Dr. Hakan Seven' e Giden Var mı?

Nisanin basnda gidicem untmamm :) ewett hamileyimmm onuda sorarim
teşekkürler rüyam da kendimi hamile olduğumu gördüm hem de doğuruyorum ki ikiz biri erkk diyeri kızdı çok etkilen dim 3 gündür kasıklarıma agrı giriyordu heral de hamileyim ikiz olabilirmi diye asya sağlık gittim oda bebek yokmuş ilaç yazdı çok intihap var ilaç yazdı hamile kalmadan önce rahim temizlenmesi lazımmış

Tabikiii cok iyi bi doktor cook qzel karsisina alip en ince detaylarina kadar anlatiyo srn memnun kaldnmiiiii

Hadi yaaa cok iyi ozamannn benimkinede bakti muayenede basi asagds dedi beninkide normal gorunuyi ama bakalim iste ama cok iyi bi dokor gercekteeen

Hadi yaaa cok iyi ozamannn benimkinede bakti muayenede basi asagds dedi beninkide normal gorunuyi ama bakalim iste ama cok iyi bi dokor gercekteeen
işallh normal olur zaten hakan bey mecbur kalmadıkça seeryan olmuyorsun benim ilk kızım da 33 haftam daydım terst demişti yani dedim işllh döner yok sa srezeryansın dedi döner diye bekleriz dedi işallh ikinciyi asyada düşünüyomm

bu arada kaç aylık oldu seninki ben bu gece rüyamda ikilerim olduğunu gördüm ikiside erkekti hayırlısı artık canım kızmı olur erkkmi ikizmi cenabı allah bilir i,şllah olur ne tatlı olur :)

Eheheheheheh :) insallah canimcim allah gonlune qore versin . benimki 33haftalik yaa ilk hamileliqim brazcikin korkuyorum ama herkes nasil yaptysa bzde yaparz insallaah yaaa

Eheheheheheh :) insallah canimcim allah gonlune qore versin . benimki 33haftalik yaa ilk hamileliqim brazcikin korkuyorum ama herkes nasil yaptysa bzde yaparz insallaah yaaa
Aynen her kez nasıl doğuruyor hiç korkma bence rabbim yardım eder sakın sezerim olma çok çekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…