• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sonumda ameliyatimi oldum dun sargilar cikti burnum harika ama suan sis oldgndan buyuk duruyo yaptircaksaniz hic beklemeyin bence

arkadaşlar merhaba, haldun beye ocakta randevu alıp erteletmek ısteyen olursa bana ulasabılır mı? ben subat 4 e almıstım ama one cekmeye calısıyorum doktor cok dolu :) burdan degıselım bari

merhaba arkadaşlar yorumların hepsını okudum çok yardımcı oldu bana öncelikle hepinize çok teşekkür ederim ben serdar öztürke ameliyat olcaktım ve tarihim bile belliyken son dakika şişliğin 8 ay a bile geçmeyenleri okuyunca vazgeçtim açıkçası bu durum benim için çok önemli ben mayıs sonuna evlilik düşünüyorum ve Haldun bey ocağın ıkıncı haftasına randevu verdi bana ameliyat için ameliyat olan arkadaşlarım kı uc aya şişlikler ne durumda oluyor cildim yağlı bide resim yollama ihtimali olan varsa yollaya bilirmi acaba kafam allah bullak oldu çünkü çok teşekkür ederim şimdiden

merhaba arkadaşlar yorumların hepsını okudum çok yardımcı oldu bana öncelikle hepinize çok teşekkür ederim ben serdar öztürke ameliyat olcaktım ve tarihim bile belliyken son dakika şişliğin 8 ay a bile geçmeyenleri okuyunca vazgeçtim açıkçası bu durum benim için çok önemli ben mayıs sonuna evlilik düşünüyorum ve Haldun bey ocağın ıkıncı haftasına randevu verdi bana ameliyat için ameliyat olan arkadaşlarım kı uc aya şişlikler ne durumda oluyor cildim yağlı bide resim yollama ihtimali olan varsa yollaya bilirmi acaba kafam allah bullak oldu çünkü çok teşekkür ederim şimdiden
Merhabalar yorumumu okumussundur kasim 11de ameliyat oldum cok.sukur simdiye kadae hic bir sikayetim olmadi.gayet eski hayatima dondum.morluklarim 1.5 haftada gecti sisliklerde hafta hafta iniyo. Resimleri.ekledim oncesi sonrasini.ucu sis zaten anca inicek. Haldun hocaya guven bence

Eklentiler

• IMG_20141127_123916-1.jpg
    IMG_20141127_123916-1.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 880
  • 20141111_091112-1.jpg
    20141111_091112-1.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 889
merhaba kızlar ; bende 30 eylül tarihinde haldun hocaya ameliyat oldum , ve çok memnunum , bana göre tabi çok doğal bi durun yaptı ailemin haberi yoktu düşünün annem bile anlamadı :) , kimsede sormuyor estetik mi diye bu da doğal yaptığının göstergesidir diye düşünüyorum , benim morluklarım bir buçuk ay kadar sürdü ama o da deriyle alakalıymış şişliğim çok olmadı mesela herkese 6 ay da iner denilen şişlikler bende 1 ay falan sürdü , ameliyattan da korkmayın gözünüzü kapatıyosunuz açıyosunuz , ameliyattan sonraki bir hafta biraz zor geçiyo ama gerçekten sonradan yaptırdığınıza değiyo , haldun hocayı düşünüyosanız vazgeçmeyin derim .https://www.facebook.com/kubra.ileri.94 bu linkden de fotolarıma bakabilirsiniz umaram yardımcı olabilmişimdir ...

merhaba kızlar ; bende 30 eylül tarihinde haldun hocaya ameliyat oldum , ve çok memnunum , bana göre tabi çok doğal bi durun yaptı ailemin haberi yoktu düşünün annem bile anlamadı :) , kimsede sormuyor estetik mi diye bu da doğal yaptığının göstergesidir diye düşünüyorum , benim morluklarım bir buçuk ay kadar sürdü ama o da deriyle alakalıymış şişliğim çok olmadı mesela herkese 6 ay da iner denilen şişlikler bende 1 ay falan sürdü , ameliyattan da korkmayın gözünüzü kapatıyosunuz açıyosunuz , ameliyattan sonraki bir hafta biraz zor geçiyo ama gerçekten sonradan yaptırdığınıza değiyo , haldun hocayı düşünüyosanız vazgeçmeyin derim .https://www.facebook.com/kubra.ileri.94 bu linkden de fotolarıma bakabilirsiniz umaram yardımcı olabilmişimdir ...
güzelolmuşcanım bende ucunda kıkırdak var daha önce ameliyat olmuştum bi kıkırdak kaldı ucunda acaba burun ucunda başarılımıdır önerirmisin :)

Canım ne kadar ödeme yaptın bu arada çok güzel olmuş burnun zaten sen de guzelmissin :-)

merhaba kızlar benimde bir sorum olucak sizlere. Muayene randevusunu hemen alabiliyor muyuz ve muayeneden sonra en erken ne zamana ameliyat tarihi verilir sizce ?

Öncelikle selamlar. Martta ben de estetik
ameliyat olacağım. Bu sitede özellikle yorumlara bakarak bu karara vardım. Bir şey sormak istedim. İlk randevuda ameliyatla ilgili konuştuk. Burnumun ucuyla ilgili sıkıntılar var ve bunlar düzeltilecek (bildiğim kadarıyla kemiğe dokunulmayacak. Ameliyattan 10 gün önce kontroller için tarih verildi bu görüşmede burnumu nasıl istediğime dair görseller/fotoğraflar gösterilecek mi? Nasıl istediğime ve nasıl duracağını anlamam anlatmam adına? Şimdiden teşekkür ederim
Photoshop da burnunuzu yapacağı şekilde düzeltip size göstersin istiyorsunuz değil mi? Ben sormuştum yapmıyorum demişti. O yapılan fotoğrafla ameliyatta yapacağı burun hiçbir zaman birebir örtüşmeyecek çünkü.

Merhabalar yorumumu okumussundur kasim 11de ameliyat oldum cok.sukur simdiye kadae hic bir sikayetim olmadi.gayet eski hayatima dondum.morluklarim 1.5 haftada gecti sisliklerde hafta hafta iniyo. Resimleri.ekledim oncesi sonrasini.ucu sis zaten anca inicek. Haldun hocaya guven bence
çok güzel olmuş, fiyatlar nasıldı?

Back