Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben de 1 hafta evvel kendisine burun ameliyatı oldum 3800 ödedim
hayretler içerisindeyim :))) ben eylülde kendisiyle görüştüm ve bana aralık sonuna randevu vermişti ayrıyettende 4500 lira istedi ve burnuma yapılmasını istediğim her seyi reddetti. burnuma koyacağı bir malzemede +500 lira daha ilave edilcekti.. sok oluyorum sizin fiyatları duyuncaaa

malzemeden kasıt ne canım..
merhaba,malzemeden kasıt ne ? bende 15 gün önce görüştüm kendisiyle banada 4500 dedi revizyona

benim revizyon değil ilk ameliyatımdı ve ta eylülde görüştüm 4500 dedi. istediklerimide hayır gayet güzl diye reddetti.egrilik vardı içine kendiliğinden eriyen bi malzeme koyacaktı 500 e

benim revizyon değil ilk ameliyatımdı ve ta eylülde görüştüm 4500 dedi. istediklerimide hayır gayet güzl diye reddetti.egrilik vardı içine kendiliğinden eriyen bi malzeme koyacaktı 500 e
hım hiç duymadım cnm öyle bi madde konulduğunu..ilk ameliyat için çok demiş gerçekten zira revizyonla aynı fiyat..

artık düşüncem su beni ameliyat etmek istemedi demekki yoksa 3 ay sonrasına gün vermenin yada bu kadar fiyat çıkarmanın bir anlamı yok ve ben ne yapmasını istediysem hayır o cok güzel diyerek geri çevirdi. Haldun beye ameliyat olmaktan vazgeçtim tabi... bakalım inş ay sonunda başka doktora oluyorum

Canım ben de 4 ay evvelinde gün almıştım.sabırla bekledim:))bi de benim pek burnumda kemer yoktu benim burun ucum biraz kaldırıldı o kadar.o yüzden bana bu fiyat çıktı.haldun bey çok ilgili bilgili zarif bi beydir aslında ama ters bi gününe denk geldin sanırım.

yok aslında gayet zarifti :)) ama herkesin dalga geçtiği seylere kendisi cok güzel dedi kemerim vardı onu alınada burnun buyuk durucak yandan dedi ben sok oldum ve dahası.. :) kibar bi sekilde olmamam için ikna etti kısaca

Ankaradaysan tevfik sözeni de bi araştır istersen canım.onun hastaları da çok memnun

haldun bey, bencede son derece güvenilir bi dr... 15 gün önce ameliyatımı yaptı (burun değil) çok ilgili ve samimi..sana neden öyle davrandı bende anlam veremedim..

Ankaradaysan tevfik sözeni de bi araştır istersen canım.onun hastaları da çok memnun
ankaradayım evet Tevfik beylede telefonda bir görüşmem oldu ama kendisi yurt dışındaydı nisan gibi gelecekti geldimi bilmiyorum :) Ahmet ısıkdemire olucam bende medikalpark ta :) forumda birkaç olab buldum gayt havalı ve doğaldı burunları bakalım hayırlısı olsun :))

Hakkında hayırlısı olsun canım,inşallah herşey istediğin gibi olur:)

Canım herkeste farklı ücretlendirme olmuş evet bende ilk haldun beyin hastası d.cagla ile görüşmüştüm bu forumda oda 2600 ücret ödemişti sağolsun bana çok yardımcı oldu :) galiba senin burun yapın en ufak deformeyi bile tolere edemiycek hassaslıktamıydı bilemiyorum cesaret edip yapamadımı diycem ama sonuçta doktorun başarılı olduğuda ortada umarım gönlünce bir burnuşun olsun cnm

burnum kuculsun dyorum hayr yuzune tam bu olcu dyor delik kuculsun dyorum hayir gayet orantli diyor 2 delik arasindaki kisim sarkik diyorum hayr o bilmem ne acisi dyor :)))))) yani sadece kemeri alırim oda burnu kucultmez aksine yandan daha uzun gosterir ddi :))) verdi özguveni yoladi hehe :)))

Anladım canım :) bende tam aksine çok küçük olmayan ve doğal yapısı bozulmadan pürüzleri giderilmiş bir burun istedim sonuctanda memnunum :) umarım senin için en hayırlısı olur ve istediğin burna kavuşursun inşallah

İnsallah canim :) yeni burnuşunla mtlu ol insallah :)

arkadaşlar ben pazartesi günü haldun beye muayene oldum.İşinin ehli birine benziyor.Fakat ocak veya şubata ameliyat tarihi verebileceğini söyledi. Neredeyse bir yıl sonra yani. Keşke önceden bilseydim bu kadar geç tarihe vereceğini.Hem zaman hem para kaybı oldu.Siz de bilin ona göre gidin diye bilgilendireyim dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…