar takilacagini bilmiyordum. Ameliyat sonrası neden bu kadar büyük diye sorduğumda digerleri çok küçük oldu en uygunu buydu şimdi sislerin var alışık olmadığın birşey zamanla alisacaksin dedi. Hala balon gibi göğüslerim Bundan dolayı biraz büyük görünüyor. Ne yazık ki resim paylaşmıyorum. Ama hasan bey ile görüş derim muhakkak. Yaptırıp küçük olduğu için şikayet eden arkadaşlar gördüm burda.Canım dokun var mıydı? Geniş omuzlu, yapılı biri misin ? Benim de boy 176, kilo 60. Ama maksimum 300 cc takılabilirmiş. Resmin varsa görmek isterim.
Teşekkürler canım, çok geçmiş olsun tekrar.ben uzunum ama çubuk kraker gibiyim, kemiklerin incecik , omuzlarım da göğüs kafesim de geniş değil. Sen benden daha yapılı olduğun için 500 ü kaldırırsın. Bende mümkün değil sanırımCanım benim meme dokum çok küçüktü A cup takiyordum ama yine de göğüslerim doldurmuyordu iç çamaşırımı. Omuzlarım geniş. Tabiri caizse iri yapılı bir bayanım. Hangi dr ile görüşüyorsun? Ben ameliyat öncesi ne kadar takilacagini bilmiyordum. Ameliyat sonrası neden bu kadar büyük diye sorduğumda digerleri çok küçük oldu en uygunu buydu şimdi sislerin var alışık olmadığın birşey zamanla alisacaksin dedi. Hala balon gibi göğüslerim Bundan dolayı biraz büyük görünüyor. Ne yazık ki resim paylaşmıyorum. Ama hasan bey ile görüş derim muhakkak. Yaptırıp küçük olduğu için şikayet eden arkadaşlar gördüm burda.
Teşekkür ederım tatlim :)Teşekkürler canım, çok geçmiş olsun tekrar.ben uzunum ama çubuk kraker gibiyim, kemiklerin incecik , omuzlarım da göğüs kafesim de geniş değil. Sen benden daha yapılı olduğun için 500 ü kaldırırsın. Bende mümkün değil sanırım
Teşekkür ederım tatlim :)Teşekkürler canım, çok geçmiş olsun tekrar.ben uzunum ama çubuk kraker gibiyim, kemiklerin incecik , omuzlarım da göğüs kafesim de geniş değil. Sen benden daha yapılı olduğun için 500 ü kaldırırsın. Bende mümkün değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?