- Konu Sahibi irem tuana
Nisanda benim randewummmm ozaman sorucaktm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam canım kaçın da unutma canım sen hamilemisinNisanda benim randewummmm ozaman sorucaktm
canım kolmen tedavisi de uyguluyormuymuş sorarmısın canım halamın bebeyi olmuyor 7 senedirNisanda benim randewummmm ozaman sorucaktm
Nisanin basnda gidicem untmamm :) ewett hamileyimmm onuda sorarim
Ayyy hayrlisi canmm benimmm :) insallah oda olurrr ben 30 martta randewum
??benim de yarın randevum var ilk defa gideceğim nasıl memnun kaldınızmı
canım gittinmi sonuç ne ben de gittim güzel ilgilendi doktorum hamile kalırsam da gidecem
evet gittim muane oldum o konuyuda dedim olur dedi önemli olan bebeğin kilosu birde başı aşağıda olması gerekmiş normal doğum için dediHakan beye qittin dimi benim sonclar iyii cok sukur yaaa
yok gidemedim bir gün önce aradılar hakan bey poliklinik yapmayacak yarın diye cumartesiye aldılar randevumucanım gittinmi sonuç ne ben de gittim güzel ilgilendi doktorum hamile kalırsam da gidecem
işallh normal olur zaten hakan bey mecbur kalmadıkça seeryan olmuyorsun benim ilk kızım da 33 haftam daydım terst demişti yani dedim işllh döner yok sa srezeryansın dedi döner diye bekleriz dedi işallh ikinciyi asyada düşünüyommHadi yaaa cok iyi ozamannn benimkinede bakti muayenede basi asagds dedi beninkide normal gorunuyi ama bakalim iste ama cok iyi bi dokor gercekteeen
bu arada kaç aylık oldu seninki ben bu gece rüyamda ikilerim olduğunu gördüm ikiside erkekti hayırlısı artık canım kızmı olur erkkmi ikizmi cenabı allah bilir i,şllah olur ne tatlı olur :)Hadi yaaa cok iyi ozamannn benimkinede bakti muayenede basi asagds dedi beninkide normal gorunuyi ama bakalim iste ama cok iyi bi dokor gercekteeen
Eheheheheheh :) insallah canimcim allah gonlune qore versin . benimki 33haftalik yaa ilk hamileliqim brazcikin korkuyorum ama herkes nasil yaptysa bzde yaparz insallaah yaaabu arada kaç aylık oldu seninki ben bu gece rüyamda ikilerim olduğunu gördüm ikiside erkekti hayırlısı artık canım kızmı olur erkkmi ikizmi cenabı allah bilir i,şllah olur ne tatlı olur :)![]()
Aynen her kez nasıl doğuruyor hiç korkma bence rabbim yardım eder sakın sezerim olma çok çekersinEheheheheheh :) insallah canimcim allah gonlune qore versin . benimki 33haftalik yaa ilk hamileliqim brazcikin korkuyorum ama herkes nasil yaptysa bzde yaparz insallaah yaaa
İşallah doğurursun normal bırakılmamışAynen her kez nasıl doğuruyor hiç korkma bence rabbim yardım eder sakın sezerim olma çok çekersin