Resim görmek mümkün mü?arkadaslar ben haldun beye oldum amlyt mail adresimide yazmistim mailleri gecte gorsem mutlaka donus yapiorum ben cok memnunum bana ulasrsniz yardimci olurum arkadaslar gorusmek uzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim görmek mümkün mü?arkadaslar ben haldun beye oldum amlyt mail adresimide yazmistim mailleri gecte gorsem mutlaka donus yapiorum ben cok memnunum bana ulasrsniz yardimci olurum arkadaslar gorusmek uzere
resim görmemiz mümkün mü?merhaba kızlar..ben temmuz ayında Dr.Haldun beye burun ameliyatı oldum..cok memnun kaldım tam istediğim gibi hayalimdeki buruna sahibim şuan ve cok doğal duruyor kesinlikle tavsiye ediyorum.Bu konuda cok titiz bir doktor ameliyat sonrası da sorun yaşamadım.Dr.haldun beye cok teşekkür ediyorum hayalimi gerçekleştirdiği için :)
çok yoğunluk var mı?henuz tam iyileşmedim şişliklerim var lakin mail adresini verirsen özelden paylaşabilirim
Cnm beende 26 aralıkta ameliyat oldum albüme yorum yazışsın zaten çok kolay ve rahat bir ameliyattı korkduğum kadar zor değildi hatta hiç zor değildi tüm süreç sorunsuzdu fiyatlarda kişiye göre değişiyo galiba ben ukraynadan geldim bütün analizler hastahane falan her ne varsa bütün masraflar dahil 3.500 tl ödedim ve her yönden çok memnunumKızlar zahmet olmazsa instagram adreslerini yazar mısınız ordan baksam :))
Canım tasarım yapılmadı bana ayrıca revizyon değildi ilk ameliyatımdı benim doktora bıraktım ben sonuçta uzman olan o gayette memnunum vallaMasallah canım sagol 4.500 olmus revizyon peki senin burun tasarımın nasıl yapıldı aynısı oldu mu
Sağol canımCanım tasarım yapılmadı bana ayrıca revizyon değildi ilk ameliyatımdı benim doktora bıraktım ben sonuçta uzman olan o gayette memnunum valla
Cok doğal cok hoş olmus gerçekten; ) yeni fotolarını da bekliyoruz:))Canım tasarım yapılmadı bana ayrıca revizyon değildi ilk ameliyatımdı benim doktora bıraktım ben sonuçta uzman olan o gayette memnunum valla
maşallahh,süpersin:))2 aylık burnum sıfır sıkıntı :)
Dudak doğal mı?:)2 aylık burnum sıfır sıkıntı :)
Ayy ayyyyy cok güzel .burun 2 ayda ne kadar da oturmuş cok zarif bir burnun olmus canım
Tabikide doğal canım çokmu yapay duruyo anlamadımDudak doğal mı?:)
Sağol canım :) bende çok memnunum gayet doğalAyy ayyyyy cok güzel .burun 2 ayda ne kadar da oturmuş cok zarif bir burnun olmus canım
Sağol canım :)maşallahh,süpersin:))
Merhaba canım bu ameliyatın ücretini sgk karşılamıyo benim bildiğim kadarıyla bende 26 aralıkta haldun beye ameliyat oldum sigortam yoktu zaten tüm tahliller hastahanede yatış doktor beyin söylediği ücretin içerisinde oluyo yani 4000 dediyse tüm herşey onun içerisinde fazlası çıkmıyo cepten.randevu için hastahaneyi arayın veya mail adresine mail atın mutlaka geri dönüş oluyo kolay gelsin cnmselamlar bende harun beyden randevu almak istiyorum, web sitesinde fiyatlar 4000-4500 arası demiş ne kadarını SSK karşılıyor acaba bileniniz varmı ?
Canım sana özelden mesaj atmaya uğraşıyorum ama hata veriyo sanırım gizli ayarların :) neyse burdan yazayım ben 3.500 tly oldum ama şuan fiyat aralığı artmış zaten sürekli değişen bir ücretleme kotası var benim konuştuğum bi kaç kişide daha düşük fiyatlara olmuşlardı yani her yıl artıyo ameliyat olcaksan cok bekleme istersen cnmselamlar bende harun beyden randevu almak istiyorum, web sitesinde fiyatlar 4000-4500 arası demiş ne kadarını SSK karşılıyor acaba bileniniz varmı ?