,offfffffff 500cc takmışlar işte sana doktorun kimdi ? ben büyük istiyorum dedim ısrarla 325cc taktı çok sinirlerim bozuk6. Günündesin çok fazla şişliklerin vardır nasıl küçük olduğuna kanaat getirebiliyorsun. Benimki 500cc, yuvarlak, kas altı. Benimde hala çok fazla ağrım var. İlk günlere göre iyiyim ama yine de çok ağrım var benimkiler de çok aşırı büyük görünüyor sisliklerim insin de biraz normale doneyim diye bekliyorum...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Hasan FINDIK Meme Estetiğim
- Konu Sahibi misty_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
geçer canım 3-4 haftaya . normal canım sonuçta orda bir operasyon oluyor cildin hassastır.benim bantların alerji yaptıgı yerler geçmedi leke kaldı inşallah onlarda gecer.Peki morluklar normal miymiş? Ne kadar zaman sonra geçtiler?
- 7 Temmuz 2015
- 66
- 54
- 3
- 34
Doktorum Hasan Fındık. Ben ameliyat öncesinde çok sordum ama bana ameliyat esnasında karar vereceğini söyledi kaç cc olacağına. Benim göğüs kafesim baya geniş. Ayrıca senin doktorun da sana en yakışanı yapmıştır muhakkak hiç canını sıkma canım :),offfffffff 500cc takmışlar işte sana doktorun kimdi ? ben büyük istiyorum dedim ısrarla 325cc taktı çok sinirlerim bozuk
benim de sağ göğsümün üstünde bant alerji yaptı geçmiicek mi o iz ( Allahım nefret ettim kendimden (((((((geçer canım 3-4 haftaya . normal canım sonuçta orda bir operasyon oluyor cildin hassastır.benim bantların alerji yaptıgı yerler geçmedi leke kaldı inşallah onlarda gecer.
themiller boyun ve kilon kaçDoktorum Hasan Fındık. Ben ameliyat öncesinde çok sordum ama bana ameliyat esnasında karar vereceğini söyledi kaç cc olacağına. Benim göğüs kafesim baya geniş. Ayrıca senin doktorun da sana en yakışanı yapmıştır muhakkak hiç canını sıkma canım :)
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
büyük olsaydı yanlardan taşardı muhtemelen onun icin büyük takmamış olabilir.,offfffffff 500cc takmışlar işte sana doktorun kimdi ? ben büyük istiyorum dedim ısrarla 325cc taktı çok sinirlerim bozuk
- 7 Temmuz 2015
- 66
- 54
- 3
- 34
Benim de kesi yerlerimde inanılmaz kaşıntı var ama alerjik bir durum mu hiç bilmiyorum. Dr una sorsan medicasol krem kullansan lekeler için eğer müsade ederse. Hücre yenilenmesine çok yardımcı oluyor bu krem.geçer canım 3-4 haftaya . normal canım sonuçta orda bir operasyon oluyor cildin hassastır.benim bantların alerji yaptıgı yerler geçmedi leke kaldı inşallah onlarda gecer.
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
geçer canım sadece zaman gerek hem benim cildim hassas hemde peynir gibi beyazım ondan uzun sürebilir kaybolması.benim de sağ göğsümün üstünde bant alerji yaptı geçmiicek mi o iz ( Allahım nefret ettim kendimden (((((((
- 7 Temmuz 2015
- 66
- 54
- 3
- 34
176cm 69 kiloydum ameliyat öncesithemiller boyun ve kilon kaç
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
contractubex kullanıyorum kesi yerleri izleri için onlar baya düzeldi. bactroban sürmüstüm alerji yapan yerlere.Benim de kesi yerlerimde inanılmaz kaşıntı var ama alerjik bir durum mu hiç bilmiyorum. Dr una sorsan medicasol krem kullansan lekeler için eğer müsade ederse. Hücre yenilenmesine çok yardımcı oluyor bu krem.
benim cildim de beyaz ve hassas ne kadar süre oldu ve geçmedi benimki su topladı sonra patladı yuvarlak bi yara var derim soyuldu bepanten plus sür dedi doktorum ama pek ciddiye almadı göğüs altında iz bir de üstünde kalırsa psikolojim bozulurgeçer canım sadece zaman gerek hem benim cildim hassas hemde peynir gibi beyazım ondan uzun sürebilir kaybolması.
biraz durumumuz düzelsin fotoğraflarımızı paylaşalım olur mu176cm 69 kiloydum ameliyat öncesi
şu an üstü daha şiş benim bakmaya tahammül edemiyorum ve istediğimden küçükbiraz durumumuz düzelsin fotoğraflarımızı paylaşalım olur mu
- 7 Temmuz 2015
- 66
- 54
- 3
- 34
Bende bakmaya tahammül edemiyorum az oncebiraz durumumuz düzelsin fotoğraflarımızı paylaşalım olur mu
Merak ettim gerçekten seninkini. Boyun ve kilon nasıl?şu an üstü daha şiş benim bakmaya tahammül edemiyorum ve istediğimden küçük
Bende bakmaya tahammül edemiyorum açıkçası füze gibiler
boy 170 klilo58Bende bakmaya tahammül edemiyorum az once
Merak ettim gerçekten seninkini. Boyun ve kilon nasıl?
Bende bakmaya tahammül edemiyorum açıkçası füze gibiler
- 12 Aralık 2014
- 97
- 60
- 18
- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
benimde baya büyük yara olmuştu.banttan dolayı su toplamıştı..ilk zamanlar bebanten sürdüm yumuşasın diye..ara sırada dr.un verdiği iz kreminden sürdüm..şimdi iz bile kalmadı endişelenmeyin.benim de sağ göğsümün üstünde bant alerji yaptı geçmiicek mi o iz ( Allahım nefret ettim kendimden (((((((
- 7 Temmuz 2015
- 66
- 54
- 3
- 34
Ay bilemedim ki. Ama doktorun doğru olanı yapmıştır endişe etmeboy 170 klilo58
- 7 Temmuz 2015
- 66
- 54
- 3
- 34
benimde baya büyük yara olmuştu.banttan dolayı su toplamıştı..ilk zamanlar bebanten sürdüm yumuşasın diye..ara sırada dr.un verdiği iz kreminden sürdüm..şimdi iz bile kalmadı endişelenmeyin.
Sardunyam ne kadar oldu ameliyat olalı?benimde baya büyük yara olmuştu.banttan dolayı su toplamıştı..ilk zamanlar bebanten sürdüm yumuşasın diye..ara sırada dr.un verdiği iz kreminden sürdüm..şimdi iz bile kalmadı endişelenmeyin.
- 12 Aralık 2014
- 96
- 133
- 33
Ben
Ben ameliyattan sonraki hafta baticon ve bephantene kullanmıştım sonra contractubexe geçtim çok iyi bir iz kremi herkese öneririm. Ben gerçi kullanmaya devam etmedim ama başka izlerime iyi gelmişti.contractubex kullanıyorum kesi yerleri izleri için onlar baya düzeldi. bactroban sürmüstüm alerji yapan yerlere.