• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hasan FINDIK Meme Estetiğim

6. Günündesin çok fazla şişliklerin vardır nasıl küçük olduğuna kanaat getirebiliyorsun. Benimki 500cc, yuvarlak, kas altı. Benimde hala çok fazla ağrım var. İlk günlere göre iyiyim ama yine de çok ağrım var :KK43: benimkiler de çok aşırı büyük görünüyor :KK43: sisliklerim insin de biraz normale doneyim diye bekliyorum...
,offfffffff 500cc takmışlar işte sana doktorun kimdi ? ben büyük istiyorum dedim ısrarla 325cc taktı çok sinirlerim bozuk

,offfffffff 500cc takmışlar işte sana doktorun kimdi ? ben büyük istiyorum dedim ısrarla 325cc taktı çok sinirlerim bozuk
Doktorum Hasan Fındık. Ben ameliyat öncesinde çok sordum ama bana ameliyat esnasında karar vereceğini söyledi kaç cc olacağına. Benim göğüs kafesim baya geniş. Ayrıca senin doktorun da sana en yakışanı yapmıştır muhakkak hiç canını sıkma canım :)

geçer canım 3-4 haftaya . normal canım sonuçta orda bir operasyon oluyor cildin hassastır.benim bantların alerji yaptıgı yerler geçmedi leke kaldı inşallah onlarda gecer.
benim de sağ göğsümün üstünde bant alerji yaptı geçmiicek mi o iz :(( Allahım nefret ettim kendimden :((((((((

Doktorum Hasan Fındık. Ben ameliyat öncesinde çok sordum ama bana ameliyat esnasında karar vereceğini söyledi kaç cc olacağına. Benim göğüs kafesim baya geniş. Ayrıca senin doktorun da sana en yakışanı yapmıştır muhakkak hiç canını sıkma canım :)
themiller boyun ve kilon kaç

geçer canım 3-4 haftaya . normal canım sonuçta orda bir operasyon oluyor cildin hassastır.benim bantların alerji yaptıgı yerler geçmedi leke kaldı inşallah onlarda gecer.
Benim de kesi yerlerimde inanılmaz kaşıntı var ama alerjik bir durum mu hiç bilmiyorum. Dr una sorsan medicasol krem kullansan lekeler için eğer müsade ederse. Hücre yenilenmesine çok yardımcı oluyor bu krem.

Benim de kesi yerlerimde inanılmaz kaşıntı var ama alerjik bir durum mu hiç bilmiyorum. Dr una sorsan medicasol krem kullansan lekeler için eğer müsade ederse. Hücre yenilenmesine çok yardımcı oluyor bu krem.
contractubex kullanıyorum kesi yerleri izleri için onlar baya düzeldi. bactroban sürmüstüm alerji yapan yerlere.

geçer canım sadece zaman gerek hem benim cildim hassas hemde peynir gibi beyazım ondan uzun sürebilir kaybolması.
benim cildim de beyaz ve hassas ne kadar süre oldu ve geçmedi benimki su topladı sonra patladı yuvarlak bi yara var derim soyuldu bepanten plus sür dedi doktorum ama pek ciddiye almadı göğüs altında iz bir de üstünde kalırsa psikolojim bozulur

Benim de 17 gunum iki gogsumun arasi mor ve sertlik var doktor normal olduğunu söyledi kan toplanmis dedi. Biraz hafifledi morluklar ama hala gecmedi yani biraz zaman alabilio canım morluklarin gecmesi hele beyaz tenliysen uzun suruyo.

benim de sağ göğsümün üstünde bant alerji yaptı geçmiicek mi o iz :KK43:( Allahım nefret ettim kendimden :KK43:(((((((
benimde baya büyük yara olmuştu.banttan dolayı su toplamıştı..ilk zamanlar bebanten sürdüm yumuşasın diye..ara sırada dr.un verdiği iz kreminden sürdüm..şimdi iz bile kalmadı endişelenmeyin.

benimde baya büyük yara olmuştu.banttan dolayı su toplamıştı..ilk zamanlar bebanten sürdüm yumuşasın diye..ara sırada dr.un verdiği iz kreminden sürdüm..şimdi iz bile kalmadı endişelenmeyin.

Sardunyam ne kadar oldu ameliyat olalı?

Ben
contractubex kullanıyorum kesi yerleri izleri için onlar baya düzeldi. bactroban sürmüstüm alerji yapan yerlere.
Ben ameliyattan sonraki hafta baticon ve bephantene kullanmıştım sonra contractubexe geçtim çok iyi bir iz kremi herkese öneririm. Ben gerçi kullanmaya devam etmedim ama başka izlerime iyi gelmişti.

Back
X