- Konu Sahibi irem tuana
-
selam kızlar bende hakan beyin hastasıyım
fato bende mi hakan beyin hastası olsam acaba
hayret arkadaşım ben ocak ayından beri hakan beye gidiyorum ama gayri ciddi bir hava esmedi hiçben bugün asya sağlık hastanesine gittim küçükköyde kesinlikle önermiyorum ssk hastanesi gibi çalışanları umursamazlar ortalık panayır yeri.randevu aldım 85 dk mazeretsiz bekletildik bizde eşimle vazgeçip sultangazide özel gazi hastanesine gittik hizmet çok iyi ve insanı umursayıp ciddiye alıyorlar.ayrıntılı ultrasonda 30 tl.küçükköyde bizden 95 tl istediler.2 hastane arasında 4 km fark var.ve dr ali ihsan yalçınkaya çok ilgili hemen bize uygun zamana randevu verdi.ve ayrıntılıya 23 haftada bakıldıgı bilgisinide verdi detaylı.dr hastaları bayagı memnundu yaklaşık 40 yaşlarında güleryüzlü ve ince ince anlatan bir dr.
ben bugün asya sağlık hastanesine gittim küçükköyde kesinlikle önermiyorum ssk hastanesi gibi çalışanları umursamazlar ortalık panayır yeri.randevu aldım 85 dk mazeretsiz bekletildik bizde eşimle vazgeçip sultangazide özel gazi hastanesine gittik hizmet çok iyi ve insanı umursayıp ciddiye alıyorlar.ayrıntılı ultrasonda 30 tl.küçükköyde bizden 95 tl istediler.2 hastane arasında 4 km fark var.ve dr ali ihsan yalçınkaya çok ilgili hemen bize uygun zamana randevu verdi.ve ayrıntılıya 23 haftada bakıldıgı bilgisinide verdi detaylı.dr hastaları bayagı memnundu yaklaşık 40 yaşlarında güleryüzlü ve ince ince anlatan bir dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?