Dr. Hakan Seven' e Giden Var mı?

merhaba bende hakan beyin hastasıyım ve çok memnunum.hamileligimin ilk 2buçuk ayında çapada özel bir muayenehanede kontrollerim sürüyodu kçükköyde oturuyorum sonra asya saglık hastanesini gördüm hakan beye muayene olmaya başladım ve ALLAH KISMET ederse cumartesi dogum yapıcam hakan bey normal dogumdan yana bende normal istiyorum ama bebegim dogum kanalına inmedigi için sezaryanla dogum yapıcam.yani doktorum hakan beyden çok memnunum çok ilgileniyo sevecen çok iyi biri. anne adaylarına tavsiye ederim.

bende hakan beye gidiyorum .bu 2. hamileligim .ilkimide 2004 yılında o zaman hakan bey duygu hastanesindeydi orda yapmıstım .şimdide kendi hastanesine gidiyorum cok memnunum tavsiye ederim

bende onun hastayım çok iyi hamileliğimden beri ona gittim çok ilgileniyor proplemli gebelik geçirdim allahtan hastane 2 sk aşağdaydı :)

hakan bey gerçekten çok iyi biri fakat ben şöyle bir sorunla karşılaştım.orda ikili test yaptırdım onun sonuçlarında risk çıktı 1 hfta kafayı yedim.gittik özel bir labaratuarda tekrar test yaptırdım sonuçlar normal çıktır.yani 1 hafta üzüldüğüm kaldı yanıma.doktor çok iyi sanırım sonuçları inceleyenlerde bir sorun var ben şuan başarı tıp merkezine gidiyorum kenan çalışkan var oda çok iyi biri.ilgilenenler varmı?

bende 21 yasındayım ikinci gebeliğim ilk doğumumdada hakan beye gelmiştim gercektende cok harika birdoktor anneye ve bebege karsı cok duyarlı ve hastaları bazı doktorlar gibi gereksiz yere tahliller yaptırarak para ödettirme yanlısı paracıl bir doktor değil.yani her yönüyle cok anlayıslı ve cok mükemmel biri.herkesin hakan beye,ve hastahanesine gitmesini tavsiye ederim.cünkü öyle bir doktorun açtığı hastahanenin kötü olması düsünülemez

Kızlar ,birkere Down sendromu için yapılan ikili,üçlü veya dörtlü testlerin hiçbiri sizlerin kan verdiğiniz hastanelerde yapılmıyor.ıstanbulda 4 veya 5 laboratuarda yapılıp gönderiliyor.Hatta buna A sınıfı hastaneler de dahil.Bu yüzden mevcut sonuçlar doktorunuza veya gittiğiniz hastaneye ait değil.Sadece yorumu doktora aittir.Ha birde ikili test için birde ense kalınlığı ölçülmesi lazım ki sanırım bu konuda hem HAKAN bey hemde kullandığı 4 boyutlu ultrason cihazı ile Gaziosmanpaşada eşi olmayan birisi.Birde Gaziosmanpaşada(cerrahi merkezleri saymıyorum bile)Duygu,Bilge,Gazi,Halk,Şafak.... hastanelerinin şuanda bile yapılamayan Amniyosentez işlemini sadece kendisi ASYA SAĞLIKTA yapıyor,diğer hastaneler ise üniversiteye veya Süleymaniyeye gönderiyorlarmış...

Bende orda muayne oluyordum ıkılı test sonuÇlarımıda hakan bey yorumladı.doktor hakıkaten Çok ıyı bırı yanlız benım sonuÇlarıma ŞÜpelı dedıĞı ıÇın bende ıyı bır labaratuarda tekrar ıkılı test yaptırdım sonuÇlar gayet normal Çıktı.Şımdı ne yapmalıyım bana akıl verın tekrar hakan beye devam etmelımıyım yoksa baŞka bır hastaneyemı gıtmelıyım.

bence hakan beyden vazgeçme.doktorumuzun süpheli demesinin ve arastırmak istemesinin sebebi bizim içimizin rahat etmesi için,çünkü bazen ilk testte istenilen sonuç cıkmadığı için ikinci testler gerekebiliyor.bunu yaptırıp yaptırmamak sana kalmış bişey.dediğim gibi hakan bey insanı bosu bosuna endişelendiricek bir doktor değil,

bende hakan bey gidiyorum bana klomen verdi şu gün gel bakalım filan demedi sadece sabah akşam kullan dedi geri yumurtlamayı bilmek için kontröle cagırması gerekmiyormuydu

ben bugün asya sağlık hastanesine gittim küçükköyde kesinlikle önermiyorum ssk hastanesi gibi çalışanları umursamazlar ortalık panayır yeri.randevu aldım 85 dk mazeretsiz bekletildik bizde eşimle vazgeçip sultangazide özel gazi hastanesine gittik hizmet çok iyi ve insanı umursayıp ciddiye alıyorlar.ayrıntılı ultrasonda 30 tl.küçükköyde bizden 95 tl istediler.2 hastane arasında 4 km fark var.ve dr ali ihsan yalçınkaya çok ilgili hemen bize uygun zamana randevu verdi.ve ayrıntılıya 23 haftada bakıldıgı bilgisinide verdi detaylı.dr hastaları bayagı memnundu yaklaşık 40 yaşlarında güleryüzlü ve ince ince anlatan bir dr.

Son düzenleme:
hayret arkadaşım ben ocak ayından beri hakan beye gidiyorum ama gayri ciddi bir hava esmedi hiç

bende hakan beyin hastasıyım çok güler yüzlü ve çok ilğili çalışanlarda çok iyi davranıyorlar evet bekleme olayı var buda hakan beyin hasta sayısının fazla olması tabiki gün içi doğumlar da oluyo kısacası ben çok memnunum

Asya sağlık bölgedeki en temiz,en güleryüzlü personele sahip hastanedir....zaman zaman doğan yoğunluk doktorların ve özellikle dr. Hakan beyin çok iyi bir hekim olmasından kaynaklanıyor...ücretler ekonomik ,doktorlarda süper olunca haliyle tercih ediliyor...ben doktorum hakan sevenın yaklaşımını ,,gülen yüzünü,,bilgisni ve hastalarına verdiği o müthiş güveni hiç bir şeye değişmem.......

15+1 haftalıkken hakan beye randevum var bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum acaba belli olurmu hakan beye giden arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…