evet haldun hoca yoğun çalışıyor ..bu arada bende pztesi ordaydım :)arkadaşlar ben pazartesi günü haldun beye muayene oldum.İşinin ehli birine benziyor.Fakat ocak veya şubata ameliyat tarihi verebileceğini söyledi. Neredeyse bir yıl sonra yani. Keşke önceden bilseydim bu kadar geç tarihe vereceğini.Hem zaman hem para kaybı oldu.Siz de bilin ona göre gidin diye bilgilendireyim dedim:)
öyle mii:) siz ameliyat oldunuz mu kendisineevet haldun hoca yoğun çalışıyor ..bu arada bende pztesi ordaydım :)
Ben ameliyat oldum evet ama burun değil pzteside kontrole gitmiştim.çok kalabalıktıöyle mii:) siz ameliyat oldunuz mu kendisine
arkadaşlar ben pazartesi günü haldun beye muayene oldum.İşinin ehli birine benziyor.Fakat ocak veya şubata ameliyat tarihi verebileceğini söyledi. Neredeyse bir yıl sonra yani. Keşke önceden bilseydim bu kadar geç tarihe vereceğini.Hem zaman hem para kaybı oldu.Siz de bilin ona göre gidin diye bilgilendireyim dedim:)
O durumlar için yedek listesi oluşturmuş o bile doluydu maalesefzaten 4 5 ay sonraya verebiliyordu yazın da yurtdışında olacağı için neredeyse bir yılı bulmuş.. ama karar verdiyseniz irtibat halinde kalırsanız randevu alıp vazgeçenler oluyor bazen, korku yada maddi sebeplerle vs. onların yerine alabilir, bana marta tarih vermişti, aralıkta oldum mesela.
O durumlar için yedek listesi oluşturmuş o bile doluydu maalesef
Okuduğum kadarıyla yorumlar iyi. Kendisiyle görüşmeye de gittim. Iyi bi sonuç alacağımı söyledi tek sıkıntı geç bi tarihe ameliyat günü vermesiArkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun haldun kamburoğlu nasıl bir doktor ameliyat olan varmı burun ameliyatı olucam doktor seçimi çok zor. Kafayı yiycem
. Ne kadar geç bi tarihe gün verdiOkuduğum kadarıyla yorumlar iyi. Kendisiyle görüşmeye de gittim. Iyi bi sonuç alacağımı söyledi tek sıkıntı geç bi tarihe ameliyat günü vermesi
Cnm bende haldun beye ameliyat oldum sonuçtan cok memnunum albümüm var bakabilirsin ordan bütün ameliyat sürecimi ekledimYarın randevum var haldun beyle inşallah hayırlısı olur
ben de baya beklemiştim ya.5 dk anca görüştük.Yalnız bana olumlu şeyler söyledi.Sadece 2016 ya tarih vermesi moralimi bozdu.Sana olumsuz ne söyledi?Bugün randevum vardı 1 saat bekledim 10 dk görüştük 155 tl ücret aldılar ve çok olumsuz konuştu moralim sıfır çıktım yanından ilk ameliyatım olacaktı
neden olmazmış seninki nasıl bi burnun var ki çok merak ettimOlumsuz söylediği şey olmazmış yapsam bile değişen bişey olmaz dedi aynı kalır dedi anlamadın hiç bişey hocam tavsiyeniz ne dedim nefes almak için ol ama estetik açıdan yapsamda olmaz dedi yada ilgilenmek istemedi personelin bi tanısığı geldi onunla 40 dk konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?